fbpx
/
/
Online Webdesign Tanfolyam

Online Webdesign Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

79 990 Ft

39 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Online webdesign tanfolyam - Legyél te is webdesigner!

Rengeteg webfejlesztő, sitebuilder, webdesigner van, de miért ne készíthetnél te is egyedi weboldalakat? Akár a sajátodat is! Így biztosan olyan lenne, amilyet megálmodtál, nem beszélve arról, hogy az időn és költségeken is jelentősen spórolnál!

Ha tetszik az ötlet, akkor ez az online webdesigner tanfolyam csak rád vár, jelentkezz még ma! Az OKJ tanfolyamok megszűnésével sajnos leszűkültek az elvégezhető, bizonyítványt adó tanfolyami lehetőségek. Ha azonban neked az online oktatás szimpatikus, akkor ez a profi oktató által összeállított képzés ideális választás lehet számodra.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Online Webdesign Tanfolyam?

1. Modul – Tervezési szabályok és Bevezetés

 • Kurzus bevezetése
 • A designer szerepe
 • Felhasználó élmény tervezés
 • Weboldal típusok
 • Atomic Design

2. Modul – Stílusok és vizuális alapok

 • Színek használata
 • Tipográfia használata
 • Interakció tervezés
 • Akadálymentesítés

3. Modul – Web tervezési folyamat

 • Tervezési folyamatok
 • Alapok definiálása
 • Ötletelés és célközönség
 • Információs architektúra
 • Drótváz készítése
 • Szövegírás és SEO
 • Design nyelvezet lefektetése
 • Felület tervezés
 • Mi az a komponens könyvtár?
 • Átadás fejlesztésnek

4. Modul – Általános szabályrendszerek

 • Weboldal Heurisztikák
 • Gestalt szabályok
 • Steve Krug szabályai
 

5. Modul – Gyakorlati folyamat

 • Drótvázak és vázlatok készítése
 • Kattintható prototípusok készítés
 • Komponensek és stílusok készítése
 • Felhasználói felület tervezése
 

6. Modul – Extra anyagok

 • Gyakorlatok
 • Források és segítség
 

online-webdesign-tanfolyam

 

Ha érdekel a honlapkészítés, akkor az Online Webdesign Tanfolyam tökéletes választás! Ahhoz, hogy elnyerd a leendő potenciális ügyfelek bizalmát, szükséged lesz profi honlapra, ahol bemutathatod a szakmai sikereidet. Manapság egy sikeres vállalkozásnak is elengedhetetlen része a weboldal.

Webdesigner – egy kreatív, modern szakma

Sokan gondolják úgy, hogy a 21. század egyik legmenőbb munkája az, amit egy webdesigner csinál. Rengeteg blog cikk, vagy Facebook cikk taglalja, hogy az egyik legkeresettebb és legjobban fizető állás a webdesigner. Nem véletlen, hogy számos tanfolyamot indítottak profi oktatási intézmények pont emiatt. Az OKJ oktatás is felfedezte magának, azonban sajnos az OKJ képzések megszűnése miatt, más tanfolyami lehetőség után kell néznie annak, akit érdekel a szakma. Az online oktatás és az online tanfolyamok ugyanolyan képzés, mintha a tanteremben ülnél, csak sokkal szabadabb. Ez a képzés neked szól, ha szeretnél saját időbeosztásban tanulni!

Mit csinál pontosan egy webdesigner?

Egy webdesigner el tud látni online és offline grafikai feladatokat az Adobe Illustrator, Photoshop segítségével. Képes kezelni WordPress alapú honlapokat is, majd ezután tanulja meg a HTML és CSS kódolást, amiből a legtöbb weboldal felépül. Bár a legtöbb helyen a programozás részét már egy sitebuilder végzi, a tanfolyamban megismerkedünk az alapvető weboldal programozási nyelvvel, hogy az egyszerűbb oldalakat te magad is létrehozhasd.

A hiedelmekkel ellentétben, nem minden webdesigner rendelkezik Da Vinci szintű kézügyességgel, de erre nincs is szükség. Sokan egyenes vonalat sem tudnak megrajzolni papíron, viszont amit Photoshop vagy Illustrator segítségével képesek alkotni, maga az álom. Ha idegen még számodra a Photoshop, de szeretnél egy stabil alapot a további karriered építéséhez, akkor a Photoshop tanfolyamot ajánljuk első lépésként!

Miért olyan keresett a webdesigner szakma?

