fbpx

The Bright Academy
- a történetünk

A The Bright Academy egy dinamikusan fejlődő, innovatív, online tanfolyamokat kínáló platform, mely 2019 év végén nyitotta meg virtuális kapuit a tanulni vágyók előtt.

Nagy öröm számunkra, hogy egy év alatt sikerült az egyik leggyorsabban fejlődő online edukációs márkává válnunk Magyarországon.

Célunk, hogy magyar nyelven, mindenki számára elérhetővé tegyünk olyan online kurzusokat, melyek globálisan keresettek, hiányszakmáknak számítanak, távmunka végzéséhez szükséges tudást adnak, segítenek a karrierváltásban, és egy boldogabb, fenntarthatóbb élet kialakításához nyújtanak segítséget.

the bright academy
Videó lejátszása

“Nem kell többé külföldre költözni jobb opciókat kutatva, és nem kell olyan munkahelyekre kényszeríteni magunkat, ami nem emel minket, és ahol lehetetlen kiteljesedni.”

Picture of Ronga Lilla

Ronga Lilla

a The Bright Academy alapítója

Hogyan kezdődött?

A The Bright Academy ötlete 2018-ban született meg, amikor azon gondolkodtam, hogy teremthetnénk egy termékenyebb közeget a fejlődésre, tanulásra, önmegvalósításra Magyarországon. Amiket hiányoltam… Mutass többet

A The Bright Academy ötlete 2018-ban született meg, amikor azon gondolkodtam, hogy teremthetnénk egy termékenyebb közeget a fejlődésre, tanulásra, önmegvalósításra Magyarországon.
Amiket hiányoltam:

  • Lépést tartani az új vagy fejlődő szakmákkal és technológiákkal.
  • Motiváló közösségek, ahol tudjuk, hogy “mindenkinek jut elég”.
  • Valóban keresett és naprakész témák, tananyagok elérhetősége itthon, barátságos áron.
  • Konstruktív hozzáállással rendelkező tanárok, oktatók, akik értik, hogy mind jók vagyunk valamiben, és nem szükséges mindenben jónak lenni.
  • Olyan közeg, ahol lehet hibázni, hiszen máshogy nem születhet innováció, nem folyik szabadon a kreativitás és nehéz megtalálni, mit is szeretünk csinálni igazán.

Nekem nem ezek voltak a tapasztalataim, amikor iskolába jártam. Azt éreztem, kell lennie egy megoldásnak, ami több, jobb, frissebb lehetőségeket hoz és mindenki számára elérhetővé teszi a remote (otthonról végezhető) munka lehetőségét. Nem kell többé külföldre költözni jobb opciókat kutatva, és nem kell olyan munkahelyekre kényszeríteni magunkat, ami nem emel minket, és ahol lehetetlen kiteljesedni. Mutass kevesebbet

Jótékonysági kampányaink

The Bright Heart – Minél többet adsz, annál többet kapsz az élettől.

Ingyenes kurzusok

2019 óta

A The Bright Academy a valóban használható tudás adása mellett elkötelezett a környezete segítésében és az oktatás támogatásában is. Szívügyünk a fenntarthatóság, ezért ingyenesen elérhető, tudatos életmóddal kapcsolatos tananyagokkal igyekszünk segítséget nyújtani a téma iránt érdeklődőknek.

Unicef logó

UNICEF - Unicef Magyar Bizottság Alapítvány

2020

2020 júniusában a közös munkák során az további 2000 db szappannal, több mint 300 arcmaszkkal, és 1000, a pandémia miatt elmaradt védőoltás pótlásával tudtuk segíteni legkiszolgáltatottabb gyereket.

Fákat ültetünk

Eden Reforestation Projects - 2019 óta

Minden eladott kurzus után egy fát ültetünk a Eden Reforestation Projects céggel együttműködve, ezzel is támogatva Földünk újraerdősítését. 2020-ban több mint 7400 fát ültettünk globálisan.

Ökumenikus Segélyszervezet logó

UNICEF - Ökumenikus Segélyszervezet

2020

2020 októberében a Segélyszervezettel közös munkánkban több ezer iskolatáskát tudtunk megtölteni könyvekkel, tanszercsomagokkal, hogy támogassuk a rászoruló gyereket az iskolakezdés előtt.

