fbpx
/
Oktatóink

Oktatóink
Szaktudás, szeretettel.

A The Bright Academy weboldalán található tanfolyamokat kizárólag az adott szakmában több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze, hogy oktatóként elméleti és gyakorlati tudásukat online tanfolyam formájában átadhassák. A The Bright Academy kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy értékes tudást és magas színvonalú tanulási élményt nyújtson mindenki számára.

A The Bright Academy weboldalán található tanfolyamokat kizárólag az adott szakmában több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze, hogy oktatóként elméleti és gyakorlati tudásukat online tanfolyam formájában átadhassák. A The Bright Academy kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy értékes tudást és magas színvonalú tanulási élményt nyújtson mindenki számára.
Szakterületükön elismert oktatók által összeállított változatos online képzéseink saját tempóban, akár okostelefonról elvégezhetőek. Ezt követően certifikátot adunk magyar, angol és német nyelven, mely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését.

Idősebb szemüveges nő és fiatalabb férfi

Miklós Krisztina

Miklós Krisztina vagyok. Pedagógus-bölcsészként diplomáztam, majd elindultam saját önismereti utamon. Először a világ tükrében szerettem volna megismerni önmagam, amihez három különböző légitársaság és 11 évnyi légiutas-kísérő munka adta az alapot. Miután a harmincas éveim közepéhez értem, életem legmeghatározóbb fordulata következett: Édesanyává tett kislányom megszületése. Ekkor ismerkedtem meg az addig teljesen feltáratlan mélységeimmel, soha azelőtt át nem élt szorongásaimmal.Kezdenem kellett ezekkel az ismeretlen érzésekkel valamit, valamit, ami “meggyógyít” és feloldja bennem a rossz érzéseket. Elindultam egy sokkal mélyebb önismereti úton, amely iskolák, tanfolyamok, továbbképzések sorából épült fel. Meg akartam érteni a működéseimet, ismerőjévé akartam válni a bennem rejlő teremtő erőnek és lehetőségeknek. Elvégeztem két különböző life coaching képzést, majd erre építettem a párkapcsolati coachingot, tanultam segítő beszélgetést és holisztikus mentoringot, mindfulnesst és mentálhigiénét, kronobiológiát és pszichogenetikát, majd a különböző kurzusok után ismét beiratkoztam a főiskolára és családterapeuta/családkonzulens szakirányon tanultam tovább, amit egy gyermekpszichológiai képzéssel egészítettem ki. Részemről a tanulás és önismereti út már nem egy elérendő cél, hanem egy állandó megújulást biztosító élethosszig tartó folyamat. A pszichológia, mentálhigiéné, lélektan, önismeret egy végtelenül izgalmas utazás, talán még többet nyújt számomra, mint az egykori világutazás az előző hivatásomnak köszönhetően. Saját elakadásaim megértése és életem harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb megélése ösztönzött arra, hogy megszerzett ismereteimmel, önazonosan segítsem mások önmagukban hordozott válaszainak megtalálását mentálhigiénés és coaching szemléletű üléseimen, különböző workshopokon és tanfolyamokon.

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Miklós Krisztina

Dr. Tóth Judit

Dr. Tóth Judit Lenke vagyok, adatvédelmi szakjogász. 2013 óta foglalkozom adatvédelemmel, kezdetben nemzetközi speditőr és szállítmányozó vállalatok adatvédelmi gyakorlatának kidolgozásában segédkeztem, majd mint céges jogász, rendre megörököltem az adatvédelmi felelős pozíciókat is. A PRE-GDPR időszak alatt sok újdonsággal nem kellett számolnia egy cégnek. Elég volt, ha minimálisan megfelelt az adatvédelmi előírásoknak. Ugyanakkor a 2018-as adatvédelmi reform fenekestül felforgatta a vállalkozók addigi adatvédelmi gyakorlatát és ismereteit. Ma már nem elég egy NAIH bejelentés és nyilvántartási szám, hogy elkerüljük a horribilis bírságot. A gyakorlatban jól működő, dinamikus adatvédelmi és adatbiztonsági rendszer fenntartása, ma már minimum követelmény!