Jelenleg a webdesigner szakma a második legkeresettebb a világon. Azt régóta tudjuk, hogy virágzik az IT piac, és sokan keresik a megfelelő szakembert. Ahhoz, hogy webdesigner váljon belőled, két út vezet. Megtanulhatod autodidakta módon, vagy egy webdesigner tanfolyam segítségével – esetleg a kettő kombinációjából. De nézzük, mivel is foglalkozik pontosan egy webdesigner, és miért olyan keresettek?

online-webdesign-tanfolyam

 

Egyedi, modern és letisztult weboldalak

Az online világ egyre inkább az életünk szerves része, ma már szinte mindenre online keresünk rá. Ha megnézzük, hogy nap mint nap hányfajta reklámmal találkozunk, magunk is meglepődnénk a szám nagyságán. A webdesigner tulajdonképpen megtervezi egy weboldal teljes arculatát: ő az aki meghatározza mi és hol helyezkedjen el weboldalon.

Manapság minden vállalkozás szeretne kitűnni a többi közül, mert hatalmas a verseny. Szeretnék, hogy az oldaluk reszponzív legyen, és eladásokat hozzon a vállalkozásnak. Mindazok mellett elvárás, hogy a design illeszkedjen a vállalkozás arculatába. Tehát a tervezés során számos olyan szükséges feltételt kell figyelembe venni, ami mondjuk 10 évvel ezelőtt nem volt szempont. Egy webdesigner tehát nem csak pusztán kreatív, de ért az üzlethez is, azaz képes egy oldalt egyedi szempontok alapján létrehozni és figyelembe venni a célcsoport igényeit.

Arculatttervezés

Sok esetben végzi a webdesigner a honlap egész tervezési részét, azaz egy oldal CMS-ben való felépítését, hiszen rendelkeznek a megfelelő háttérrel, HTML CSS ismeretekkel. Talán sokszor azért egyszerűbb egy kézben tartani a dolgot, mert így webdesigner viszi végig az egész arculattervezési folyamatot. Vannak olyanok, akik vállalják ikonok, illusztrációk elkészítését is, de ezeket sűrűn adják ki graphic designer számára.

Ha több ember dolgozik egy honlap készítésén, akkor sokszor szétaprózódnak a feladatok és nehézkesebb a kommunikáció a felek között. Ezért vállalják át a honlapkészítési feladatok egészét webdesignerek.

Online reklámok

Webdesignerek sokkal hétköznapibb feladati közé tartozik az online reklámok készítése. Bannerek, különböző szponzorált tartalmak, hírlevelek, egyéb grafikai anyagok, amikkel már te is biztosan találkoztál. Olyan grafikai anyagokat készítenek, amik egy – egy terméket eladhatóvá tesznek. Természetesen emellett van aki foglalkozik offline reklámokkal is, de ez sokkal ritkább.

A webdesigner széleskörű tudással rendelkezik, emellett magas szinten ért vizuális kommunikációhoz és a szépérzéke is rendben van. Az Illustrator és Photoshop használata elengedhetetlen, tehát ha eddig nem használtad, érdemes egy alapszintű tanfolyamon részt venned!

Kiből lehet webdesigner?

A tananyag lineárisan épül fel, tehát kezdők is nyugodtan belevághatnak. Ha eddig semmilyen oktatási képzésben nem vettél részt, akkor sem kell aggódnod, hiszen a képzés során megismerkedsz az alapokkal is. Ezt a tanfolyamot azért hoztuk létre, hogy megtanulhasd a webdesigner szakma és munka alapjait.

A tananyag profi oktató segítségével került összeállításra, tehát a webdesigner tanfolyam biztosítja a szükséges szakmai alapokat. A tanfolyam elkezdéséhez nem elvárás a HTML CSS alaptudás sem, így kezdőként bátran belevághatsz a tanfolyamba!

Kinek való ez a szakma?

Webdesigner munka főleg azoknak való, akiket érdekel az internet világa, és tele vannak egyedi elképzelésekkel. A webdesigner tanfolyam neked való, ha nem riaszt el a munkával járó változatosság (hiszen az internet valóban erről szól).

Nyelvtudás

Az sem árt, ha van egy alap nyelvtudásod, mivel különböző programokat kell majd megtanulod használni a képzés során ( Adobe Photoshop, Adobe Indesign stb). A nyelvtudás akkor sem árt, ha később a webdesigner tanfolyam elvégzése után nemzetközi vizekre eveznél, hiszen rengeteg munka vár rád. Ha szereted a kihívásokat, és képes vagy a mindennapos megújulásra, akkor biztos a siker.

Önmenedzsment

Ezen a területen hasznos, ha képes vagy tartani a határidőket, és nem szoktad tologatni a feladatokat magad előtt. A szorgalom, a kitartás és az alázat elengedhetetlen, és rengeteget tanulhatsz egy – egy projektből.