Tetovált Állatmentők logó

A Tetovált Állatmentők támogatása

2021 karácsony

2021 karácsonyán a Tetovált Állatmentők munkáját támogattuk, akik mentett állatok gyógykezelésére, ellátására, rehabilitációjára fordították az adomány összegét.

Egyszülős Központ logó

Egyszülős Központ

2021

2021-ben az Egyszülős Központtal együttműködve segítettünk olyan rászoruló egyszülős családok számára, ahol az iskolakezdés komoly anyagi megterhelést jelent. Jótékonysági tanfolyam akciónkból származó adománygyűjtésünk eredményeképpen 100 egyszülős család számára tettük gondtalanná az iskolakezdést!

Végtelen motiváció és inspiráció

Látogass el közösségi média oldalainkra!

Oktatóink

A The Bright Academy weboldalán található tanfolyamokat kizárólag az adott szakmában több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze, hogy oktatóként elméleti és gyakorlati tudásukat online tanfolyam formájában átadhassák… Mutass többet

A The Bright Academy weboldalán található tanfolyamokat kizárólag az adott szakmában több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek állították össze, hogy oktatóként elméleti és gyakorlati tudásukat online tanfolyam formájában átadhassák. A The Bright Academy kiemelt figyelmet fordít arra, hogy csupán valódi szakemberekkel dolgozzon együtt, valamint hogy értékes tudást és magas színvonalú tanulási élményt nyújtson mindenki számára.
Szakterületükön elismert oktatók által összeállított változatos online képzéseink saját tempóban, akár okostelefonról elvégezhetőek. Ezt követően certifikátot adunk magyar, angol és német nyelven, mely igazolja a tanfolyam sikeres elvégzését. Mutass kevesebbet

Idősebb szemüveges nő és fiatalabb férfi

Sajtómegjelenéseink

Fejlesztések, tervek, célok

A közeljövőben számos fejlesztést tervezünk eszközölni, mind a platformunkon, mind a tanfolyamainkban. Így szeretnénk továbbra is biztosítani a stabil, folyamatosan erősödő hátteret azoknak, akik akár magukon, akár karrierjükön dolgozva, felelősséget vállalnak az életükért… Mutass többet

A közeljövőben számos fejlesztést tervezünk eszközölni, mind a platformunkon, mind a tanfolyamainkban. Így szeretnénk továbbra is biztosítani a stabil, folyamatosan erősödő hátteret azoknak, akik akár magukon, akár karrierjükön dolgozva, felelősséget vállalnak az életükért.

“Rengeteg új tanfolyam, ingyenes tananyag, érték-orientált cikk, videó és podcast anyag várható 2021-ben is. Nagyon izgatottak vagyunk a további fejlesztésekkel kapcsolatban, amit az új platformokon mutatunk be idén. Ingyenes workshopokkal tervezünk egy újabb értékes szálat bevezetni a vállalkozásba, várunk mindenkit szeretettel.”

“Fektess magadba és folyamatosan fejleszd a tudásod. Rengeteg szakembert találni ezekben a témákban, ám kevés az igazán képzett és naprakész köztük. Folyamatosan változik az online világ, érdemes lépést tartani.
Emellett a kommunikációs és üzletkötési készségek fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint a kiválasztott szakmánk elsajátítása. Asszertív kommunikáció, konfliktuskezelés, önfejlesztés, mind keresett témák.” Mutass kevesebbet

“Sokat tud segíteni, ha van kihez fordulni. Csatlakozz inspiráló csoportokhoz, közösségekhez, ismerkedj olyan emberekkel, akiktől tanulhatsz, kérdezhetsz, de ne hasonlítsd magad másokhoz, ez a te utad. :)”

Picture of Ronga Lilla

Ronga Lilla

a The Bright Academy alapítója

Partnereink

Partnereink

Alfakapos logó
Bix logó
Spiritnails logó
Raiffeisen logó
Kórházsuli logó
Tanfolyam.hu logó
Alapítónők logó
Jooble logó
Emag logó

Mit kapsz egy tanfolyam megvásárlásával?

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!