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Dr. Tóth Judit

Gellér Marianna

Gellér Marianna vagyok, edző, hatha és női jóga oktató, valamint coach végzettségekkel rendelkezem és nőiség fejlesztéssel foglalkozom. Mit jelent ez? A hozzám forduló nőket segítem a külső nyomások és a külvilág "kelljei" mellett visszatalálni önmagukhoz, a testi-lelki-mentális összhangjukhoz. Ahhoz az organikus életmódhoz, ami nekik valóban működik (táplálkozás, mozgás, párkapcsolat, munka, hivatás), és ahhoz a szabad önfelvállaláshoz és önkifejezéshez, amivel megélhetik azt a bennük élő nőt, akit nem az elvárások faragtak, hanem ősi ösztönükből fakad. Egyéni mentorálással, csoportos programokkal és női táborokkal várom az érdeklődőket, ahol a fókusz visszatérni az intuitív női bölcsességhez, ami bennünk él, mindenre tudja a választ és mutatja az utat

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Gellér Marianna

Szalai Szabolcs

pénzügyi coach, mentor

2016 óta foglalkozom pénzügyi tudatossággal. Azóta már több ezer konzultáció során tudtam segíteni hozzád hasonló emberek és cégek számára is. Nem csak az elméleti hátterét ismerem a pénzügyeknek, hanem napi szinten találkozom magánemberek és cégek élethelyzeteivel, legyen ez bevételnövelés, lakásvásárlás, befektetés, adóelőnyök kihasználása, cégeknek béren kívüli juttatások és még sok egyéb terület. Járatos vagyok a pénzintézetek termékeiben a bankfüggetlen alkuszi karrierem kapcsán, folyamatosan követem a gazdaságok folyamatait és változásait. Rendelkezem befektetési, hitelezési, biztosítási szakvizsgával. Mérnöki végzettségem mellett pénzügy Msc szakra is jártam, melyek nagyban hozzá segítettek széleskörű látásmódomhoz és készségemmé vált a bonyolultabb élethelyzetek gyors átlátása. Ami szerintem fontos, nem csak tanítom, hanem sikeresen alkalmazom is az oktatóanyagban lévő tudást a befektetéseim során, illetve vállalkozásokkal is rendelkezem. Már gyermekkoromban is érdekelt, hogyan tud valaki legalább egymillió Ft-t havonta megkeresni, de ez akkor még nagyon távolinak tűnt, mert csak klasszikus alkalmazotti minták voltak előttem. Az egyetem után lettek vállalkozó ismerőseim, illetve egyre több olyan embert ismertem meg, akik már ezen az úton jártak. Nagyon sok olvasás, tanfolyam, gyakorlás és önismeret után tudtam a gondolkodásmódomat kicserélni, és így sikerült 30 éves koromra egy gyorsítópályára állnom. Ezt az összegyűlt tapasztalatot és tudást szeretném minél többeknek átadni egyéni beszélgetések és online oktatóanyag formában is.

A The Bright Academy-n

pénzügyi coach, mentor

képzést tart.

Szalai Szabolcs

pénzügyi coach, mentor

Urbán Rita

Urbán Rita vagyok táplálkozási tanácsadó, aerobik edző és élelmiszermérnök.  Életem során mindig is érdekelt az egészséges életmód és a táplálkozás. A Debreceni Egyetemen szereztem élelmiszermérnök diplomát, majd később elvégeztem a táplálkozási tanácsadó képzést. Folyamatosan fejlesztem magam, különféle irányokba is, hogy minél alaposabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.  Célom, hogy segítsek másoknak is megtalálni az egészséges és kiegyensúlyozott életmódhoz szükséges táplálkozási szokásokat. Munkám során nagyon sok kliensemnél tapasztaltam az egészséges táplálkozás, életmódváltás pozitív változásait. Nagyon szeretem az összetett problémásabb eseteket is amiben teljes egészében fel kell térképezni a hozzám fordulók táplálkozási szokásait, megtalálni az elakadásuk okát és segítséget nyújtani a megoldásban.

