fbpx

Akár 20% tanfolyam kedvezmény

+ ajándék hangoskönyv

unnepi-akcio-the-bright-academy-2021

Ajándék hangoskönyv minden vásárláshoz

Elérkezett a várva várt ünnepi időszak, amelynek örömére idén minden eddiginél nagyobb akcióval és meglepetésekkel készültünk számotokra. ✨

🎁 December 1-31. között a vásárlásod mellé egy általad választott VOIZ hangoskönyvet adunk ajándékba. Ha egy szeretted számára is vásárolsz tanfolyamot, akkor őt is meglepjük egy ajándék hangoskönyvvel. Egy felhasználó csak egy ajándék hangoskönyvet igényelhet. 

Ráadásul, ha legalább két tanfolyamot vásárolsz december 1-31. között, akkor 20% kedvezményt adunk a tanfolyamok árából!

Karácsonyi ajándék sorban állás nélkül!

Nincs ötleted, hogy mit adj szeretteidnek karácsonyra? 🎄 Nem szeretnél a futárra várni?  Szeretnél valami hasznosat adni, ráadásul sorban állás nélkül? Ajándékozz te is valóban használható tudást, és vásárolj online tanfolyamot az ünnepi akciónk keretein belül!

ajandekozz-tudast-karacsonyra-ajandekutalvany

Idén is Többet adsz, mint gondolnád!

Ünnepi akciónk során a vásárlásod 10 százalékával az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség adománygyűjtését támogatod.

Mire gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet?

Ahogy a gyűjtés jelmondata az ’ÉTELT az éhezőknek, OTTHONT az otthontalanoknak, ESÉLYT az esélyteleneknek!’ is hangsúlyozza: ez az ünnepi összefogás nem egy egyszeri ajándékozásról szól.

Azért gyűjt a Segélyszervezet, hogy egész évben segíteni tudja a nélkülözőket, kitörési pontokat tudjon kínálni a szegénységből. Az Ökumenikus Segélyszervezet évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget élelmiszer, ruha vagy éppen tanszerek formájában, átmeneti otthonainkban családok százainak biztosít lakhatást és átfogó támogatást a továbblépéshez. 

Vásárolj valóban használható tudást magadnak vagy szerettednek ajándékba, és segítsd az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, hiszen adni a legszebb ajándék!

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!