fbpx
/
/
Legyél te is webdesigner! Kezdőtől a haladó szintig

Legyél te is webdesigner! Kezdőtől a haladó szintig

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

79 990 Ft

39 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Online webdesign tananyag

Rengeteg webfejlesztő, sitebuilder, webdesigner van, de miért ne készíthetnél te is egyedi weboldalakat? Akár a sajátodat is! Így biztosan olyan lenne, amilyet megálmodtál, nem beszélve arról, hogy az időn és költségeken is jelentősen spórolnál!

Ha tetszik az ötlet, akkor ez az online webdesigner ismretanyag csak rád vár, jelentkezz még ma! Ha neked az online tanulás szimpatikus, akkor ez a profi oktató által összeállított tudásbővítő videós anyag ideális választás lehet számodra.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Legyél te is webdesigner! Kezdőtől a haladó szintig?

1. Modul – Tervezési szabályok és Bevezetés

 • Kurzus bevezetése
 • A designer szerepe
 • Felhasználó élmény tervezés
 • Weboldal típusok
 • Atomic Design

2. Modul – Stílusok és vizuális alapok

 • Színek használata
 • Tipográfia használata
 • Interakció tervezés
 • Akadálymentesítés

3. Modul – Web tervezési folyamat

 • Tervezési folyamatok
 • Alapok definiálása
 • Ötletelés és célközönség
 • Információs architektúra
 • Drótváz készítése
 • Szövegírás és SEO
 • Design nyelvezet lefektetése
 • Felület tervezés
 • Mi az a komponens könyvtár?
 • Átadás fejlesztésnek

4. Modul – Általános szabályrendszerek

 • Weboldal Heurisztikák
 • Gestalt szabályok
 • Steve Krug szabályai
 

5. Modul – Gyakorlati folyamat

 • Drótvázak és vázlatok készítése
 • Kattintható prototípusok készítés
 • Komponensek és stílusok készítése
 • Felhasználói felület tervezése
 

6. Modul – Extra anyagok

 • Gyakorlatok
 • Források és segítség

 Ha érdekel a honlapkészítés, akkor ez a program tökéletes választás! Ahhoz, hogy elnyerd a leendő potenciális ügyfelek bizalmát, szükséged lesz profi honlapra, ahol bemutathatod a szakmai sikereidet. Manapság egy sikeres vállalkozásnak is elengedhetetlen része a weboldal.

fekete-billentyuzeten-atlatszo-uveggomb

Mit csinál pontosan egy webdesigner?

Egy webdesigner el tud látni online és offline grafikai feladatokat az Adobe Illustrator, Photoshop segítségével. Képes kezelni WordPress alapú honlapokat is, majd ezután tanulja meg a HTML és CSS kódolást, amiből a legtöbb weboldal felépül. Bár a legtöbb helyen a programozás részét már egy sitebuilder végzi, itt megismerkedünk az alapvető weboldal programozási nyelvvel, hogy az egyszerűbb oldalakat te magad is létrehozhasd.

A hiedelmekkel ellentétben, nem minden webdesigner rendelkezik Da Vinci szintű kézügyességgel, de erre nincs is szükség. Sokan egyenes vonalat sem tudnak megrajzolni papíron, viszont amit Photoshop vagy Illustrator segítségével képesek alkotni, maga az álom. Ha idegen még számodra a Photoshop, de szeretnél egy stabil alapot a további karriered építéséhez, akkor a Photoshop tananyagot ajánljuk első lépésként!

Miért olyan keresett a webdesigner szakma?

Jelenleg a webdesigner szakma a második legkeresettebb a világon. Azt régóta tudjuk, hogy virágzik az IT piac, és sokan keresik a megfelelő szakembert.

Ahhoz, hogy webdesigner váljon belőled, két út vezet. Megtanulhatod autodidakta módon, vagy egy webdesigner ismeretanyag segítségével – esetleg a kettő kombinációjából. De nézzük, mivel is foglalkozik pontosan egy webdesigner, és miért olyan keresettek?

Egyedi, modern és letisztult weboldalak

Az online világ egyre inkább az életünk szerves része, ma már szinte mindenre online keresünk rá. Ha megnézzük, hogy nap mint nap hányfajta reklámmal találkozunk, magunk is meglepődnénk a szám nagyságán. A webdesigner tulajdonképpen megtervezi egy weboldal teljes arculatát: ő az aki meghatározza mi és hol helyezkedjen el weboldalon.

