fbpx
/
/
Data science és adatelemzés – Legyél te is adattudós!

Data science és adatelemzés – Legyél te is adattudós!

112 tanuló ajánlja

data-science-kepzes
data-science-kepzes
bruttó

99 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Dolgozz adatokkal!

Ez a data science és adatelemzés tananyag az alapoktól egészen haladó szintig segít neked elsajátítani az adattudomány alapjait, és olyan gyakorlati tudást ad a kezedbe, amelyet azonnal elkezdhetsz alkalmazni a mindennapokban.

Ha szeretnél megismerkedni az adatelemzés alapjaival és később elhelyezkedni, mint junior data scientist, akkor ez a képzés neked szól! A Data science alapozó tananyag partnerünk, a DevAkademia platformján indul. Az online tudásbővítő workshophoz folyamatosan lehet csatlakozni. A gombra kattintva átirányítunk a DevAkademia online felületére, ahol megvásárolhatod a tananyagot.

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Data science és adatelemzés – Legyél te is adattudós!?

 1. Modul
 • Mit jelent az adatelemzés?
 • Hogyan gyűjtsünk adatokat?
 • Hogyan tisztítsuk meg adatbázisainkat? Mintavételezési hibák
 1. Modul
 • Bevezetés
 • Leíró statisztika
 • Matematikai (következtető) statisztika
 1. Modul
 • Korrelációs mátrix és regressziós egyenes illesztése
 1. Modul
 • Komplex Excel-függvények használata, felhasználói függvények és pivottáblák alkalmazása
 1. Modul
 • Összesítő függvények
 • Érzékenységvizsgálat és MC
 • Többváltozós regresszió
 1. Modul
 • Power BI
 1. Modul
 • Power BI DAX

fekete-monitor-statisztikai-adatokkal

Adatelemzés – Ismerkedj meg a data sience fogalmával

Képzett szakemberek számára a data science továbbra is az egyik legígéretesebb, legjövedelmezőbb és legkeresettebb karrier. Egy adatelemző nem csak nagy mennyiségű adatot dolgoz fel és elemez, hanem kiértékeli azokat és és hasznossá, érthetővé teszi a szervezet számára.

Az adattudós kifejezést 2008-ben emelték a köztudatba, amikor a vállalatok felismerték, hogy olyan adatszakértőkre van szükségük, akik jártasak hatalmas mennyiségű adat rendszerezésében és elemzésében.

Mit csinál egy data scientist?

A szakképzett data scientistek képesek azonosítani releváns kérdéseket, adatokat kinyerni sok különböző forrásból, rendszerezni ezeket az információkat, az eredményeket pedig megoldásokká alakítani. Az elemzéshez összetett módszereket alkalmaznak, amik pontosan és megfelelő módon mutatja be a szükséges statisztikai, és más fontos adatokat. Az eredményeiket úgy kell közölni, hogy azok pozitívan befolyásolják az üzleti döntéseket. Ezekre a képességekre szinte minden létező ipargában szükség van, így a képzett adattudósok egyre értékesebbek a vállalatok számára.

Miért legyél adattudós?

A Glassdor legutóbbi kutatásai alapján, Amerikában az adattudományi kutató a három legkeresettebb állások közé tartozik. Ahogy egyre nagyobb mennyiségű adat válik elérhetővé, már nem csak a nagy technológiai vállalatok számára lesz nélkülözhetetlen egy adatelemző, hanem a kis és középvállalkozásoknak is. Mivel megnövekedett az igény, így a kis és középvállalkozásokat kihívás elé állítja a nyitott pozíciók betöltése. 2021-ben a LinkedIn a legígéretesebb állások közé sorolta a data sciencet, valamint több az adattudományhoz kapcsolódó készséget is kiemelt.

Miről szól a data science tudásbővítő anyag?

Az adatelemzés alapjai tananyag során a hallgatók közelebbről megismerkedhetnek az adatok világával. A videók célja, hogy a hallgatók olyan elméleti és gyakorlati tudást sajátítsanak el, amelyet utána szinte azonnal hasznosítani tudnak, bármilyen iparágban. A modulok elvégzés után, bátran kereshetsz munkát a pénzügyi, vagy üzleti világban is.

Az adattudományi szakembereket magas szintű technikai készségeikért versenyképes fizetéssel, és nagyszerű munkalehetőségekkel jutalmazzák a legtöbb iparágban, kis és nagyobb cégeknél egyaránt.

Kitől fogsz tanulni?

Vitai Zsuzsanna

Mérnök-geológus és programozó

Egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg az adatelemzés alapjaival, aztán földtani modellezőként saját érdekemben bővítettem tudásomat és ismerkedtem meg az automatizálás módszereivel. 2014 óta saját vállalkozásomban végzek áramlásmodellezési, térinformatikai, VBA és Python programozási, valamint adatelemzési feladatokat Excelben és Power BI-ban.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!