Kreativitás

A tapasztalatok azt mutatják, hogy inkább az alkotó szellemű és introvertált emberek választják a design szakmákat, de ez nem szentírás.

Vállalkozó szelleműek előnyben

Az első és legfontosabb dolog amit tisztáznod kell, hogy milyen formában szeretnél dolgozni: munkavállalóként vagy egyéni vállalkozóként. Erről neked kell döntened, hogy számodra melyik a legkényelmesebb forma.

Ha webdesignerként szeretnél dolgozni a jövőben, nem árt ha buzog benned a vállalkozó szellem. Nagyon sokan döntenek az egyéni vállalkozás formája mellett, miután kiléptek a munkaerőpiacra a webdesigner tanfolyam elvégzése után. Azért is lehet jó lehetőség neked, mert freelancerként rengeteg tapasztalatra tehetsz szert, így eldöntheted mi áll közel hozzád.

Magányos farkas, vagy inkább társasági ember?

Webdesignerként mindkét opció lehetséges. Sokan jobban működnek társaságban, legyen az iroda vagy coworking. Másoknak inkább a magány az amire szüksége van, akkor dolgoznak hatékonyabban.

Mennyit kereshetsz webdesignerként?

Nem mindegy természetesen az sem, hogy a webdesigner tanfolyam elvégzése után mennyit kereshetsz. A fizetések elég széles skálán mozognak, arra azonban számolj, hogy kezdőként egy – egy weboldal készítés nem hoz majd olyan sokat a konyhára (ahogy az az összes kezdő szakmáról szintén elmondható).

Kezdőként

Kezdő webdesigner fizetés 150 – 300 ezer forint között mozognak. A webdesign jól fizető szakma, de neked is szükséged lesz a kellő gyakorlatra ahhoz, hogy magasabb órabért kérhess el. Egy – egy plusz webdesign tanfolyam vagy szakmai kiegészítő képzés szintén jelentősen növelheti a fizetésed.

Vállalkozóként

Ha úgy döntesz, hogy vállalkozást szeretnél indítani, akkor ennek a többszörösét is megkeresheted. A vállalkozók főként projekt alapon dolgoznak, weboldal készítés esetén. Egyébként a weboldal készítés díja nagyon változó lehet, van aki az első munkáért 30 – 50 ezer forint körül kér el, van aki ennél kevesebbet, vagy többet.

Honnan tudjam, hogy lesz -e munkám a webdesigner tanfolyam után?

Jogos a kérdés. Azt tudnod kell, hogy a webdesign és a weboldal készítés egy folyamatosan átalakuló és fejlődő piaci ág, ahol mindig van kereslet és igény a jó munkaerőre.

Az online marketing térnyerésével egyre nagyobb szükség van reszponzív weboldalakra, mivel hatalmas a verseny. De nem csak új weboldalak készítése, hanem régi weboldalak felújítása is várhat rád. Nézd meg egy – egy piacvezető cég weboldalát, webdesign szempontból. Látsz rajta változatni valót? Igen? Akkor máris megtaláltad a helyes mentalitást! Legyen kritikai gondolkodásod, magaddal és másokkal szemben is!

Milyen képességekre van szükséged webdesignerként?

Ha a következő képességek birtokában vagy, akkor szinte garantált, hogy a webdesign szakma a ideális válsztás számodra.

 • Kommunikáció – A helyes kommunikáció, legyen az ügyfél vagy munkatárs, minden szakmában elengedhetetlen. Számos tanfolyam segít neked abban, ha ez esetleg vakfoltod lenne. (Nálunk ilyen az asszertív kommunikációs tanfolyam.)
 • Látásmód – Talán még a kommunikációnál is fontosabb a helyes látásmód, amit egy oktatási intézmény vagy tanfolyam sem igazán tanít, ez sokkal inkább veled született képesség és a folyamatos önfejlesztés, önismeret eredménye.
 • Változásra való képesség – Szintén egy olyan képesség, amit nem oktatnak tanfolyamok, de nagyon fontos, hogy birtokában legyél.
 • Teherbírás – Rengeteg munka vár rád, ha a webdesign szakmán belül szeretnél elhelyezkedni.

Hol tanulhatsz webdesignernek?

Az OKJ tanfolyamok megszűnésével, sajnos rengeteg OKJ bizonyítványt adó képzés megszűnt. Szerencsére itt a The Bright Academy weboldalán az Online Webdesign Tanfolyam továbbra is az egyik legnépszerűbb képzés, amit a saját időbeosztásod szerint, online végezhetsz el.

Mit tanulhatsz ezen a tanfolyamon?

