fbpx
/
/
Marketing Szövegírás Tanfolyam

Marketing Szövegírás Tanfolyam

Copywriting az alapoktól a profi szintig

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

69 990 Ft

34 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Copywriting az alapoktól a profi szintig

Szeretsz írni? Bárhonnan végezhető, rugalmas és változatos munkára vágysz? Marketing szövegírói karriert építenél, vagy a saját vállalkozásod számára írnál profi szöveges tartalmat? Gyakorlatias copywriter képzést keresel, ahol az alapoktól a profi szintig végigvezetnek?

Ha a fenti kérdések közül egyre vagy többre igen a válaszod, akkor várunk a marketing szövegírás tanfolyamon!

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Marketing Szövegírás Tanfolyam?

1. Modul: Bevezető

 • 1. lecke: Miért érdemes marketing szövegírást tanulni?
 • 2. lecke: Kinek ajánlom a kurzust?
 • 3. lecke: Mi a helyzet az AI-al?
2. Modul: SEO- és felhasználóbarát barát szövegírás alapjai
 • 1. lecke: Mi az a SEO?
 • 2. lecke: Hogyan döntenek a keresőmotorok arról, hogy mely weboldalakat rangsorolják előre?
 • 3. lecke: On-site SEO alapok
 • 4. lecke: Off-site SEO alapok
3. Modul: Kulcsszókutatás alapjai 
 • 1. lecke: Mik azok a kulcsszavak?
 • 2. lecke: Milyen kulcsszavak vannak és hogyan használd őket?
 • 3. lecke: Mi az a SERP és hogyan segíthet neked?
4. Modul: Hogyan írj releváns és minőségi SEO-barát blogcikket?
 • 1. lecke: Alapok
 • 2. lecke: Előkészületek – Brief készítés és Buyer Persona felállítás (letölthető  brief és buyer persona sablonok)
 • 3. lecke: A cikk felépítése és tartalma
 • 4. lecke: Formázás
 • 5. lecke: Képoptimalizálás
 • 6. lecke: Linkek, hivatkozások, CTA-k
 • 7. lecke: Ellenőrzés – (letölthető blog cikk ellenőrző lista)
 • 8. lecke: Utómunkálatok
5. Modul: Így lesz hatékony a Guest Post írás
 • 1. lecke: Guest Posting alapjai
 • 2. lecke: Tartalomírás és formátum
 • 3. lecke: Vendégposzt stratégia kialakítása
6. Modul: Hogyan írj ütős weblap szöveget, ami jól konvertál?
 • 1. lecke: Weboldalak típusai és felépítésük
 • 2. lecke: Webcopy írás a gyakorlatban Letölthető kérdőív webcopyhoz
 • 3. lecke: Jól konvertáló honlap struktúra: mi kerüljön az egyes blokkokba?
7. Modul: Marketing szövegíró technikák a gyakorlatban
 • 1. lecke: Bevezető: mitől lesz hatékony a marketing szövegírás?
 • 2. lecke: Gyakorlati módszerek a marketing szövegírásban
 • 3. lecke: AIDA(R), avagy hogyan írj hatékony szöveget a sales funnel különböző szakaszaihoz?
 • 4. lecke: Tippek szövegíráshoz a különböző platformokra
  8. Modul: Bónusz Tippek e-mail marketinghez, hogy elolvassák a hírlevelet

Mi az a marketing szövegírás?

A marketing szövegírás a hatékony kommunikáció eszköze, aminek célja a vonzó és hatásos üzenetek megfogalmazása a vállalkozások, cégek számára. A marketing szövegíró feladatai közé tartozik a célcsoport elemzése is, hiszen olyan szövegeket kell alkotnia, amelyek felkeltik az érdeklődést, meggyőzik az olvasókat és cselekvésre ösztönzik őket.

A szövegírás típusai

Ha szeretnél szövegíró lenni, először meg kell ismerned a különböző szövegtípusokat. Összegyűjtöttünk néhányat, amik a leggyakoribb fajták.

Sales copy

A sales copy olyan szöveg, amelynek célja az értékesítési folyamat támogatása és javítása. Ez a típusú szöveg közvetlenül hatást gyakorol az olvasóra, arra törekedve, hogy meggyőzze és cselekvésre ösztönözze őket. A sales copy erős érveket és meggyőző elemeket használ, hogy felkeltse az érdeklődést és ösztönözze az olvasót egy bizonyos cselekvésre,a legtöbb esetben vásárlásra.

