fbpx
/
/
Miben Vagyok Jó? Tehetség Térkép és Útmutató

Miben Vagyok Jó? Tehetség Térkép és Útmutató

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

19 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Hozd ki a legtöbbet magadból és a fizetésedből!

Nem vagyunk egyformák, de mindannyian rendelkezünk olyan készségekkel és tulajdonságokkal, amik különlegessé és értékessé tesznek minket. Ha mostanában feltetted magadnak a „Miben vagyok jó?” kérdést, és nem igazán tudtad megválaszolni, akkor most a legjobb helyen jársz.

Ez az online kurzusanyag és PDF útmutató segíteni fog abban, hogy megtaláld azt, amiben tehetséges és kiemelkedő vagy. Segítünk, hogy kihozd a legtöbbet magadból és azt az életet élhesd, amiben igazán jól érzed magad!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Miben Vagyok Jó? Tehetség Térkép és Útmutató?

Ez egy online workshop, ahol a cél az, hogy közelebb kerülj önmagadhoz és jobban megismerd magad, a személyiséged, és ez alapján tudd tervezni az életed. A workshop anyagát egy munkafüzettel egészítjük ki, hogy maximálisan támogatni tudjunk téged a fejlődés útján. Néhány pontban a főbb témakörök, amiket tartalmaz ez az útmutató:
  • Bemelegítés- önismeret
  • A múltad esszenciája- szűrjük le a konklúziókat
  • A jelened feltérképezése- miben lehetsz a legjobb?
  • Ikigai- az igazi hivatásod megtalálása
  • A kereseti potenciálod kiszámítása és növelése
  • Álmokból tervek- valósítsd meg magad!

Nem kell többé elveszve lenned

Az emberek nagy része keresi azt, amiben igazán tehetséges. Ha te is így vagy, megnyugtatunk: nem vagy egyedül!

Gyakran érzed elveszve magad? Ismerősek a „Nem vagyok jó és különleges semmiben”; „Csak eltelik az életem…” vagy „Nem tudom, mi motivál igazán.” mondatok?

Ezek a gondolatok gyötrik azokat, akik még nem ismerték fel saját különleges képességeiket és erősségeiket. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a megoldás közelebb van, mint hinnéd?

Segítünk, hogy megtaláld az egyedi „miértedet” és felismerd, miben vagy te más, mint a többi ember. Van egy álmod, hogy mi szeretnél lenni? Akár az is lehet belőled, amire a kérdés hatására gondoltál. Csatlakozz hozzánk, és indulj el az önismereti úton, ami közelebb visz a személyes és szakmai kiteljesedéshez.

Miért fontos, hogy legyen neked is egy miérted?

Magánélet, munka, barátságok és személyes fejlődés: ezeket támogathatod azzal, ha megismered önmagad és megtalálod a saját mozgatórugódat.

Fedezd fel a miérted, és engedd, hogy ez az erő vezessen a mindennapjaiddal és álmaiddal kapcsolatos döntéseidben.

Máshogy láthatod a világot

A „miérted” megtalálása nem csak önmagad megismerésének első lépése, hanem egy új látásmód felé is vezet. Amikor tisztában vagy azzal, mi motivál leginkább, máshogy láthatod a világot – színeiben, lehetőségeiben és kihívásaiban. Ez a tudás segíteni fog abban, hogy tudatosabban döntéseket hozz, és erősebben kapcsolódj azokhoz, akikkel együtt alkotsz és élsz.

Munka és karrier

Mi az a munka, ami miatt szívesen kelsz fel minden nap? Amikor felismered a benned rejlő potenciált és mélyebben megismered saját képességeidet, nem meglepő, hogy a munka területén is új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Az, hogy mivel foglalkozol, nagy hatással van a mindennapjaidra, ezért a tudatosság itt is elengedhetetlen. Ha például szeretsz emberekkel dolgozni, vagy kiemelkedően kreatív vagy, esetleg nagyon jó analitikus gondolkodásod van, akkor megtalálhatod azokat a lehetőségeket, amikben valóban kamatoztatni tudod a különleges tehetséged – és ezeket a skilleket mások is észre fogják venni!