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Urbán Rita

Marczinkó Ágnes

10 éve gyakorlom rendszeresen a jógát, amely az életem megkerülhetetlen részévé vált. Jelenleg aktívan oktatok két jógastúdióban, ezentúl egyéni meditációs és jóga folyamatokat is vezetek, segítve az embereket abban, hogy javítsák életminőségüket, növeljék önismeretüket és megtalálják belső békéjüket. Célom, hogy segítsek az embereknek a mindennapi stressz leküzdésében, a testi-lelki egyensúly megtalálásában és az önismeret elmélyítésében. Oktatási módszerem a modern tudományos ismereteket és a hagyományos keleti gyakorlatokat ötvözi, így biztosítva egy kiegyensúlyozott és mindenki számára elérhető gyakorlati útmutatást. A mindfulness az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak a folyamatos pörgésnek. A tanfolyamjaim során szeretnék a matracon túli tudást is adni, amelyet a szürke hétköznapokban is be lehet építeni és kellemesebbé tenni a nagybetűs ÉLETET.

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Marczinkó Ágnes

Megyeri Szilvia

Német oktató

A német nyelv iránti rajongásom már kiskoromban megmutatkozott. Hamar rájöttem arra, hogy nemcsak beszélni szeretném a nyelvet, hanem tanítani is. Elvégeztem az egyetemen a germanisztika és pedagógia szakot, és ezzel egy időben a Goethe Intézetnél felsőfokú, nemzetközileg elismert nyelvvizsgát szereztem. Többször jártam Németországban ösztöndíjas programok keretében, így volt alkalmam tapasztalatot szerezni autentikus kulturális közegben mind szakmailag, mind pedig nyelvileg. Több mint 20 éve tanítok németet. Ez idő alatt számos tanulni vágyót segítettem nyelvvizsgához, érettségihez, sikeres állásinterjúhoz vagy csak egyszerűen magabiztosabb nyelvtudáshoz. Egyszerűen nem tudom megunni. Számomra a tanítás nem munka, hanem hobbi. Igazi örömteli kihívást jelent megtalálni az adott tanuló számára leghatékonyabb módszert, és ezáltal használható nyelvtudást adni a kezébe. Ezzel a kurzussal is az a célom, hogy olyan nyelvtudást adjak át, ami életszerű és maradandó.

A The Bright Academy-n

Német oktató

képzést tart.

Megyeri Szilvia

Német oktató

Huszárik Csilla

Senior copywriter

5 éve dolgozik szabadúszó szövegíróként. Ez idő alatt számtalan hazai és nemzetközi céggel, valamint vállalkozóval dolgozott együtt, hogy online felületeikre olyan nívós, szöveges tartalmas készítsen, melyet nemcsak az olvasók, hanem a keresőmotorok algoritmusai is nagyra értékelnek. Ahogyan egyre nőtt az elégedett ügyfelek száma, mentorált kezdő-, valamint haladó szövegírókat, sőt egy hazai marketingügynökség copywriter csapatát is menedzselte.  

A The Bright Academy-n

Senior copywriter

képzést tart.

Huszárik Csilla

Senior copywriter

Szabó Eszter

Már az egyetemi tanulmányaim mellett is tanítottam, korrepetáltam, segítettem gyerekeknek a francia és az angol nyelv elsajátításában. Később már elkezdtem érettségire illetve nyelvvizsgára is felkészíteni a diákokat. Ahogy egyre jobban belemerültem a tanításba, egyre biztosabb voltam abban, hogy én ezt szeretném csinálni: tanítani akarok!   Tanári diplomám megszerzése után rögtön lehetőségem nyílt Angliában egy táborban tanítani. Ez volt életem első komoly kihívása. Mondhatom azt, hogy Canterburyben szereztem a legtöbb tapasztalatot, nagyon sokat tanultam a diákoktól és a diákokról. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, megéltem azokat a helyzeteket is, amiket még rémálmaimban sem láttam. Minden egyes megtartott órával gazdagabb lettem, és a nehézségek ellenére is kitartottam. Miután visszajöttem Magyarországra, egyéni vállalkozóként tanítottam diákokat: gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Akkor még a személyes oktatás volt a divat, de a  későbbi körülmények miatt az online oktatás különböző módszereit és lehetőségeit is megismertem. Azóta igény szerint tartok személyes illetve online órákat.   Immár nyolc éve tanítok és még mindig szeretem. Sőt imádom! A tanításra nem munkaként, hanem hobbiként tekintek. Volt lehetőségem nyelviskolákban, cégnél és családi körökben is tanítani. Megismertem különböző módszereket, amelyekkel segíthetem a diákok munkáját, így könnyebben tudják elsajátítani a nyelvet. Az óráim diákközpontúak és személyre szabottak. A diákjaimra nagyon büszke vagyok, ugyanis több sikeres nyelvvizsgát, jól megírt érettségit, sikeres egyetemi felvételit és állásinterjút tudhatnak maguk mögött. Az idegennyelvek elsajátításának köszönhetően megnyílt előttük a világ és olyan lehetőségeket kaptak, amelyek még előrébb vitték őket a tanulás útján.   A tanulmányaim mellett párhuzamosan elvégeztem egy idegenvezetői képzést is. Ezt a szakmát is szeretem, de a tanítás mindig is közelebb állt a szívemhez.