Hirdetés szöveg

Egy reklám fontos eleme a szöveges tartalom, amik legfőbb jellemzője, hogy rövidek, tömör és felkeltik az olvasók figyelmét. A hirdetések szövegei más irányelveket követnek, mint egy sales copy, vagy közösségi média tartalom, hiszen nagyön rövid idő alatt kell hatást gyakorolniuk a potenciális vásárlókra.

Termék vagy szolgáltatás leírás

Ez a típusú szöveges tartalom részletes információkat nyújt egy adott weboldal által forgalmazott termékről vagy szolgáltatásról. Ezek a leírások fontos szerepet játszanak az ügyfelek tájékoztatásában, bemutatva a termék vagy szolgáltatás jellemzőit, előnyeit és használatát.

Közösségi média szövegek

Ezek a szövegek kreatív megközelítést igényelnek, például rövid és lényegre törő üzeneteket, szlogeneket, vagy interaktív kérdéseket. A közösségi média szövegek célja az emberek elérése, szórakoztatása, inspirálása vagy informálása a márkáról, termékekről vagy szolgáltatásokról.

Ezek az érdekes és interaktív szövegek szükségesek ahhoz, hogy a márkák közvetlen kapcsolatot építsenek az ügyfelekkel, megszólítsák és motiválják őket a tartalmakon keresztül.

SEO szövegírás

A SEO szövegírás az egyik fontos típusa a szövegírásnak, amikor a blogcikkek, weboldal szövegek és más szöveges tartalmak célja az, hogy a keresőben minél előbb jelenjen meg, hirdetések nélkül. Ennek a speciális szövegírási módszernek a célja az, hogy a tartalmak optimalizáltak legyenek a keresőmotorok számára, ezáltal az első találatok között jelenjenek meg a Google keresési eredményekben. Ez különösen fontos a digitális térben, mivel a legtöbb ember először a Google keresőjében kutat információk után, és az első oldalakon szereplő szövegek nagyobb eséllyel érik el az olvasókat.

Kreatív szövegírás

A kreatív szövegek lehetnek játékosak, szokatlanok, rövid vagy hosszú szövegek. Ezeket a tartalmakat kevésbé használják marketing célokra, sokkal inkább a kreativitás, az egyéni megközelítés, a történet kibontakozása fontos ezeknél a szövegtípusoknál.

 

 

 

 

Nincs online marketing szövegírás nélkül

Az online üzletek térnyerése egyre nagyobb keresletet jelent. Kellenek azok a hirdetések, amik megtalálják és meggyőzik a megfelelő olvasót, illetve cselekvésre bírják őket a szövegek által.

Ha szeretsz szövegeket írni és szívesen készítenél konvertáló tartalmakat, várunk a képzésen!

Mi a helyzet a mesterséges intelligenciával?

A mesterséges intelligencia gyors fejlődése felvetheti a kérdést, hogy van-e még egyáltalán értelme marketing szövegírást tanulni? A rövid válasz az, hogy naná!

Íme a magyarázat: az AI “szuperképessége” hogy pillanatok alatt nagy mennyiségű szöveget képes gyártani. A szöveg minősége (pláne magyarul), valamint a használt információk eredete azonban erősen megkérdőjelezhető.

Segítheti a munkát, de nem helyettesítheti az embert

A hatékony marketing szövegírás sokkal több a kulcsszavakkal megtűzdelt szöveges tartalom gyártásánál. Kreativitásra, emberismeretre, a trendek ismeretére, változatosságra, esetenként pedig egy jó adag humorra is szükség van hozzá. A professzinális copywriterek olyan érzelmekre és reakciókra tudnak hatni a szövegeikkel, amit az AI nem képes reprodukálni. Éppen ezért számtalan vállalat keres továbbra is copywritert folyamatos, vagy projekt alapú együttműködésre, hazánkban és külföldön egyaránt.

Miért érdemes marketing szövegírást tanulni?

A marketing szövegíró szakma sokkal több annál, hogy érdekes szövegeket adsz át az ügyfeleidnek. Függetlenséget biztosít, így könnyebben oszthatod be az idődet és olyan szakmai lehetőségek közül válogathatsz, amik segíthetnek előrelendíteni a karriered.