Manapság minden vállalkozás szeretne kitűnni a többi közül, mert hatalmas a verseny. Szeretnék, hogy az oldaluk reszponzív legyen, és eladásokat hozzon a vállalkozásnak. Mindazok mellett elvárás, hogy a design illeszkedjen a vállalkozás arculatába. Tehát a tervezés során számos olyan szükséges feltételt kell figyelembe venni, ami mondjuk 10 évvel ezelőtt nem volt szempont. Egy webdesigner tehát nem csak pusztán kreatív, de ért az üzlethez is, azaz képes egy oldalt egyedi szempontok alapján létrehozni és figyelembe venni a célcsoport igényeit.

Arculattervezés

Sok esetben végzi a webdesigner a honlap egész tervezési részét, azaz egy oldal CMS-ben való felépítését, hiszen rendelkeznek a megfelelő háttérrel, HTML CSS ismeretekkel. Talán sokszor azért egyszerűbb egy kézben tartani a dolgot, mert így webdesigner viszi végig az egész arculattervezési folyamatot. Vannak olyanok, akik vállalják ikonok, illusztrációk elkészítését is, de ezeket sűrűn adják ki graphic designer számára.

Ha több ember dolgozik egy honlap készítésén, akkor sokszor szétaprózódnak a feladatok és nehézkesebb a kommunikáció a felek között. Ezért vállalják át a honlapkészítési feladatok egészét webdesignerek.

 

feher-polcon-piros-cserepben-kis-kaktusz-mellette-ket-konyv-allitva-html-css-es-javascript-cimmel

Online reklámok

Webdesignerek sokkal hétköznapibb feladati közé tartozik az online reklámok készítése. Bannerek, különböző szponzorált tartalmak, hírlevelek, egyéb grafikai anyagok, amikkel már te is biztosan találkoztál. Olyan grafikai anyagokat készítenek, amik egy – egy terméket eladhatóvá tesznek. Természetesen emellett van aki foglalkozik offline reklámokkal is, de ez sokkal ritkább.

A webdesigner széleskörű tudással rendelkezik, emellett magas szinten ért vizuális kommunikációhoz és a szépérzéke is rendben van. Az Illustrator és Photoshop használata elengedhetetlen, tehát ha eddig nem használtad, érdemes egy alapszintű tudást elsajátítanod!

Kiből lehet webdesigner?

Ez az online tananyag lineárisan épül fel, tehát kezdők is nyugodtan belevághatnak. Ha eddig semmilyen képzésen nem vettél részt, akkor sem kell aggódnod, hiszen az online webdesigner workshop során megismerkedhetsz az alapokkal is.

Az ismeretanyag profi szakember segítségével került összeállításra. A tudásanyag elsajátítása során nem elvárás a HTML CSS alaptudás sem, így kezdőként bátran belevághatsz!

Kinek való a webdesigner szakma?

Webdesigner munka főleg azoknak való, akiket érdekel az internet világa, és tele vannak egyedi elképzelésekkel. A webdesigner szakma neked való, ha nem riaszt el a munkával járó változatosság (hiszen az internet valóban erről szól).

Nyelvtudás

Nem árt, ha van egy alap nyelvtudásod, mivel különböző programokat kell majd megtanulod használni a munkád során ( Adobe Photoshop, Adobe Indesign stb). A nyelvtudás akkor is jól jön, ha később nemzetközi vizekre eveznél, hiszen rengeteg munka vár a webdesignerekre külföldön is. Ha szereted a kihívásokat, és képes vagy a mindennapos megújulásra, akkor biztos a siker.

Önmenedzsment

Ezen a területen hasznos, ha képes vagy tartani a határidőket, és nem szoktad tologatni a feladatokat magad előtt. A szorgalom, a kitartás és az alázat elengedhetetlen, és rengeteget tanulhatsz egy – egy projektből.

Kreativitás

A tapasztalatok azt mutatják, hogy inkább az alkotó szellemű és introvertált emberek választják a design szakmákat, de ez nem szentírás.

Vállalkozó szelleműek előnyben

Ha webdesignerként szeretnél dolgozni a jövőben, nem árt ha buzog benned a vállalkozó szellem. Nagyon sokan döntenek az egyéni vállalkozás formája mellett, miután kiléptek a munkaerőpiacra egy webdesigner tanfolyam elvégzése után. Azért is lehet jó lehetőség neked, mert freelancerként rengeteg tapasztalatra tehetsz szert, így eldöntheted mi áll közel hozzád.