Biztonság

Az egyik legjobb érzés, amikor biztos vagy magadban. Amikor tisztában vagy a saját képességeiddel, kevesebb meglepetés érhet, mivel jobban felkészült vagy a kihívásokra. Könnyebben hozhatsz döntéseket, mert tudod, mire vagy képes, és értékelni tudod saját erősségeidet és gyengeségeidet. Ez a tudatosság segít abban is, hogy világosan lásd, mely területeken van szükség fejlődésre. Így nem csak hatékonyabban irányíthatod karrieredet, hanem magabiztosabban is léphetsz fel minden helyzetben, tudva, hogy képes vagy kezelni az akadályokat.

Útmutatás

Útmutatásra mindannyian vágyunk, de sokan ezt külső forrástól várják el. Amikor megismered magad és a képességeidet, te magad irányíthatod az életedet és a lehetőségeidet. Ez a fajta irányítás különösen fontos a személyes fejlődés és karrierépítés területén.

Az útmutatás elsősorban nem arról szól, hogy mások tanácsait követed, hanem leginkább arról, hogy megtanulod értékelni és használni a saját belső iránytűdet. Ezáltal képes leszel felismerni, milyen lehetőségek illeszkednek leginkább hozzád és melyek azok, amelyek valóban előrébb visznek. Ha megvan a miérted, egy olyan eszközöd is van, ami segít megtalálni és követni a számodra legmegfelelőbb utat, miközben megerősíti önbizalmadat és támogatja személyes növekedésedet.

Segíthetsz másokat

Ha rendben vagy magaddal, akkor másokon is tudsz segíteni. A belső harmónia az első lépés, de pozitív hatást tudsz gyakorolni azokra is, akikkel kapcsolódsz. Ha szívesen adod tovább a tudásodat, tapasztalataidat, vagy csak egyszerűen ott vagy mások számára, amikor szükség van rád, akkor jogosan érezheted azt hogy értékes tagja vagy a közösségednek, miközben tovább építed saját belső erődet és stabilitásodat.

Lehetséges, hogy te nem vagy tehetséges?

A válasz röviden és egyértelműen: NEM.

Mindenki jó valamiben, sőt, több dologban is. A kihívás sokszor az, hogy felismerjük és elismerjük saját képességeinket. Hajlamosak vagyunk alábecsülni magunkat, vagy lehet, hogy még nem találtuk meg azt a területet, amiben igazán ki tudunk bontakozni.

Mindenkinek van valami, amiben a legjobban, vagy kiemelkedően teljesít, csak időt és türelmet igényel, hogy felfedezzük és fejlesszük a saját különleges képességeinket.

A képességek fejleszthetők

Szépen rajzolsz, értesz a grafikai programokhoz, és minden álmod, hogy grafikus legyél? Ugyanakkor nehezen osztod be az idődet és gyakran feltornyosulni hagyod a feladatokat?

Ki tudod használni a benned rejlő potenciált, és dolgozhatsz álmaid munkáin, ehhez viszont azokat a készségeket, amikben nem vagy a legerősebb, fejleszteni kell.

Nem számít, hogy melyik képességről van szó; legyen az kommunikáció, problémamegoldás, kreativitás vagy bármely más készség, mindig van lehetőség a továbbfejlődésre. A fejlődés útja sosem egyenes vagy könnyű, de azokat a képességeket, amelyeken dolgozunk, jelentősen tudjuk javítani. Ez nemcsak személyes, hanem szakmai életünkben is hatalmas előnyöket jelenthet.

Ha pont újraépíted az életed…

Eladaktál az életedben? Nem szereted azt, ahogyan élsz? Esetleg karrierváltáson gondolkozol, de nem tudod, mi lenne a neked való?

