fbpx
/
/
A Legjobb Éned Felfedezése: Tudatosság, spiritualitás és önismeret a gyakorlatban

A Legjobb Éned Felfedezése: Tudatosság, spiritualitás és önismeret a gyakorlatban

Ismerd meg önmagad, kerülj közelebb a belső énedhez és élj olyan életet, amire igazán vágysz! A tudatosság gyakorlása és a belső egyensúly kialakításában segít neked ez a képzés, hogy megtaláld a saját miérted.

112 tanuló ajánlja

bruttó

29 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Miért fontos a tudatosság?

Önbizalomhiánnyal küzdesz? Leblokkolsz a konfliktushelyzetekben? Úgy érzed néha, hogy nem azt az életed éled, amiben ki tudnál teljesedni? Ha igennel válaszoltál bármelyik kérdésre, érdemes dolgoznod saját magad megismerésén!

Ez az online tanfolyam a tudatosság fejlesztése a spirituális gyakorlatok bemutatása által segít megismerni önmagad, hogy felfedezd a legjobb éned, és a vágyaidnak megfelelő életet élj!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) A Legjobb Éned Felfedezése: Tudatosság, spiritualitás és önismeret a gyakorlatban?

Bevezető

1. MODUL – Tudatosság
 • Tudatosság lépései
 • Miért érdemes?
 • Mitől fog ez valódi változást jelenteni nekem?
 • Hogyan álljunk hozzá a konfliktusokhoz?
 • Spiritualitás és ezotéria közti különbségek
 • Ego
2. MODUL – Ego vs valóság
 • Én, a megfigyelő
 • Miért az önazonosság a legjobb út?
 • Spiritualitás két útja
 • A spiritualitás szintjei
3. MODUL – Intuíció
 • Intuíció a gyakorlatban
4. MODUL – A legjobb éned megvalósítása
 • Honnan tudom, hol tartok?
 • Gyakorlatok
5. BÓNUSZ MODUL
 • Teremtés
 • Intuíció és álom
 

Az ember életében a tudatosság kulcsfontosságú szerepet játszik. A tudatos jelenlét és figyelem segít az embernek mélyebb kapcsolatot kialakítani önmagával és a környezetével. Amikor tudatosak vagyunk, képessé válunk arra, hogy igazán élvezzük és értékeljük az életet, megtapasztaljuk a pillanatok szépségét, és megtaláljuk a belső békét.

Mit jelent tudatosan élni?

Tudatosan élni egy meghatározott szemléletet és hozzáállást jelent az élethez, ahol aktívan és figyelmesen megélünk minden pillanatot. Ez azt jelenti, hogy tudatosan érzékeljük és értékeljük az élményeinket, elfogadjuk és megértjük a saját reakcióinkat, és magabiztosan döntünk az életünk alakításában. Az ilyen tudatos jelenlét lehetővé teszi, hogy mélyebb értelmet találjunk a mindennapokban, felfedezzük belső békénket, és megtapasztaljuk az élet csodáit.

Mindent a spiritualitásról

A spiritualitás egy lelki utazás? Ez egy elvont fogalom vagy a megoldás az önfejlesztésre? Kinek, mit jelent a spiritualitás, és mennyire befolyásolja a személyiségünket ennek gyakorlása?

A Legjobb Éned Felfedezése önismereti tanfolyam során foglalkozunk a spiritualitás fogalmával és körbejárjuk, hogy mit jelenthet ez a te személyes fejlődésed kapcsán!

Mi ez valójában?

A spiritualitás egyéni és sokszínű, és minden ember számára mást jelenthet, mivel a tapasztalatok és a megközelítések sok esetben eltérőek. De ha általánosan beszélünk róla, azt mondhatjuk, hogy a spiritualitás az egyéni és személyes kapcsolatunkat jelenti a magasabb rendű énünkkel, avagy az univerzummal. Ez a dimenzió az emberi tapasztalatokon túlmutat, és olyan területekre irányul, mint a belső béke, értelem és életcél.

Hogyan segíti az önismereti utat?

A spiritualitás segít abban, hogy mélyebb szinten megismerjük önmagunkat és az életünkben rejlő lehetőségeket. A spirituális gyakorlatok és tapasztalatok segítségével tudjuk felfedezni a belső bölcsességet és az igazi értékeinket, ami által közelebb kerülünk a saját autentikus és boldog életünk megtalálásához. A spirituális út során tudjuk elengedni a múlt terheit, ráhangolódni a jelenre, és megtapasztalni a belső béke és harmónia állapotát.