Helyfüggetlen munkavégzés lehetősége

A marketing szövegírók számára az egyik legnagyobb előny, hogy helytől függetlenül tudnak dolgozni. Ez azt jelenti, hogy egy copíwriter számára valójábann lényegtelen, hol tartózkodik fizikailag, mert a munkáját online is el tudja végezni. Ez rugalmasságot jelent és lehetőséget arra, hogy akár digitális nomádként dolgozzanak a világ bármely pontjáról.

Kreatív és változatos munka

Copywriterként kibontakoztathatod a kreativitásod, miközben folyamatosan valami újat tanulhatsz. A szövegírás lehetőséget ad arra, hogy változatos és egyedi tartalmakat hozz létre. Legyen szó technológiai vállalatról, divatmárkáról, egészségügyi szolgáltatóról vagy utazási cégről, minden egyes ügyfél sajátos igényekkel fog hozzád fordulni, amelyekre egyedi szöveges tartalmat kell készítened.

A marketing szövegírás tanfolyamon elsajátított tudás segítségével szert tehetsz egy olyan új szakmára, amellyel nem csak maradandót alkothatsz, de változatosságot és új tapasztalatokat vihetsz a munkanapjaidba.

Versenyelőny az online piacon

Az online térben a minőségi szöveges tartalom kulcsfontosságú jelentőséggel bír a potenciális ügyfelek megszerzésében és megtartásában. A marketing szövegírás tanfolyamon megszerzett tudás gyakorlatban való használata segít abban, hogy versenyelőnyhöz juttasd ügyfeled vagy saját vállalkozásod a digitális piacon.

Új munkalehetőségek

A marketing szövegírói készségek elsajátításával bővítheted ügyfél- vagy a szolgáltatási köröd. De mégis hogyan?

Naponta több százezer új weboldal születik a világon. Ahhoz, hogy ki tudjanak emelkedni a versenytársaik közül és sikeresen megszólíthassák a célközönségüket, minőségi és keresőbarát szöveges tartalomra van szükségük. A marketing szövegírás tanfolyam elvégzésével megkapsz minden szükséges tudást ahhoz, hogy elindítsd a sikeres copywriter karriered, vagy bővítsd a meglévő szolgáltatásaid körét.

SEO-barát szövegírás

Ha szeretsz írni, az már félsiker! A tanfolyam elvégzésével ehhez hozzáteheted a másik felét is. Megtanulod, hogyan hozz létre olyan keresőbarát szöveges tartalmat a különböző online felületekre, amelyek felkeltik az olvasók érdeklődését, növelik az organikus keresőforgalmat és a konverziót.

 

 

 

Miért ezt a marketing szövegírás tanfolyamot válaszd?

A képzés az erős alapok letételével kezdődik, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsd hogy az egyes copywriting eszközöknek és munkafolyamatnak mi a jelentősége a keresőoptimalizálásban. A további modulok erre az alapra építik a tudásod. A tananyag egy gyakorlatias útmutató, amelybet tapasztalt szövegíró által adott tanácsok és valódi példák színesítenek.

A marketing szövegírás 4 legfontosabb területét dolgozza fel a tanfolyam és ad olyan tudást a kezedbe, amelynek segítségével rögtön magabiztosan munkához láthatsz.

Részletes útmutatást kapsz arról, hogy hogyan írj minőségi SEO-barát blog cikket, hatékony guest post-ot, jól konvertáló honlap szöveget és ütős hírlevelet.

Mit kapsz a gyakorlatias tudás mellett?

A tanfolyam egyes moduljaiban letölthető segédleteket és sablonokat is kapsz a szövegírói eszköztáradba, amelyeknek munkád során nagy hasznát veszed majd.

Rugalmas időbeosztás

Online oktatási rendszerünk rengeteg előnnyel jár. Amellett, hogy a tananyagot egyéni tempóban tudod elsajátítani, a részvétel egyetlen feltétele csak egy számítógép és stabil internetkapcsolat. Bárhonnan becsatlakozhatsz és követheted a tanfolyamot, akár Budapesten vagy, akár vidéken, vagy éppen külföldön tartózkodsz.

Bárhol, bármikor

Egy óra tanulás munka előtt? Megnéznél két videót ebédszünetben? Vagy este, a kanapén ülve tanulnál? Nálunk bármelyik lehetséges!

A képzést bárhol, bármikor elvégezheted és így a képzési idő is teljes mértékben a személyes preferenciáidhoz igazodik. Ha több időre van szükséged, haladhatsz lassan, ha viszont egy hétvége alatt végezni szeretnél a tananyaggal, az is lehetséges. Az online tanulás kényelmes, időhatékony és személyre szabható.

