fbpx
/
Vállalati képzések

Vállalati képzések

The Bright Academy online képzések vállalatok számára

Fejleszteni szeretnéd a vállalkozásodat és a munkavállalókat? Növelni szeretnéd vállalkozásod versenyképességét? Esetleg olyan online képzési csomagot keresel, ami felfrissíti és naprakészen tartja a munkavállalók szakmai tudását? Egyedi vállalati képzések a The Bright Academynél!

Mit tartalmaznak céges csomagajánlataink?

Elismert szakemberek kurzusai

3 nyelven elérhető certifikát

Szakmai tanácsadás

Folyamatos utánkövetés

The Bright Academy online képzések - vállalatok számára

Folyamatosan bővülő képzési palettánk elismert és gyakorlott szakemberek kurzusaiból áll össze, az éppen aktuális online trendekkel és kereslettel lépést tartva! Célunk, hogy a személyre szabott csomagajánlatainkkal valóban használható tudást adjunk vállalkozásod és munkavállalóid számára!

Ahol már találkozhattál velünk:

Legkeresettebb vállalati online kurzusaink

Pár napon belül saját honlapot szeretnél? Online WordPress tanfolyam segítségével könnyen megtanulhatod a legfontosabb lépéseket!

4.5

39 990 Ft

Webdesign, webgrafika, Ux, Ui, Adobe XD, Illustrator és még sok más vár rád! Szerezz egy jövőbiztos szakmát!

5

79 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Ez a Java programozó képzés abban lesz segítségedre, hogy megtanuld a Java programozás alapjait egy gyakorlatias és naprakész módon.

5

99 990 Ft

49 990 Ft

Részletfizetési lehetőséggel!

Miért fontos a vállalaton belüli képzés?

Mivel az utóbbi évtizedekben magas volt a szakképzett munkaerő kiáramlása, így a cégen belüli képzés értéke jelentősen megnőtt. A céges képzés azért is kap kiemelt figyelmet, mert mind a munkaerő mind a munkaadó számára win – win helyzetet teremt. Az élethosszig tartó képzés biztosítása egyre fontosabb a fiatal munkaerő számára.
A The Bright Academy által biztosított képzési program egyedi lehetőség kis és nagyobb cégek számára is. Szívesen alkalmazkodunk a megrendelő elképezéseihez, ha van egyedi kérés egy – egy képzés esetében. Ha szeretnéd növelni a vállalatod versenyképességét és motiválni a munkavállalókat, akkor az online képzés tökéletes választás.

A fizetésen túl

A képzés, egy olyan extra juttatás, ami ma is fontos szempont egy vállalat életében. Ha a munkavállaló úgy érzi, hogy munkájában lehetőség nyílik arra, hogy sikeres legyen és számára és a cég számára is megfelelő eredményeket érjen el, az csökkenti a fluktuáció lehetőségét. A szakképzett munkaerő hiánya, sok esetben sújtja a vállalati szférát. Ha úgy érzi a munkavállaló, hogy a tréningek segítik abban, hogy jelentős eredményeket érjen el, a mindennapi munkájában még jobb lesz, és kap egyfajta belső motivációt.
A The Bright Academy képzések elismert szakemberek képzései, melyek elméleti tudás mellett gyakorlati készségeket is fejlesztenek a képzésre beiratkozók között. Célunk, hogy a munkavállalók az adott képzés alatt megtanultakat a munkájuk során, szinte azonnal kamatoztatni tudják. Emellett több vállalati kérdőív, amely a dolgozók elégedettségével foglalkozott kimutatta, hogy az üzleti célú képzések nagy népszerűségnek örvendenek. A munkaerő megszerzése mellett a megtartásuk is kulcsfontosságú lett, ebben segítenek a képzések és a vállalaton belüli oktatás.

Miért egyedülálló a The Bright Academy képzési portfóliója?

The Bright Academy célja, hogy minden egyéni képzési igénynek megfeleljen, hiszen online képzéseinket eddig az aktuális piaci igényekhez igazítottuk, mind forma, mind tartalom szempontjából. Nyitottak vagyunk akár vezetői és egyéni képzések szervezésére is. Képzési csomagajánlataink olyan online képzésekből állnak, melyek az oktatók által összeállított szakmai anyagokon alapszanak.
Online képzéseink nem igényelnek személyes jelenlétet, tehát a koronavírus járvány alatt a lehető legjobb és legkézenfekvőbb megoldás. Felhasználóbarát felületünk különleges képzési lehetőséget biztosít, melynek során akár a home office kényelméből is tanulhat a munkavállaló.
További kérdése van hozzánk? Keressen minket e-mail formájában, illetve telefonon. Szívesen segítünk!

Akik már minket
választottak

Alfakapos logó
Bix logó
Spiritnails logó
Raiffeisen logó
Kórházsuli logó
Tanfolyam.hu logó
Alapítónők logó
Jooble logó
Emag logó

Egyedi képzések, kedvező csomagajánlatok

A The Bright Academy képzési portfóliója speciális képzéseket kínál. Célunk a szakmai segítségnyújtás, olyan tréningek, képzések, egyedi csomagok összeállítása, mely az általános célokon túl is segítséget adhat. Képzéseink naprakészek és magas minőségűek, mindegyik hozzájárul a hatékonyabb munkavégzéshez. A megrendelő számára, igény esetén egyedi csomagok is rendelhetőek a résztvevők számára.

Kérd egyedi árajánlatunkat!

Vagy keress minket elérhetőségeinken:

Pál Bettina, +36 30 718 6306

minden hétköznap 9:00 – 16:00 – ig

info@thebrightacademy.com

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!