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Szabó Eszter

Budai Gergely

Több, mint 17 éve foglalkozik készségfejlesztő tréningekkel, Magyarországon és külföldön számtalan tréninget tartott már cégeknek, intézményeknek, de akár állami szférákban lévő szervezeteknek is. Emellett egyéni folyamatokat visz, mind vezetői, középvezetői és mind pedig life coaching területeken. A modern pszichológia és kulturális antropológia területén végzett tanulmányait és tapasztalatait munkája során ötvözi a saját másfél évtizedes spirituális útjának a megértéseivel. Így gondolkodás- és kifejezésmódjában egyértelműen tükröződik a keleti hagyományok, illetve a meditáció gyakorlatának atmoszférája, egyszersmind friss szemlélettel hozza létre azt a fúziót, ami révén ez különleges segítséget adhat modern világunk kihívásai közepette is.

A The Bright Academy-n

képzést tart.

Budai Gergely

Babos Éva

Tréner, Tanácsadó, Szervezetfejlesztő

Több, mint 20 éve dolgozom elsősorban vezetők motiváció alapú fejlesztésével. Közel 12 évet töltöttem el HR igazgatóként az IKEA és Synergon cégeknél. 2001-ben ültem át a tanácsadói székbe, azóta saját vállalkozásomat, a Contact Points Kft-t vezetem és dolgozom tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, trénerként. Ügyfeleink többsége nagyvállalatok, és azok vezetői. Több, mint 19 éve a Thomas DISC rendszernek tanácsadó trénere, oktatója, a Thomas rendszer magyarországi képviselője vagyok. A Thomas elemzések nagyban hozzájárulnak sikereinkhez, hiszen ezek a professzionális eszközök tökéletesen egészítik ki a tréningeket, fejlesztési programokat, hozzáadott értékükkel a fejlesztési folyamatok sikerességét nagyban növelik. Ezen kívül hat éve tanítok a Metropolitan Egyetemen személyes hatékonyságot, illetve 2 éven keresztül vezettem egy TV műsort, ami a siker és motiváció kapcsolatával foglalkozott.

A The Bright Academy-n

Tréner, Tanácsadó, Szervezetfejlesztő

képzést tart.

Babos Éva

Tréner, Tanácsadó, Szervezetfejlesztő

Tóth Viktor

PPC specialista

Kisebb kkv-k online marketingeseként mélyítette el tudását a Google Ads és Facebook hirdetések világában. Később az ország legnagyobb kuponos szolgáltatójánál dolgozott in-house PPC strategist-ként. 2019 óta erősíti A Klikkmánia csapatát, az ügynökség számos hazai nagyvállalattal dolgozik és dolgozott már együtt, mint például a Jófogás, a Profession.hu, vagy a Nanushka.  Főbb feladata a nagyobb ügyfelek kampánykezelése mellett az ügyfél oktatások koordinálása, illetve a belső képzések levezénylése. Az új kollégák mentorálását szívügyének tartja. A munkahelyi gondolkodásmódjának kulcsfontosságú részei az erős ROI-központú megközelítés, részvétel a stratégiai ötletgyűjtésben és feladatokban, továbbá rendkívül hangsúlyos a konverzióoptimalizálás és az adatelemzés. Előadott már több hazai szakmai konferencián, a Budapesti Gazdasági Egyetemen, valamint az ELTE-n is volt óraadó oktató.

A The Bright Academy-n

PPC specialista

képzést tart.