Az egészen új kezdet lehetősége, mint például egy új szakma megtanulása vagy egy teljesen más életstílus kialakítása, nemcsak bátorságot követel, hanem nyitottságot is az újdonságok iránt. Az újraépítés lehetőséget ad arra, hogy újra felfedezd magad, megtaláld azt, ami 100%-ban te vagy és könnyebben megteremtsd azt az életet, amire valójában vágysz.

Ez a workshop pontosan ebben segít: felismerni a benned rejlő lehetőséget és megtanulni az alapján élni.

Csak magadra hallgass!

Ebben az elég bonyolult világban annyi kéretlen szó és vélemény zúdul ránk, hogy könnyű elveszíteni önmagunkat a zajban. Mások gyakran máshogy látnak minket, de ez nem kell, hogy befolyásolja a belső hangunkat. Ha megkaptad már azt a tanácsot, hogy „neked ez nem fog menni”… akkor most jó helyen vagy! Mi elmondjuk: igenis, menni fog!

Fontos lépés bármelyik önismereti úton, hogy megszűrd, mit veszel magadra a környezetből és mit nem. Koncentrálj a saját útjaidra, a saját céljaidra. Ne azért tedd a dolgokat, hogy másoknak bizonyíts, hanem hogy saját magadnak megmutasd: képes vagy arra, amit elterveztél. A legfontosabb, hogy hű maradj önmagadhoz, és bízz a saját képességeidben. Ez az, ami valóban számít.

Nincs nagy baj, de most kell az útmutatás?

Sok ember leginkább akkor jut el oda, hogy változtatnia kell az életén, amikor már nagy a baj, de valójában inkább olyan helyzetekben érdemes megállni és megvizsgálni az életünket, amikor egy pici löketre és motivációra van szükségünk.

Ez a workshop és online útmutató nem csak azoknak szól, akik úgy érzik, teljesen újra kell építeniük az életüket, hanem azoknak is, akik csak egy kis iránymutatásra, inspirációra vagy motivációra vágynak, hogy újra rátaláljanak a helyes útra. Mindannyian eljuthatunk olyan ponthoz, ahol szükségünk van egy kis segítségre, hogy újra fókuszba állítsuk az életünket, legyen szó akár csak egy apró zűrzavarról is.

Kinek jó választás ez a tehetség térkép és útmutató?

  • Azoknak, akik új irányt keresnek szakmai életükben vagy a magánéletükben
  • Azoknak, akik kíváncsiak saját rejtett képességeik felfedezésére
  • Azoknak, akik szeretnének többet megtudni önmagukról és tehetségeikről
  • Azoknak, akik változtatni szeretnének jelenlegi élethelyzetükön
  • Azoknak, akik inspirációt és motivációt keresnek céljaik eléréséhez
  • Azoknak, akik szeretnének tudatosabban élni és döntéseiket a saját erősségeik alapján meghozni
  • Azoknak, akik nyitottak az önismeret folyamatára és készen állnak a fejlődésre

Hogyan férsz hozzá a workshop anyagához?

Ezt az online tervezőt egy PDF e-könyvként kapod meg a fizetés után. Bármikor, bármilyen okos eszközre letöltheted és a saját tempódban tudod kitölteni, illetve később is olvasgathatod az anyagot.

Miben vagyok jó? – Személyre szabott támogatás online

Ez az online tanfolyam lsegítségedre lesz, hogy felfedezd a saját miérted, megismerd a valódi tehetséged és fejleszd azokat a képességeidet, amelyek megkülönböztetnek téged másoktól.

Az online rendszernek köszönhetően a részvétel nem helyhez és időhöz kötött, így bárhol és bármikor, a saját időbeosztásod szerint vehetsz részt rajta. Az egyéni tempóban való haladás lehetősége azt jelenti, hogy teljes mértékben azokra a területekre koncentrálhatsz, amelyek a legnagyobb fejlődést ígérik számodra. A személyre szabott tanulási és fejlődési folyamatunk garantálja, hogy minden tananyag és támogatás pontosan az igényeidre szabott.

Jelentkezz most, és tedd meg az első lépést afelé, hogy megtaláld, ki is vagy te valójában!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Stabil internetkapcsolat, számítógép vagy laptop.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!