Személyiségfejlesztés: Egy soha véget nem érő út

A személyiségfejlesztés egy folyamatos, soha véget nem érő út, amely lehetőséget nyújt számunkra a személyes növekedésre és fejlődésre. Ezen az úton mindenki saját maga találja meg a helyét, és számos különböző lehetőség áll rendelkezésre a személyiségünk fejlesztésére. Sokszor a saját komfortzónánk határain kívül kell lépni, hogy elérjük a személyes növekedésünk és boldogságunk új szintjeit. Az út során számos különböző tapasztalatban részesülhetünk, amelyek segítenek nekünk felfedezni és kibontakoztatni a valós énünket.

Legyen szó könyvekről, terápiáról, vagy online képzésről, az önismeret garantáltan előre visz, és a tudatossággal, spiritualitással együttesen segít megvalósítani önmagad!

Az önismeret előnyei

Az önfejlesztés komoly munka, aminek segítségével számos lehetőség kapuját nyithatod meg az életed minden területén.

Önazonosság

Az önismeret segít abban, hogy jobban megértsd, és elfogadd önmagad. Ez segíthet a személyiség felfedezésében, az önazonosság erősítésében, önbizalmad növelésében, és a saját értékeid, erősségeid és gyengeségeid felismerésében.

Döntéshozás

Az önismeret segítséget nyújt abban, hogy jobban megértsd a saját igényeidet, belső vágyaidat, és megtanuld értékelni azokat. Ezáltal hatékonyabbá válhatsz a döntéshozatalban, mivel tisztábban látod, hogy mely lehetőségek és irányok illeszkednek a személyes értékeidhez és céljaidhoz, és melyek azok, amik csak egy esetleges külső nyomás hatására tűnnek jó ötletnek.

Konfliktuskezelés

Az önismeretnek köszönhetően jobban megismerd a saját érzelmeidet, reakcióidat és kommunikációs stílusodat. Ezáltal hatékonyabban tudod kezelni a konfliktusokat, és jobban megérted mások szemszögét. Mindez pedig fontos szerepet játszik az empátia és az együttműködés fejlesztésében.

Stresszkezelés

Az önismeret segíthet abban, hogy megismerd a saját stresszreakcióidat, és megtaláld azokat a módszereket, amelyek által képes lehetsz megküzdeni a stresszel és a szorongással. Továbbá segíthet felismerni az érzelmeket, azok okait, és hogy azok hogyan befolyásolják a mindennapi életedet. Ez segít az érzelmi jólét megőrzésében és az önbizalom erősítésében is.

Kiteljesedés

Az önismeret folyamatos fejlesztése lehetővé teszi, hogy jobban megismerd magad. Segít szeretni és elfogadni önmagunk teljes lényét, miközben felfedezhetjük azokat a területeket, amelyeken fejlődni szeretnénk.

Fejlődés az életünk minden területén

Az egyéni fejlődés egy folyamat, amely az életünk minden területére hatással van. Mind a személyes, mind a szakmai területen lehetőségünk van arra, hogy folyamatosan fejlődjünk, és ezáltal kiteljesedjünk.

Az önfejlesztés és az önismereti utazás segítenek abban, hogy mélyebb kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal, és kibontakoztassuk valódi potenciálunkat. Ez a csodálatos út lehetővé teszi, hogy önmagunkat felfedezve és kiteljesedve éljünk az életünk minden pillanatában.

Te készen állsz megismerni a valódi éned, és megtanulni értékelni, szeretni és táplálni azt? Várunk A Legjobb Éned Felfedezése online képzésen!

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik az egészséges, holisztikus életmód iránt érdeklődnek, és szeretnének tudatosabban élni
 • Azoknak, akiket érdekelnek a spirituális tapasztalatok és gyakorlatok, és szeretnék mélyíteni a kapcsolatukat a magasabb rendű énjükkel és az univerzummal
 • Az önismeretük fejlesztésére törekvőknek, akik felfedeznék és megértenék saját érzéseiket, gondolataikat és motivációikat
 • Azoknak, akik szeretnék kiaknázni a belső bölcsességüket és képességeiket a személyes fejlődés és boldogabb élet érdekében
 • Azoknak, akik az önmaguk kiteljesítésére törekszenek, és nyitottak az önismereti utazásra, hogy megtalálják a saját egyensúlyukat és elégedettségüket az élet minden területén

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Ahhoz, hogy belevágj ebbe az online képzésbe, csak néhány dologra van szükséged: egy laptop vagy számítógép és egy megbízható internetkapcsolat segítségével könnyedén hozzáférhetsz a tananyaghoz. Ha szeretsz jegyzetelni, készülj füzettel is, hogy rögzíthesd a személyes felfedezéseidet.

Mivel ez egy online tanfolyam, rugalmasan, a saját tempódban haladhatsz, és bármikor hozzáférhetsz a tartalmakhoz. Készülj fel az inspiráló utazásra, melynek során felfedezheted a valódi, legjobb énedet!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat
 • Előképzettség nem szükséges
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés.

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!