Tóth Viktor

PPC specialista

Müller Ádám

Kreatív designer

Müller Ádám kreatív designer egy tapasztalt és elismert szakember, aki széleskörű ismeretekkel rendelkezik a digitális design és művészeti területeken. Évfolyam elsőként szerezte meg a Digital Art and Design diplomáját. Jelenleg szabadúszóként dolgozik nemzetközi klientúrával, többek között olyan vállalatokkal, mint a kiterjesztett valósággal (Augmented Reality) foglalkozó Inclusify AG (ACP Gruppe csoport tagja) Németországból, valamint más kis és középvállalkozásokkal Spanyolország és Magyarország területéről. Az 17 évnyi tapasztalata segíti magas szintű projektek létrehozásában a design, a multimédia, a színház és más művészeti területeken. Emellett jelentős oktatói tapasztalattal rendelkezik művészeti workshopok és kurzusok lebonyolításában. Munkái többszörösen díjazottak nemzetközi fesztiválokon és felhívásokon, ami bizonyítja kiváló kreatív tehetségét és szakmai elismerését.

A The Bright Academy-n

Kreatív designer

képzést tart.

Müller Ádám

Kreatív designer

Veisz Evelin

Veisz Evelin

SEO szakértő és tanácsadó

Veisz Evelin
Veisz Evelin vagyok, SEO szakértő és tanácsadó. 2014-ben végeztem a BGF Külkereskedelmi Karán marketingmenedzsment szakon, és már 9 éve dolgozom online marketing szakterületen. 2017-ben léptem ki a munkahelyemről, hogy keresőoptimalizálást tanuljak, és szabadúszóként dolgozzak. Nemzetközi SEO kurzusokon és konferenciákon vettem részt, ahol a legjobb embereket ismerhettem meg a szakmában. A megszerzett szakmai tudásnak köszönhetően azonnal elkezdtem dolgozni magyar és angol nyelvű weboldalakkal, ahol az organikus forgalom és bevétel generálásáért azóta is én felelek. Ma már szabadon dolgozom a világon bárhonnan, olyan ügyfelekkel, akikkel jó együtt dolgozni. Nem csak beszélek a keresőoptimalizálásról, hanem a mindennapjaim részét képezi. Örömmel osztom meg veled azokat a bevált módszereket és stratégiákat, valamint széleskörű tapasztalatot és tudást, amivel kiemelkedő eredményeket érek el az ügyfeleimnél magyar és nemzetközi piacon.

A The Bright Academy-n

SEO szakértő és tanácsadó

képzést tart.

Veisz Evelin

Veisz Evelin

SEO szakértő és tanácsadó

Kétyi Balázs

Product Design Lead

Digitális termékek - és a tervezési folyamatokhoz kötődő stratégiák készítésével foglalkozom, jelenleg mint Product Design Lead. Fő fókuszomban van a komplex digitális termékek felületeinek - és design rendszereinek tervezése, illetve üzleti igények lefordítása design központú gondolkodásmódon keresztül. A digitális termékek tervezését és ehhez kapcsolódó gondolkodásmódot alkalmazom és oktatom. Jelenleg designerként, mentorként és egyetem oktatóként is tevékenykedem. A Bright Academy keretein belül digitális termék tervezéshez kapcsolódó tanfolyamokat fogtok tőlem látni.

A The Bright Academy-n

Product Design Lead

képzést tart.

Kétyi Balázs

Product Design Lead

Vidra Réka

grafikus, képzőművész

Több éve foglalkozom vizuális kommunikációval: a Magyar Képzőművészeti Egyetem grafika tanszékén végeztem, tanítottam felnőttképzésben grafikusokat tervezőgrafika gyakorlatra, elméletre és művészettörténetre, valamint tanítottam rajziskolában mindenféle korosztályt. Dolgoztam színes ügyfélkörrel rendelkező marketingügynökségnél, két éve pedig szabadúszóként foglalkozom honlapok és applikációk felhasználói felületeinek vizuális megjelenésével, arculatok tervezésével és gondozásával, digitális és nyomtatott marketing-anyagok, kiadványok tervezésével és szerkesztésével. Emellett autonóm alkotómunkát is végzek: az objektjeim, grafikáim, installációim kiállításokon is megjelennek. A grafikai munkáimmal itt, az alkotói tevékenységemmel többek között itt találkozhatsz.A The Bright Academy-n a Canva rejtelmeibe igyekszem bevezetni Téged. :blush:

A The Bright Academy-n

grafikus, képzőművész

képzést tart.

