fbpx

Brandépítés tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Tanuld meg, hogyan kell ismert márkát építeni lépésről lépésre a brandépítés tanfolyam segítségével! Mi a hatékony márkaépítés folyamata? Mit jelent a branding és miért olyan fontos? Neked is van saját márkád? Szeretnéd, ha minél többen megismernék, szeretnék, de fogalmad sincs, hogyan fogj hozzá? Akkor ez a Brandépítés tanfolyam való segítséget nyújt számodra!

Márkaépítés tanfolyam – Építs márkát a semmiből!

A tanfolyam során megismered a brandépítés legfontosabb lépéseit. Azonban előtte olyan alapvető kérdéseket is tisztázunk, hogy mit jelent a márka, mi a különbség a személyes és a céges márka között, ezek hogyan tudják erősíteni, vagy éppen gyengíteni egymást.

Mi a brand, azaz a márka?

Jeff Bezos, az Amazon vezérigazgatója egyszer így fogalmazott, amikor a márkáról kérdezték:

“A márkád az, amit mások mondanak rólad, miután kiléptél az ajtón.” Ez a rövid mondat, tömören és pontosan összefoglalja a lényeget, amit érdemes lehet tudnod a márkáról. A te személyes márkád, tehát az, amit gondolnak rólad az emberek: a barátaid, a családod, az ismerőseid, vagy a kollégáid. A márkaépítés titka abban rejlik, hogy az emberek azt gondolják az adott márkáról, amit te szeretnél, hogy gondoljanak róla. Ez egy hosszú, tudatos építkezés, ami sok időbe telik: de a nap végén, mindig kifizetődő.

Hogyan működik a márkaépítés?

A márkaépítés a vállalkozásod elindításával kezdődik, tehát a céged építésével párhuzamosan a saját márkádat is építed. Ahhoz, hogy tudatosan márkát építs, fontos tisztában lenned azzal, hogy te a terméked miben tér el másokétól. Miben vagy jobb, másabb, egyedibb vagy éppen kiemelkedőbb a többi céggel szemben. Miben tudsz egyedit nyújtani az ügyfeleid számára, miben vagy a legjobb? Minél jobban letisztázod magadban ezeket a kérdéseket, annál világosabb lesz, hogy merrefelé kell elmozdulnod. A márkaépítés tulajdonképpen a reputáció szinonimája, így építed fel a hitelességed. A brandépítés másik fontos lába a következetesség. Következesnek kell lenned a kommunikációdban, az arculatodban, a termékedben, vagy éppen a weboldalon.

Miért hasznos a brandépítés tanfolyam?

Ez a tanfolyam bemutatja számodra a hatékony márkaépítés lépéseit. Miután lefektetted az alapokat, képes leszel a saját vagy mások márkáját tudatosan felépíteni. Célunk, hogy olyan gyakorlatias, azonnal használható tudás birtokába juss, amit a hétköznapi életben is alkalmazni tudsz. Különböző esettanulmányok segítségével mutatjuk be a tudatos márkaépítés folyamatát, hogy te magad is lásd a folyamatot. A tanfolyam 2022-ben indul. Ha szeretnél értesülni elsőként az indulásról, akkor iratkozz fel te is a várólistára.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!