fbpx

Adatvezérelt marketing képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ez az adatvezérelt marketing képzés segít neked eligazodni az adatvezérelt marketing világában. De mit jelent az adatvezérelt marketing kifejezés? Miben tud neked segíteni és hogyan működik? Ha szeretnél még több adatot felhasználni munkád során, érdekel az üzleti analitika, akkor a tanfolyam segítségével megismerheted a legújabb módszereket és ötleteket, illetve azonnal használható, gyakorlati tanácsokat is kapsz!

Adatvezérelt digitális marketing képzés – Mérd, kezeld és célozd meg!

Létezik egy régi üzleti mondás: „Nem tudod kezelni azt, amit nem tudsz mérni.” Más szóval, ha nincsenek meghatározott mérőszámok a siker megítéléséhez, nem fogod tudni, hogy mi működik és mi nem. A fogyasztók egyre személyre szabottabb élményekre vágynak, nem szeretnének olyan tartalmakat látni, aminek nincs köze az érdeklődési körükhöz. Itt jön képbe a data driven marketing, ahol a vállalkozásoknak az adatok generálására, elemzésére és marketing kampányokba való beépítésére lesz szükségük. Nem tudod, hova összpontosítsd az erőforrásaidat, nem vagy biztos benne, hogy milyen adatokat kell először összegyűjtened? Akkor ez a adatvezérelt marketing képzés segít neked elérni céljaidat!

Mi az adatvezérelt marketing?

Az adatvezérelt marketing adatokat használ fel a üzleti döntések meghozatalára. Előtérbe kerülnek a ügyfelektől beérkező adatok, amelyek alapján még közvetlenebbül szólhatsz a közönségedhez. A megfelelő adatok begyűjtése, rendszerezése, és kezelése nagyban hozzásegít a marketing tervek sikeres véghezvitelében. Könnyű lehet más dolgokat is az élre helyezni: kreatív csapatot, költségvetést, vagy a termékeket. De ezek egyike sem számít többet, mint azok, akik valóban segíthetnek vállalkozásod növekedésében – az ügyfelek.

Adatvezérelt marketing képzés – Neked ajánljuk!

A tanfolyamot olyan kezdő vagy haladó marketingszakemberek számára ajánljuk, akik szeretnének közelebbről is megismerkedni az adatvezérelt marketinggel. Ha szeretnél még többet megtudni a holnapod működéséről, az oda látogatókról, vagy még többet kihozni a webshopodból, akkor ez a tanfolyan neked szól. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

 

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!