Magányos farkas, vagy inkább társasági ember?

Webdesignerként mindkét opció lehetséges. Sokan jobban működnek társaságban, legyen az iroda vagy coworking. Másoknak inkább a magány az amire szüksége van, akkor dolgoznak hatékonyabban.

Mennyit kereshetsz majd webdesignerként?

A fizetések elég széles skálán mozognak, azzal azonban számolj, hogy kezdőként egy – egy weboldal készítés nem hoz majd olyan sokat a konyhára (ahogy az az összes kezdő szakmáról szintén elmondható).

Kezdőként

Kezdő webdesigner fizetés 150 – 300 ezer forint között mozognak. A webdesign jól fizető szakma, de neked is szükséged lesz a kellő gyakorlatra ahhoz, hogy magasabb órabért kérhess el. Egy – egy plusz webdesign tanfolyam vagy szakmai kiegészítő képzés szintén jelentősen növelheti a fizetésed.

Vállalkozóként

Ha úgy döntesz, hogy vállalkozást szeretnél indítani, akkor ennek a többszörösét is megkeresheted. A vállalkozók főként projekt alapon dolgoznak, weboldal készítés esetén. Egyébként a weboldal készítés díja nagyon változó lehet, van aki az első munkáért 30 – 50 ezer forint körül kér el, van aki ennél kevesebbet, vagy többet.

 

lila-hatteren-muanyag-piros-kisebb-es-nagyobb-jele-perjel-kozepen

Honnan tudjam, hogy lesz -e munkám?

Jogos a kérdés. Azt tudnod kell, hogy a webdesign és a weboldal készítés egy folyamatosan átalakuló és fejlődő piaci ág, ahol mindig van kereslet és igény a jó munkaerőre.

Az online marketing térnyerésével egyre nagyobb szükség van reszponzív weboldalakra, mivel hatalmas a verseny. De nem csak új weboldalak készítése, hanem régi weboldalak felújítása is várhat rád. Nézd meg egy – egy piacvezető cég weboldalát, webdesign szempontból. Látsz rajta változatni valót? Igen? Akkor máris megtaláltad a helyes mentalitást! Legyen kritikai gondolkodásod, magaddal és másokkal szemben is!

Milyen képességekre van szükséged webdesignerként?

Ha a következő képességek birtokában vagy, akkor szinte garantált, hogy a webdesign szakma a ideális válsztás számodra.

 • Kommunikáció – A helyes kommunikáció, legyen az ügyfél vagy munkatárs, minden szakmában elengedhetetlen. Számos tanfolyam, vagy workkshop segíthet neked abban, ha ez esetleg vakfoltod lenne. (Nálunk ilyen az asszertív kommunikációs tananyag.)
 • Látásmód – Talán még a kommunikációnál is fontosabb a helyes látásmód, amit egy oktatási intézmény vagy tanfolyam sem igazán tanít, ez sokkal inkább veled született képesség és a folyamatos önfejlesztés, önismeret eredménye.
 • Változásra való képesség – Szintén egy olyan képesség, amit nem oktatnak tanfolyamok, de nagyon fontos, hogy birtokában legyél.
 • Teherbírás – Rengeteg munka vár rád, ha a webdesigneként szeretnél elhelyezkedni.

Mit tanulhatsz nálunk?

 • Online reklámok készítése – banner, hírlevelek és szponzorált tartalmak teljes grafikai arculata
 • Webes arculat – Logótervezés, névjegykártya tervezés, egyéb grafikai elemek elkészítése.
 • Webgrafikák készítése, webdesign – weboldalak grafikai tervezése elejétől a végéig.

Kinek ajánljuk ezt a tudásbővítő anyagot?

 • Azoknak, akik elkészítenék vagy megújítanák weboldalukat.
 • Azoknak, akiket az online munka világa érdekek.
 • Azoknak, akik kipróbálnák a szabadúszók világát és remek kreatív, esztétikai érzékkel rendelkeznek.
 • Azoknak, akik a grafikai végzettségük mellett specializálódnának.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Laptop vagy asztali gép
 • Weblapszerkesztő és grafikai szoftverek
Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Szuper alapozó tanfolyam. A legfontosabb dolgokat elsajátíthatja belőle az ember.

2024.06.20.

A többi már úgyis csak rajta múlik.

M. Attila

Sokat tanultam belőle, örülök, hogy Titeket választottalak.

2024.06.20.

Köszönöm a lehetőséget. Nagyon jól felépített tananyag.

Kata

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!