fbpx

Affiliate marketing tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Affiliate marketing tanfolyam kezdőknek és haladóknak: sajátítsd el az alapokat a The Bright Academynél! Mi is egészen pontosan az affiliate marketing? Hogyan és mikor érdemes használni? Hogyan működik az affiliate marketing a gyakorlatban? Ha téged is érdekel és szeretnéd profin használni az üzletedben, akkor ez az online tanfolyam segítségedre lesz!

Az affiliate marketing jelentése

Először is érdemes tisztázni, hogy mit jelent maga az affiliate marketing. Az affiliate marketing egy teljesítményalapú online marketing stratégia, amelyben egy magánszemély (leggyakrabban blogger) az adott felületéről (blog, vlog) a forgalmat, a célközönséget egy adott webhelyre, webshopra tereli, egy promóciós tevékenységen keresztül. Ilyenkor a promótáló csak akkor kap részesedést, ha az adott promóció tranzakciót eredményezett. Az affiliate marketingben általában két vagy három szereplő vesz részt. Ezek a termék készítői, a termék promóterei, és maguk a fogyasztók.

Hogyan működik az affiliate marketing?

A marketing ezen formája főként az influencer és blogger körökben igazán elterjedt, ők általában több csatornát is kihasználnak az adott termék promótálásnak érdekében: ez lehet Instagram, blog vagy videós tartalom, hiszen ilyenkor részesedésért dolgoznak. Ez a típusú marketing teljesítmény alapú, tehát csak akkor kap részesedést, ha a vásárló valamilyen tranzakciót hoz létre.

Affiliate marketing kezdőknek

Sűrűn lehet azt hallani, hogy az affiliate marketing kevésbé eredményes, szemben olyan technikákkal mint az SEO, vagy a PPC, de ez korántsem igaz. Az affiliate program alapja a bizalom, minden résztvevő esetében. Az a márka, amely folyton minden meglévő platformon reklámozza a termékét, anélkül, hogy való értéket teremtene, előbb vagy utóbb hiteltelenné válik. Minden promóciós tevékenység alapja a megfelelő termékek és partnerek kiválasztása.

Affiliate marketing tanfolyam – Kinek ajánljuk?

Ez a gyakorlatias, online affiliate marketing tanfolyam olyan marketing szakemberek készült, akik szeretnének a marketing ezen ágában mélyebben elmerülni. Ha kezdő vagy, esetleg kevésbé ismered a affiliate marketinget, akkor számodra tökéletes választás a tanfolyam, ahol szakértő oktatónk részletesen ismerteti írásos és videós formában az alapokat. Különböző esettanulmányokkal részletesen, lépésről lépésre ismerkedhetsz meg az affiliate marketinggel. Tanfolyamunk 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistánkra, hogy elsőként értesülj a tanfolyam indulásáról.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!