Vidra Réka

grafikus, képzőművész

Zsoltai Tünde

Lakberendező

Az öröm a Megbízóim arcán.
Az „Igen! Pontosan ezt szerettem volna!”, vagy a „Tökéletes lett a konyhám,
imádom minden nap.”, vagy a „Nélküled ez biztosan nem ment volna.” mondatok
az Ügyfelektől.
Az, hogy részese lehetek annak, hogy valóra válik, megépül, megszépül egy-egy
család otthona.
Hogy (elég nagy részben) rajtam is múlik, hogy milyen környezetben élik az
életüket, nevelik a gyerekeiket, pihennek, vagy épp dolgoznak.
Ezek mind-mind olyan öröm impulzusok, amiért ezt a gyönyörű és egyben
nagyon nehéz és összetett hivatás függővé teszi az embert.
Én már több, mint 15 éve vagyok függő 😊. Ez alatt az idő alatt rengeteg
szakmai- és élettapasztalatot gyűjtöttem. Bízom benne, hogy ezek a
tapasztalatok egyre jobb szakemberré is tesznek, és így újra és újra részese
lehetek az otthonukat építők örömének. Oktatóként pedig szeretném átadni a
jövő lakberendezőinek ezt a tudást, és segíteni őket abban, hogy az álom
hivatásuk útján elinduljanak.

A The Bright Academy-n

Lakberendező

képzést tart.

Zsoltai Tünde

Lakberendező

Hart Norbert

Hart Norbert

Nyelvoktató

Hart Norbert
Hart Norbert vagyok, lassan 10 éve foglalkozom nyelvoktatással. Karrierem kezdetén Londonban élő magyaroknak tanítottam angolt, így első perctől kezdve egy olyan oktatási szemléletet sajátítottam el, amely az életszerű nyelvhasználatot helyezte előtérbe. A jelenlegi kurzusokkal célom, hogy az angol nyelvet tanulni vágyóknak egy nagyon jó alapot tudjak adni, mely a kezdetektől fogva megtanít arra is, hogy hogyan lehet önállóan is hatékonyan tanulni.

A The Bright Academy-n

Nyelvoktató

képzést tart.

Hart Norbert

Hart Norbert

Nyelvoktató

Török Balázs

Digitális marketing szakértő

Török Balázsnak hívnak, jó termékekkel és jó ügyekkel foglalkozom.🙏🏼 Abban hiszek, hogy bár a jó termék (és szolgáltatás) eladja magát, de sokszor a cégek segítségre szorulnak, hiszen a világunk egyre bonyolultabb és egyre nagyobb a verseny. Olyan cégeknek segítek a megfelelő digitális jelenlét megteremtésében, akik hozzáadnak a világhoz. Ezért is választottam a The Bright Academy-t, akikkel elkészítettük az Online marketing alapozó kurzust, azoknak akik magabiztosan szeretnének tájékozódni a digitális térben. Emellett rendszeresen írok zöld témákban a Greendex.hu🌱  nevű magazinnak, illetve van egy kisebb szobanövényekkel🪴  foglalkozó Youtube csatornám is.

A The Bright Academy-n

Digitális marketing szakértő

képzést tart.

Török Balázs

Digitális marketing szakértő

Vitai-Zsuzsa-data-science

Vitai Zsuzsanna

Mérnök-geológus és programozó

Vitai-Zsuzsa-data-science
Egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg az adatelemzés alapjaival, aztán földtani modellezőként saját érdekemben bővítettem tudásomat és ismerkedtem meg az automatizálás módszereivel. 2014 óta saját vállalkozásomban végzek áramlásmodellezési, térinformatikai, VBA és Python programozási, valamint adatelemzési feladatokat Excelben és Power BI-ban.

A The Bright Academy-n

Mérnök-geológus és programozó

képzést tart.

