fbpx

B2B marketing tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ha érdekel a business – to – business marketing stratégia és a vállalkozásod fő fókusza a vállalati ügyfelek, akkor ez a B2B marketing tanfolyam ideális választás számodra! Ha szeretnéd értékesíteni terméked vagy szolgáltatásodat más cégek számára és kíváncsi vagy, hogyan tudsz ütős marketing stratégiát létrehozni, akkor ez a tanfolyam neked készült!

B2B online marketing képzés – Mi az a B2B marketing, és hogyan működik?

Először is tisztázzuk, hogy mit értünk pontosan B2B marketing alatt. A B2B (business-to-business) marketing minden olyan marketingstratégiára vagy tartalomra vonatkozik, amely egy vállalkozásra vagy szervezetre irányul és nem közvetlenül a fogyasztóra. Azok a vállalatok, amelyek termékeket vagy szolgáltatásokat adnak el más vállalkozásoknak vagy szervezeteknek jellemzően B2B marketing stratégiákat alkalmaznak. A B2B stratégia célja, hogy megismertesse a vállalkozásokkal a saját vállalkozásodat, a márkanevet, a terméket, vagy a szolgáltatásod értékét.

B2B kontra B2C marketing

A B2B és a B2C marketing nagyon eltérő. A B2B és a B2C marketing stratégiák és alkalmazásaik, valamint a közönségük, illetve a velük való kommunikáció módja nagyon különböző. A B2B marketing azon egyének szükségleteit, érdeklődését és kihívásait célozza meg, akik a szervezetük nevében, vagy javára vásárolnak, nem pedig maguk számára, így tulajdonképpen a szervezetet teszik vásárlóvá. A B2C marketing ezzel szemben az egyént célozza meg, az ő szükségleteit, érdeklődését és céljait veszi figyelembe. Ők a saját nevükben vásárolnak, így az egyén válik vásárlóvá.

B2B marketing stratégia és eszközök

Amikor elkezded kialakítani a B2B marketing stratégiát, fontos, hogy előtte tégy meg néhány lépést, mielőtt fejest ugranál a mélyvízbe. Fontos meghatároznod a márka pozícióját, hogy milyennek tűnik a márka a vásárló szemében. Ezután meg kell határoznod a márka célközönségét, vagy azt, aki valóban a márka termékeit és szolgáltatásait keresi. Ezután létre kell hoznod olyan buyer personákat, amelyek segítik megérteni a vásárlói döntéseket. Nem árt, ha megismered a versenytársaidat, illetve felméred a használható marketing csatornákat. Ahogy látod, a B2B marketing komoly vállalkozás, és jelentős háttértudást és szakértelmet igényel.

B2B marketing tanfolyam – Neked ajánljuk!

Ha szabadúszóként szeretnél a B2B marketinggel foglalkozni, esetleg a céged számára fontos, hogy belépjen a B2B piacra, akkor ez a tanfolyam tökéletes választás lehet számodra. A tanfolyam során megismered a legütősebb B2B marketing stratégiákat, melyekkel garantált eredményeket érhetsz el, legyen az seo, e-mail marketing vagy éppen tartalommarketing. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

 

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!