Örök hozzáférés

A tartalmak, amiket a tanfolyam megvásárlását követően biztosítunk számodra, a képzés elvégzését követően is elérheted. Így ha később ismételni szeretnél, vagy elbizonytalanodsz valamiben, könnyen visszakeresheted a releváns tananyagot.

Tapasztalt oktató

A tanfolyamon olyan oktató vár, aki magas szintű tudással rendelkezik és profi szinten ír szövegeket, így garantáltan hiteles információkat és a gyakorlatban is releváns oktatási anyagokat tud átadni számodra.

Kinek ajánljuk a marketing szövegírás tanfolyamot?

Akár karrierváltó vagy, akár a saját vállalkozásod működétszeretnéd megkönnyíteni, a legjobb helyen jársz! Marketing szövegekre szükség van, és mivel a piacon még bőven van hely új szakembereknek, érdemes megtanulnod a marketing szövegírás alapjait!

Ha vállalkozni szeretnél

A copywriter tanfolyam ideális választás, ha szabadúszóként vagy digitális nomádként szeretnél dolgozni, esetleg rugalmas mellékállást, bárhonnan végezhető munkát vagy jövedelemkiegészítést keresel.

Karrier alkalmazottként

Ha csak a szövegírás érdekel, de nem szeretnél vállalkozást indítani, akkor is ajánlom neked ezt a tréninget. Számos hazai és nemzetközi vállalat foglalkoztat belső szövegírókat, beleértve a digitális marketing ügynökségeket is.

Saját vállalkozás fejlesztése

Bármilyen területen tevékenykedő egyéni vagy kisvállalkozóként is remek hasznát veheted a marketing szövegírás tanfolyamnak, ha nem szeretnéd kiszervezni a weboldalad, blogod vagy hírleveleid szövegírását. 

Marketing szövegírás tanfolyam – Szerezz piacképes tudást

Csatlakozz a marketing szövegírás tanfolyamunkhoz, és szerezz piacképes tudást a hatékony és inspiráló tartalmak készítéséhez. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hiszen a hosszú távon hasznos és keresett szakmai tudással könnyedén kiemelkedhetsz a digitális világban!

Mennyit kereshetsz ezzel a szakmával Magyarországon?

(havi bruttó átlagbér)

200 000 HUF
(minimálbér)
300 000 HUF
1 000 000 HUF
1 500 000 HUF
Forrásaink: fizetesek.hu, payscale.com.

Kitől fogsz tanulni?

Huszárik Csilla

Senior copywriter

5 éve dolgozik szabadúszó szövegíróként. Ez idő alatt számtalan hazai és nemzetközi céggel, valamint vállalkozóval dolgozott együtt, hogy online felületeikre olyan nívós, szöveges tartalmas készítsen, melyet nemcsak az olvasók, hanem a keresőmotorok algoritmusai is nagyra értékelnek. Ahogyan egyre nőtt az elégedett ügyfelek száma, mentorált kezdő-, valamint haladó szövegírókat, sőt egy hazai marketingügynökség copywriter csapatát is menedzselte.  

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a tanfolyam elvégzéséhez.
 • Egy működő számítógép és megbízható internetkapcsolat.
 • A kitartásod és a lelkesedésed

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a kurzusra!

2023.08.10.

Gyesen lévő anyukaként olyan lehetőségek után kutattam, amelyek segítségével otthonról, rugalmas időbeosztással dolgozhatok, később akár majd főállásban is. Mindig is szerettem írni, ezért merült fel bennem, hogy ebben az irányban lenne érdemes képezni magam, viszont nem volt semmilyen tapasztalatom a digitális marketing terén. A tanfolyam anyaga így kezdőként is jól érthető és részletes volt, nagyon elégedett vagyok vele.

Balogh Kinga

Logikusan felépített, gyakorlatias képzés

2023.08.08.

Régóta kerestem már egy olyan magyar nyelvű marketing szövegírás tanfolyamot, amelyben a lényegre fókuszálva, valós példákon keresztül mélyíthetem el a tudásom, amit rögtön fel is tudok használni. A letölthető sablonoknak külön örültem, már el is kezdtem használni őket a legújabb projektemhez. 🙂 Köszönöm!

Gábor

Ezek is érdekelhetnek:

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Ha szeretnéd a közösségi média lehetőségeit maximálisan kihasználni üzleti céljaid eléréséhez, akkor ez a tanfolyam neked való!

4.8

99990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!