Vitai-Zsuzsa-data-science

Vitai Zsuzsanna

Mérnök-geológus és programozó

Szabó Erzsébet

Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó

Mindig nagyon közel állt hozzám a természet, rajongtam a növényekért és az állatokért. Azonban jó néhány év eltelt, mire rájöttem, saját önazonosságommal és egészségemmel megyek szembe, ha nem váltok növényi étrendre. Több mint 20 éve foglalkozom újságírással és azt gondoltam, soha nem tudnék ennyire szeretni egy másik szakmát. A sors viszont úgy hozta, hogy lehetőségem nyílt vegán életmód tanácsadói végzettséggel bővíteni ismereteimet. Hatalmas öröm számomra, hogy tudásomat és tapasztalataimat már nem csak a konzultációk során, cikkeimen, valamint könyvemen keresztül, hanem tanfolyamok formájában is átadhatom másoknak. Szeretnék támogatást nyújtani azoknak, akik nem csupán testi, hanem lelki és szellemi megújulásra is vágynak új életmódjuk által.

A The Bright Academy-n

Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó

képzést tart.

Szabó Erzsébet

Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó

Mészáros Bence

Videószerkesztő

Szabadúszó videószerkesztő és cinematographer vagyok. Egész életemben vonzott a filmek világa, lebilincseltek a videók, melyek elhozták a szobámba az arénák hangulatát. Az elmúlt évek során azonban tanultam és foglalkoztam szabadidőmben a témával annyit, hogy mint videóvágó elkezdhessek dolgozni külföldi ügyfeleknek is. Ehhez és az első lépésekhez szeretnék segítséget nyújtani tananyagaimmal, mely a filmszerkesztés különböző fázisait mutatja majd be a lehető legérthetőbb módon.

A The Bright Academy-n

Videószerkesztő

képzést tart.

Mészáros Bence

Videószerkesztő

magyarvari-szilvia

Magyarvári Szilvia

Táplálkozási szakértő

magyarvari-szilvia
Dietetikus, táplálkozástudományi szakember és egy három éves kisfiú boldog anyukája vagyok. Diplomáimat a Semmelweis Egyetemen szereztem, 2014-ben és 2016-ban. Azóta már gyökeresen megváltozott a véleményem arról, mi az, amit egészségesnek tartok, köszönhetően az új kutatásoknak. Kisfiam születése is nagy hatással volt értékrendemre és olyan kérdéseket is feltettem magamnak régi szokásaimmal kapcsolatban, amikkel azelőtt sosem foglalkoztam.

A The Bright Academy-n

Táplálkozási szakértő

képzést tart.

magyarvari-szilvia

Magyarvári Szilvia

Táplálkozási szakértő

Oroszlány Tibor

Grafikus

DTP operátorként és kiadványszerkesztőként kerültem először közelebbi kapcsolatba a grafikusi hivatással, Cheltenham városában az Egyesült Királyságban. Hazaköltözésem után már nem volt kérdés, mivel szeretnék foglalkozni: 2018-ban szereztem grafikusi végzettséget Budapesten. Azóta végigjártam a ranglétrát: először egy nyomdában dolgoztam revizorként és DTP operátorként, legutóbbi munkahelyemen, pedig már senior graphic designerként feleltem Magyarország legexkluzívabb szállodájának online és offline megjelenéséért. Egyéni vállalkozóként 2020 közepe óta állok magánszemélyek és cégek rendelkezésére.

A The Bright Academy-n

Grafikus

képzést tart.

Oroszlány Tibor

Grafikus

Halász Kinga

Coach, kommunikációs szakértő

Halász Kinga vagyok coach, kommunikációs szakember és tréner. 2018 óta segítem a hozzám forduló klienseket abban, hogy megoldják a problémáikat és egy teljesebb, boldogabb életet élhessenek. A coaching szemlélet nemcsak a munkámban, hanem a magánéletemben is központi szerepet játszik. Mindig támaszkodhatok rá, legyen szó döntéshelyzetről, aggodalomról, konfliktusokról vagy bármilyen nehézségről. Ez egy olyan módszertan, amit mindenkinek ismernie kellene, és hiszem, hogy akkor a világ egy szebb hely lenne, tele boldog emberrel. Éppen ezért szeretném minél többekkel megismertetni a coaching lényegét. Ezt kiegészítve mester diplomás kommunikációs szakemberként sok kihívással találkoztam a munkám során az elmúlt 10 évben, amiból egy tanulságot biztosan levontam: megfelelő kommunikációval minden ajtó könnyebben nyílik. A kulcs pedig ott van mindannyiunkban, csak meg kell tanulni használni!

