fbpx
/
/
Amazon FBA kurzus

Amazon FBA kurzus

4.5

112 tanuló ajánlja

amazon-fba-kurzus
amazon-fba-kurzus
bruttó

397 000 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Amazon FBA kurzus - Ezt a tanfolyamot partnerünk, az Amazon Kilövés szervezi!

Az Amazon FBA kurzus neked szól, ha téged is érdekel, hogyan tudsz a világ legnagyobb nemzetközi piacterén sikeres lenni! Vannak saját termékeid, esetleg mások termékeivel kereskednél szívesen? Szeretnéd te is feltérképezni az Amazon még mindig bővülő világát és profin üzletelni? Akkor ez a kurzus neked készült!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Amazon FBA kurzus?

Az Amazon Kilövés VIP kurzusa 8 modulból és 80+ előre felvett videóból áll, amit a saját tempódban nézhetsz meg. Ezen kívül az első 6 hónapban kéthetente élő csoportos hívásokban vehetsz részt, és meghívást kapsz a privát tanulói Facebook csoportba is, ahol az oktatók válaszolnak a kérdésekre.

Témakörök:

1. Gondolkodásmód
2. Alapok
3. Termékkeresés
4. Termékfejlesztés és rendelés
5. Szállítás
6. Termékoldal
7. Marketing
8. Az eladások indítása

Amazon FBA képzés – Válj profi értékesítővé!

Ha passzív jövedelemre vágysz, akkor itt az idő, hogy elindulj az úton! Az Amazon jelenleg a világ legnagyobb nemzetközi piactere, ez lehet a te nagy lehetőséged!

Mi az Amazon FBA?

Az Amazon FBA (azaz a Fulfillment by Amazon) az Amazon azon szolgáltatása, aminek segítségével az Amazonon tudod eladni a saját vagy mások termékeit. Ez a szolgáltatás megkönnyíti az eladó dolgát: a terméket az Amazon szállítja, tárolja, sőt a marketing és az ügyfélszolgálati részét is átveszi tőled.

Hatalmas piac

Az Amazon jelenleg is komoly növekedést mutat, így ha ügyesen csináljuk, komoly havi jövedelemre tehetünk szert, de ehhez szükséges egy jó termék, amit (ha nincs sajátunk) nekünk kell felkutatni. Természetesen mielőtt belevágsz, rengeteg információra lesz szükséged. Ez a tanfolyam ebben segít neked!

amazon_fba_1

Az Amazon FBA előnyei

De miért is érdemes Amazonon értékesíteni? Milyen előnyei lehetnek? Amellett természetesen, hogy a külföldi online vásárlók 63 százaléka egyből Amazonon keres rá a termékekre, rengeteg további előnnyel is rendelkezik.

Stabil vásárlói csoport

Az első és talán legerősebb előny az, hogy több millió ember vásárol az Amazonon keresztül, akik rendszeresen választják a céget a pozitív tapasztalataik miatt. Azt a stabil fogyasztó közönséget az Amazon hosszú évek alatt építette ki, és most te is profitálhatsz a vásárlói erejükből anélkül, hogy éveken keresztül próbálnád megtalálni őket.

Könnyű, gyors szállítás

Az Amazon teljesen megváltoztatta az online vásárlási szokásokat, hiszen gyorsan, akár másnapra is képesek kiszállítani a megrendelt csomagot. Ha velük dolgozol, a csomagküldést is átvállalják tőled és hasonló gyorsasággal, precízen küldik ki a termékeidet a megrendelőnek.

Visszaküldés egyszerűen

Nem csak a csomagküldés, de a visszaküldés is gyorsan és zökkenőmentesen zajlik az Amazonnál. Az FBA keretein belül rendezik a csomag visszavételét és minden ahhoz tartozó adminisztrációs és logisztikai feladatot.

Raktározás

A raktározás szintén része a szolgáltatásnak, ami nem csak azért hasznos, mert nem kell semmilyen helyet bérelned a termékeid raktározása miatt, hanem azért is, mert a termékeidet a gyártótól egyenesen az Amazon raktárházaiba küldheted. Így neked nem lesz extra szállítási költséged és rengeteg logisztikai kihívástól szabadít meg.

Professzionális ügyfélszolgálat

Akár kérdésről, akár panasztételről legyen szó, a vásárlók számára minden információt elérhetővé tesznek. A fogyasztók valós segítséget kapnak, bármikor, hiszen a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálatot biztosítanak.

Foglalkozhatsz mással

Mivel az Amazon átveszi tőled a logisztikai, a csomagolási és a szállítási feladatokat, sőt, még ügyfélszolgálati szolgáltatást is kínál. Az eladással kapcsolatos feladatokat teljesen leveszik rólad, így te azzal tudsz foglalkozni, ami igazán érdekel. Tudod monitorozni az eladásaidat, építeni a márkádat és fejleszteni a termékeidet, hogy még több profitot generálhass.

Megbízható

Az Amazon világmárka, és minden fogyasztó bátran vásárol a weboldalukról. Sok időt vett igénybe, mire eljutottak odáig, hogy az Amazon szó egyet jelent a limitek nélküli vásárlással és a megbízható, gyors szállítással, most viszont rendkívül erős márkaismertséggel rendelkezik. A fogyasztók az Amazonon megjelenő, még ha nem is az összes, de a legtöbb termékeket és eladót hitelesnek tartják és sokkal könnyebben bizalmat szavaznak nekik, mint egy most induló, kis márkának.

