fbpx
/
/
Virtuális Asszisztens – Legyél te is online asszisztens!

Virtuális Asszisztens – Legyél te is online asszisztens!

112 tanuló ajánlja

bruttó

49 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Virtuális asszisztensi karrier

Ha a virtuális asszisztens szakmáról olvasgatsz, az bizonyára azt jelenti, hogy érdekel téged ez a terület. Szeretnél vállalkozókkal, kis cégekkel együtt dolgozni otthonról? Érdekelnek az adatrögzítői, adminisztrációs, vagy ép kreatív feladatok? Van néhány óra szabad időd a héten, és szívesen dologznál home office-ban?

Mivel ez a foglalkozás egyre inkább elterjed, érdemes megtanulni, hogyan is lehet valakiből virtuális asszisztens. A The Bright Academy virtuális asszisztens tananyag segítségével más országbeli vállalkozásokkal is együtt dolgozhatsz, így nem kell csak magyar ügyfelekben gondolkodnod.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Virtuális Asszisztens – Legyél te is online asszisztens!?

 1. modul – Bevezetés, elméleti alapok
 • Alapfogalmak
 • Ki lehet VA?
 • Milyen képességek/készségekkel rendelkezik?
 • Munkavállalási lehetőségek bemutatása
 • Előnyök, hátrányok tárgyalása
 1. modul – Gyakorlat
 • Motiváció és vízió
 • Vajon nekem való e a vállalkozói életforma
 • Hogyan alakítsd ki a portfóliódat
 • VA “induló szett” bemutatása
 • Hogyan legyek olyan virtuális asszisztens, akire minden cégvezető vágyik?
 • Ügyfélkommunikációs praktikák
 1. modul – Jogi és adózással kapcsolatos kérdések
 • Mik a VA munkavállalási lehetőségei
 • Milyen előfeltételei vannak a vállalkozás alapításának
 • Ki lehet jogi szempontból VA?
 • Milyen tevékenységi kódok, szabályok vonatkoznak rájuk?
 • Hogyan lehet egyéni vállalkozást alapítani?
 • Milyen adónemek vonatkozhatnak rájuk?
 • Szoftver, forrás javaslatok
 1. Modul – Szoftverhasználat
 • Kommunikációs eszközök bemutatása
 • Dokumentumkezelés felhő alapú szolgáltatáson keresztül
 • Jelszavak tárolása
 • PDF kezelése
 • Képszerkesztő (Canva bemutatása)
 • Nagy méretű fájl küldés
 • ChatGPT használata
 • Projektmenedzsmenti program bemutató, ajánlás
 • Google dokumentum és Sheet alkalmazása
 • Egyéb javaslatok
 1. Modul – Ügyfélszerzés, kommunikáció
 • Ügyfélszerzési csatornák, lehetőségek
 • Ideális ajánlat elkészítése
 • Marketing kommunikáció
 • Tárgyalástechnika tanácsok

asztalon-laptop-monitor-eger-kulacs-virag

 

Ki is az a virtuális asszisztens?

A virtuális asszisztens (általánosan rövidítve VA, vagy PA a Personal Assistant nyomán) az a szakember, aki virtuálisan, vagyis kizárólag online segít vállalkozásoknak, támogatja azok működését. Virtuálisan, leginkább otthonról, úgynevezett „home office”-ból dolgozik. Virtuális asszisztensként te is szabadúszó, vagyis egyéni vállalkozó lehetsz. A teendőidet az otthonból, online végzed, bármilyen tréning, meeting, stb. amik a munkához elengedhetetlenek, szintén virtuálisan történik.

Virtuális asszisztens = titkárnő?

A virtuális asszisztensek szakosodhatnak képzettségüknek, tapasztalatuknak, érdeklődési körüknek megfelelően. Ha azt hitted, csak az lehet virtuális asszisztens, aki eddig is asszisztens vagy adminisztrációs munkatárs volt, tévedsz! A VA nem csak adminisztratív feladatokat lát el. Ide sorolhatjuk például a virtuális marketing asszisztenseket, a szövegíró (tartalomkészítő) asszisztenseket, a virtuális személyi asszisztenseket, de olyan feladatokat is elláthat, ami a HR vagy a pénzügyek. A közösségi média irányítás, üzleti terv készítése és kivitelezése, profi grafikai munkák, de a könyvelés is ide tartozhat. Vagyis a virtuális asszisztens nem feltétlenül egyenlő a „virtuális titkárnővel” – specifikus feladatokat is ellát és átfogóan tud segíteni az ügyfélnek.

 Hogyan lehetsz virtuális asszisztens?

Ahhoz, hogy elkezdhess dolgozni, a legelőnyösebb, ha már van valamilyen tapasztalatod vagy végzettséged az irodai adminisztrációban. Ha VA lennél, elképzelhető, hogy a legelején nem a képesítésednek megfelelő munkákat kapsz, hanem inkább csak e-mail kezelést, szervezést, tervezést, tehát titkárnői feladatokat. Később is természetesen szükséged lesz arra, hogy fejlődj, éppen ezért egyre felelősségteljesebb feladatokat bíznak majd rád cégen belül, vagy más projekteken belül. Egyszerre több klienssel is dolgozhatsz, csak ne feledd, hogy ne vállald túl magad.

Tudjuk, hogy könnyű abba a hibába beleesni, hogy minél több órát dolgozol, annál magasabb a fizetésed a hónap végén, így akár 12 órákat is elvállalsz. Azt tanácsoljuk, ezt kerüld, mert akkor már nem fogod látni az online munka előnyeit. Ha nincs ilyen szakmai előéleted, akkor pedig a legjobb helyen jársz! A modulok során megmutatjuk, hogyan indítsd el a saját vállalkozásod, mint VA!