A The Bright Academy-n

Coach, kommunikációs szakértő

képzést tart.

Halász Kinga

Coach, kommunikációs szakértő

pekary-dorottya

Pekáry Dorottya

Coach

pekary-dorottya
2016-ban tettem sikeres záróvizsgát az International Association of Coaching (IAC Coaching) budapesti iskolájának coach-és trénerképzésén, és azóta is folyamatosan képzem magam. Mára felépített coaching praxisom van és örömmel tölt el, hogy végre a hivatásomnak élhetek. Nagy lelkesedéssel adom át neked a tudásom! További tanfolyamaim a The Bright Academy-nél: Asszertív kommunikációs tréning, Konfliktuskezelés tréning, Relaxációs technikák és meditációs gyakorlatok tanfolyam

A The Bright Academy-n

Coach

képzést tart.

pekary-dorottya

Pekáry Dorottya

Coach

miklos-kata

Miklós Kata

Jóga oktató

miklos-kata
13 év jóga gyakorlás után, a szenvedély hivatássá is vált. A jóga mellett 8 évig jazz balettoztam és pilateseztem, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy megértsem mennyire fontos a tudatos mozgáskultúra. 12 év irodai munka után, GYES alatt döntöttem úgy, hogy hivatalos jógaoktatóként szeretném tudásommal támogatni azokat, akik szeretnék a jóga pozitív hatásait megtapasztalni. Az Office jóga az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak napi 8-9 órás ülőmunkának. Legfontosabb célom az, hogy óráimmal fejlesszem vendégeim testtudatát. Értsék, érezzék, ne csak csinálják a jógapózokat. A jóga számomra egy olyan csodálatos eszköz, amely utat mutat az egyensúly megteremtésében az élet minden területén.

A The Bright Academy-n

Jóga oktató

képzést tart.

miklos-kata

Miklós Kata

Jóga oktató

mozsi-krisztian

Mózsi Krisztián

Java programozó

mozsi-krisztian
Pályafutásomat a Java nyelvvel kezdtem, egy közepes nagyságú, kiváló tudású csapatban. Az évek során rengeteg izgalmas projekthez volt szerencsém, amit egytől egyig sikerrel zártunk, különböző nyelveket és technológiákat használva. Jelenleg senior Java fejlesztőként dolgozok, szabadúszó, egyéni vállalkozói formában - így élvezhetem a távmunka és a saját időbeosztás előnyeit. Az oktatással 2016-ban kezdtem foglalkozni, az ELTE Informatikai Karán tartok programozás kurzusokat. A legfőbb motivációm a szakma szépségeinek, alapjainak, és szeretetének átadása, valamint mindig nagy hangsúlyt fektettem a legújabb, legfejlettebb technológiák elsajátítására, oktatására. A célom az, hogy megmutassam, bárkiből lehet szoftverfejlesztő, aki eléggé motivált és fogékony a digitális világ megismerésére. Hiszem, hogy a jövőben a frontális egyetemi oktatás helyét átveszik az otthon is végezhető, online kurzusok.

A The Bright Academy-n

Java programozó

képzést tart.

mozsi-krisztian

Mózsi Krisztián

Java programozó

toth-gergely-nikolett

Tóth – Gergely Nikolett

Fotós

toth-gergely-nikolett
Életem első találkozása a fotográfiával a gyerekkoromhoz köthető. Akkoriban még nem éreztem, hogy ez lesz az én utam és nem gondoltam, hogy később ezt a szakmát fogom választani hivatásomként. Aztán felnőttként elkezdtem beleásni magam komolyabban is a fotózásba. Három éve foglalkozom tudatos képalkotással. A tudás, az elmélet megkapható szinte bárhonnan, de a gyakorlat szerzése ebben a szakmában elengedhetetlen. Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy az évek során megszerzett szakmai tapasztalataimat, tanácsaimat valamint tudásanyagot rendszerezzem és egyúttal átadjam másoknak

A The Bright Academy-n

Fotós

képzést tart.

toth-gergely-nikolett

Tóth – Gergely Nikolett

Fotós

Szívesen lennél közöttük?

Tudást átadni, embereket segíteni, inspirálni. Itt a lehetőség!

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!