Minden online

Mivel minden online történik, ezért nincs kötöttség, bárhol és bármikor követheted, hogy mi történik az Amazon felületén. A megrendelések még akkor is érkezhetnek, amikor te nem vagy online, mert alszol, ebédelsz, vagy éppen nyaralsz. Az információk azonnal eljutnak hozzád, így bármikor tudod növelni a bevételeidet.

amazon_fba_2

Kinek való az Amazon FBA?

Nem számít, hogy kezdő kereskedő vagy, vagy már a saját webshopodon keresztül értékesítesz és most többet szeretnél eladni, az Amazon FBA programba való belépés mindkét esetben ér egy próbát. Nézzük meg, kinek való igazán!

Ha rugalmas munkaidőre és passzív bevételre vágysz

Az Amazonon történő értékesítés neked való, ha olyan munkára vágysz, ahol a saját magad ura vagy, és bárhol bármikor dolgozhatsz, helytől és időtől függetlenül. Mivel minden online történik, nincs szükség arra, hogy egy fix irodában dolgozz. Kezelheted a megrendeléseket bárhol a világon. Így a munkahelyre történő utazással nem csak pénzt, de időt is spórolhatsz. Ha pedig már régóta fontolgatod, hogy szeretnél a fix munkahelyeden túl egy passzív bevételi forrást, amit napi néhány óra ráfordítással tudsz alakítani és fejleszteni, akkor szintén jó helyen jársz!

Ha egyedülálló, különleges dolgokat kínálsz

Az Amazon piaca óriási nagy és folyamatosan bővül. Ezért fontos, hogy ki tudj tűnni a termékeddel a többi cég ajánlata közül. A képzés elvégzése után szakértő leszel ebben és könnyedén kiválogatod majd a különböző termékeket, amiket érdemes kínálnod az Amazonon!

Amazon Kilövés FBA kurzus – Neked ajánljuk!

Ez a tanfolyam olyan kezdők számára készült, akik szeretnének piacra lépni, és kereskedni az Amazonon keresztül, de nem tudják, hogyan fogjanak hozzá. A gyakorlatias tanfolyam során lépésről lépésre bemutatjuk számodra, hogyan kutass fel minőségi termékeket, hogyan kommunikálj a gyártókkal, és hogyan értékesíts a lehető legnagyobb profittal, folyamatosan!

Az oktatókról

Czére-Tóth Anna és Czére Zoltán – Alapítók és Oktatók

Anna és Zoltán 2017 óta foglalkozik saját márkás termékek értékesítésével Amazonon.

Saját, profitábilis márkájukat 2018-ban hozták létre. Ezzel az első 3 évben 1 millió dolláros forgalmat bonyolítottak le Amazonon.

Amazon oktatással és coachinggal 2020 óta foglalkoznak.

Az évek során felhalmozott tudásukat szeretnék átadni és ezzel hosszú távon egy olyan vállalkozói közösséget kialakítani ahol rengeteget tanulhatnak egymástól az élet bármely területén.

Jelenleg is fejlesztik a következő márkájukat és vállalkozásaikat.

 

Czére-Tóth Anna

Anna közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte.

Mielőtt vállalkozó lett, a Boston Consulting Group tanácsadó cégnél és az USA-ban dolgozott marketingesként. Itt szeretett bele a vállalkozói létbe.

A TEDxYouth Budapesten a közösségek motiváló erejéről adott elő.

Szeret új kontinensekre utazni, új kultúrákat megismerni és a kislányával játszani.

 

Czére Zoltán

Zoltán közgazdász diplomáját szintén a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte.

Az egyetem után Angliában dolgozott marketingesként, majd a Merger Market M&A nemzetközi pénzügyi cégnél helyezkedett el. Itt érezte úgy, hogy változást szeretne az életében.

Szabadúszóként globális cégeknek segített informatikai rendszerek felépítésében és menedzselésében.

Szabadidejében szeret sportolni és a családjával utazni. Eddigi kedvence Izland, amit semmi sem tud felülmúlni.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

A tanfolyamot bárki elvégezheti, akinek van Internet hozzáférése. A sikeres üzlet felépítéséhez azonban alapszintű angol nyelvtudás, kb. 1.3-1.5 millió forint és az első 6 hónapban napi 30-60 perc időbefektetés szükséges. Problémamegoldó készség és kitartás is szükséges.  

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Annával és Zolival 2017-ben kezdtünk el foglalkozni az Amazonnal.

Rated 5 out of 5
2023.07.13.

Ismerve az ő sajátmárkás termékeiket illetve sikereiket – biztos vagyok benne, hogy ebben a témakörben ők a legjobbak Magyarországon, és különösen örülök, hogy létrehozták ezt a tanfolyamot, amellyel másoknak is segíthetnek elérni a független élethez szükséges célokat.

István

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy olyan kurzust ami kellően részletesen bemutatja az összes szükséges lépést.

Rated 5 out of 5
2023.07.13.

Persze bele kell fektetned időt, energiát és pénzt, de ha elhatároztad magad, akkor jó helyen jársz. Nem mellesleg Anna és Zoli nagyon segítőkészek, ha elakadnál kicsit

Gábor

Szerintem szuper a kurzus, nem csalódtam bennetek.

Rated 5 out of 5
2023.07.13.

Hozza azt, amit reméltem tőle. A többi Magyarországon elérhető kurzussal szemben átfogóbb, részletesebb, kidolgozottabb hatást keltett, ezért választottalak titeket. Az előadások lényegretörők, kellően magyarázók, de nem vontatottak…

Judit

Ezek is érdekelhetnek:

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!