 • Online reklámok készítése – banner, hírlevelek és szponzorált tartalmak teljes grafikai arculata
 • Webes arculat – Logótervezés, névjegykártya tervezés, egyéb grafikai elemek elkészítése.
 • Webgrafikák készítése, webdesign – weboldalak grafikai tervezése elejétől a végéig.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik elkészítenék vagy megújítanák weboldalukat.
 • Azoknak, akik szakmát váltanak és a kreatív, online munka világa érdekli őket, jó választás a tanfolyam.
 • Azoknak, akik kipróbálnák inkább a szabadúszók világát és remek kreatív, esztétikai érzékkel megáldottak.
 • Azoknak, akik a grafikai végzettségük mellett specializálódnának, ez a tanfolyam ideális lehet.

Mivel kell rendelkezned az online webdesign tanfolyam elvégzéséhez?

 • Laptop vagy asztali gép
 • Weblapszerkesztő és grafikai szoftverek

Hasonló tanfolyamok

Photoshop Tanfolyam

Kitől fogsz tanulni?

Kétyi Balázs

Product Design Lead

Digitális termékek - és a tervezési folyamatokhoz kötődő stratégiák készítésével foglalkozom, jelenleg mint Product Design Lead. Fő fókuszomban van a komplex digitális termékek felületeinek - és design rendszereinek tervezése, illetve üzleti igények lefordítása design központú gondolkodásmódon keresztül. A digitális termékek tervezését és ehhez kapcsolódó gondolkodásmódot alkalmazom és oktatom. Jelenleg designerként, mentorként és egyetem oktatóként is tevékenykedem. A Bright Academy keretein belül digitális termék tervezéshez kapcsolódó tanfolyamokat fogtok tőlem látni.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Laptop vagy asztali gép
 • Weblapszerkesztő és grafikai szoftverek
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Változatosan építi fel a tananyagot, jók a videók.

Rated 5 out of 5
2023.09.18.

komplex tananyagok kaptam amely egy erős alapot ad majd.

Márk

10/10 Egyszerűen, érthetően adja át tananyagot.

Rated 5 out of 5
2021.09.27.

Érthető, részletes, a lényegre támaszkodik, nincs túlbonyolítva.

Katona Tamás

Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá! :)

Rated 5 out of 5
2020.07.21.

A tanfolyam nagyon jól van felépítve, az alapoktól kezdődik így azok is könnyen megértik, akik eddig nem voltak otthon a webdesign világában. A tanfolyamot nem tanulásként fogtam fel, hanem egy érdekes hobbinak, így, munka után kifejezetten pihentető és felfrissítő volt, egy ilyen témában elmerülni. Tetszett, hogy nem volt határidő a tanfolyam elvégzésére, így a saját tempómban tudtam haladni. Jó volt az, hogy a kurzus során bemutatták a webdesignhoz szükséges különböző programokat és oldalakat, valamint azok előnyeit és hátrányait. Ha valami kérdésem merült fel a The Bright Academy csapata szinte azonnal válaszolt. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá.

Taki Dave

Főállású anyaként nagyon hasznos és praktikus tananyagot kaptam!

Rated 5 out of 5
2020.07.06.

A The Bright Academy Webdesigner Online képzése számomra, főállású anyaként a legpraktikusabb módja az önképzésnek. A képzés rugalmas, így egy kisgyermek mellett is kényelmesen elvégezhető. A tananyag könnyen érthető, logikusan felépített, egyszerűen elsajátítható. Számomra a ráfordítható minimális időkeret miatt fontos volt, hogy tömör tudásanyagot kapjak és nem csalódtam! Úgy érzem, hogy egy stabil, szuper alapot kaptam, persze még sok gyakorlás vár rám!

Köszönöm a lehetőséget!

Nagy Lilla

Nagyon hasznos és részletes tananyag!

Rated 5 out of 5
2020.06.29.

Már évek óta Virtuális asszisztensként dolgozom, de ezzel a tanfolyammal sikerült elmélyítenem és rendszerezni a már megszerzett tudásomat. Mindenkinek ajánlom, aki egy „új munkát” szeretne megtanulni gyorsan és hatékonyan!

Fekecs Krisztina

Ezek is érdekelhetnek:

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49990 Ft

Pár napon belül saját honlapot szeretnél? Online WordPress tanfolyam segítségével könnyen megtanulhatod a legfontosabb lépéseket!

4.5

39990 Ft

java-programozas-tanfolyam-kezdoknek
Ez a Java programozó képzés abban lesz segítségedre, hogy megtanuld a Java programozás alapjait egy gyakorlatias és naprakész módon.

5

99990Ft

49990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!