 A Virtuális asszisztens tananyag felépítése

 1. Kik azok a virtuális asszisztensek és hogyan dolgoznak?
 2. Neked való-e a szakma?
 3. Minden, amit érdemes tudnod a vállalkozás indításáról: adózás, könyvelés, vállalkozási formák
 4. A szolgáltatási palettád kialakítása
 5. Mit csinál egy virtuális asszisztens?
 6. Hasznos alkalmazások
 7. E-mail és e-mail marketing, projektmenedzsment, jelszavak kezelése, időmenedzsment
 8. Teszteld a mostani tudásod az online munkavégzéssel kapcsolatban!
 9. Árazás, árképzés és árajánlat készítése
 10. Ügyfélszerzés
 11. Kik az ügyfeleid, és hogyan szerezd meg őket?
 12. Hogyan tűnj ki?
 13. Tárgyalástechnika alapok
 14. Hogyan dolgozz hatékonyan otthonról?
 15. Produktivitás
 16. Időgazdálkodás

A virtuális asszisztens alapozó tananyaga nagyon átfogó és haladó tudást biztosít számodra. Több feladatkörbe is belenézhetsz, így könnyebb lesz eldöntened, milyen irányba haladj majd tovább a későbbiekben.

A vieókon keresztül rengeteg tréning anyagot biztosítunk, valamint kreatív feladatok is várnak rád. Minden fejezet végén van egy modulzáró vizsga, amely elvégzése után tovább haladhatsz a feladatokban. A tanulás folyamán rálátást kapsz arra, hogyan lehet ügyfeleket szerezni, milyen szolgáltatásokat nyújt egy VA, és hogy mi az ideális vállalkozási forma számodra. A modulok teljesítése után certifikátot adunk, és persze a kellő tudást ahhoz, hogy neked is virtuális munkád lehessen – akár heti pár órában, vagy később akár teljes munkaidőben.

Hogyan dolgozik egy virtuális asszisztens?

 

okostelefon-fekete-mikrofon

 

Egyéni vállalkozóként, otthonról végezhető munkaként lehet ellátni a munkádat, nem kell irodába bejárni, és kötetlen a munkaidőd. A virtuális asszisztensek online keresnek munkát. Az Upwork, szabadúszók.hu, freelancer.com megfelelő munkaerő szolgáltató oldal lehet kezdésnek. Ezekre a regisztráció ingyenes, és közvetítő díjat csak az első kifizetéskor von le, majd minden egyes kifizetésedet követően annak egy bizonyos százalékát.

A kezdeti lépések

A pályázás alatt a személyes találkozó elmarad, online meetingek során tudod eldönteni, hogy megfelel-e neked a munka, a munkáltató pedig, hogy rád van-e szüksége. Miután sikeresen pályáztál egy pozícióra, a közös projekt elején mindenképp van egy tréning, amely során betanítják az elvégzendő feladatot és a gyakorlati tudnivalókat, ilyenkor mindenben szívesen segítenek a munkatársaid vagy felettesed. Később ezek alapján tudod majd elvégezni a tád bízott feladatot.

A fejlődés lehetősége

Egy VA legfontosabb képessége a folyamatos fejlődés. Ez azért is szükséges, mert így az órabéredet is emelheted. Ha elvégzel egy virtuális asszisztens képzést, vagy ezt a videós tudásbővítő anyagot, és már munkát is találtál, akkor talán szükséges lehet valamilyen irányba tovább tanulni. Figyeld meg a képességeidet, miben vagy igazán jó, és folyamatosan monitorozod a piacot is!

A szabadúszó álláskereső oldalon szövegíró, SEO, social media szakember, valamint HR munkák várnak, így ezeket szívesen ajánljuk, ha szeretnél még tájékozottabb lenni a piacon.

Tanulj gyorsan, online

Légy akár te is virtuális asszisztens, hogy neked is online munkád lehessen. Hidd el, rád is szükség van ezen az egyre bővülő piacon! Szerezz te is naprakész, gyakorlati tudást a saját virtuális asszisztens vállalkozás elindításához, ezen a részletes, intenzív, haladó online workshopon. Jelentkezz még ma!

Mire lesz szükséged?

A tananyaghoz hozzáférni online lehet, így számítógépre, és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged. A modulok előzetes tudás nélkül elvégezhetők, hiszen nálunk mindent az alapoktól tanulsz meg.

Fontos információ: A workshop videói néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyam során számítógépre, és megbízható internetkapcsolatra lesz szükséged. A képzés előzetes tudás nélkül elvégezhető, hiszen nálunk mindent az alapoktól tanulsz meg.  

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Végre egy tanfolyam ami sallang mentes .

2024.07.04.

Nagyon jól össze van gyűjtve minden olyan információ ami tényleg segíthet nekünk a jövőben. Kiemelném a videókat és a sok hasznos program és applikáció ajánlót.

Kovács Dóra

Nagyon hasznosnak tartottam, hogy szöveges és vieó formában is volt oktatási anyag.

2024.07.04.

Érthetően megfogalmazott tananyagot tartalmaz, mely hasznos tanácsokkal és programjavaslatokkal van ellátva. Ez volt az első, de nem az utolsó tanfolyam, amit itt elvégeztem.

Brigitta

Ezek is érdekelhetnek:

Főnök helyett cégvezető szeretnél lenni? Ha fontos számodra, hogy a beosztottjaid motiváltak, elkötelezettek legyenek, és hosszú távú sikerekre vágysz egy jól működő csapattal, akkor itt a helyed!

79990 Ft

Szeretnéd, ha nem okozna stresszt a havi kiadások fedezése? Akár most ismerkedsz a pénzügyi tudatossággal, akár van ismereted a témában, érdemes tenni is a megvalósításért, mi ebben segítünk.

5

79990 Ft

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!