fbpx

Barista tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Barista tanfolyam – Kávé rajongóból barista!

Online barista tanfolyam, a legnagyobb kávérajongóknak! Felkelsz, és már azonnal magad elé is képzeled. Kimész a konyhába és az első dolgod feltenni főni. Majd ahogy készül, megérzed az illatát. Már alig várod, hogy megkóstold. Ahogy az első kortyot megízleled, máris szebbnek és könnyebbnek látod a napodat. Te is így érzel a kávé iránt? Ámulattal, vegyes csodálattal nézed, ahogy elkészíti neked egy barista a kedvencedet? Kávérajongóból barista! Itt az idő, hogy te is megtanulj mindent a kávé elkészítéséről barista képzésünkön!

 

Miről is szól a barista tanfolyam?

Online barista tanfolyam, amelynek segítségével most megtanulhatod, hogy milyen a kávé, mint növény, milyen fajtái vannak, és hogyan lesz tökéletes az espresso. Ezen kívül megtanulhatod, hogy hogyan zajlik a tökéletes pörkölés, hogy a legmagasabb legyen a kávé minősége, a darálás módszereit, hogy hogyan tudod a legtökéletesebb aromát elérni, és hogyan tudod a habot megfelelővé gőzölni és formázni. Nem véletlenül hívják Latte-artnak, hiszen egy művészi ággá nőtte ki magát ez a foglalkozás. Kézügyességre, türelemre és precizitásra lesz szükséged, és rengeteg gyakorlásra. Ha vonz ez a szakma, esetleg a vendéglátásban dolgozol és szívesebben specializálódnál, akkor neked ajánljuk online tanfolyamunkat.

 

barista-tanfolyam

 

Baristákra mindenhol szükség van, akár csak egy kis kávézóban, hatalmas kávézóláncoknál, mint a Costa Coffee vagy a Starbucks, de az exkluzív folyami és tengerjáró hajókon is szükség van rájuk. 2003 óta pedig minden évben megrendezi Magyarország is a Barista versenyt – szuper érzés lenne egyszer elindulni rajta, nem? Ha a válaszod igen, akkor nézd meg tanfolyamunkat, és próbáld ki magad a kurzusunkon, majd találkozzunk a bárpult másik oldalán!

 

barista-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Mindenkinek, aki a kávé nagy rajongója.
  • Aki szeretne otthon is minőségi, saját maga által készített kávét inni.
  • Aki szeretne valami művészeti ágat elsajátítani, de nincs ideje képzőművészettel, vagy zenével foglalkozni.

 

Mire van szükséged a barista tanfolyam elvégzéséhez?

  • Idővel szükséged lesz egy igazán erős, professzionális kávégépre. Ajánljuk, hogy nézz szét egy barista boltban.
  • Idővel szükséged lesz beszerezni az összes barista sablont és eszközt, hogy akadálytalanul próbálkozhass és készíthesd a szebbnél szebb művészi kávékat.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!