fbpx

Divattervező képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ha mindened a divat és folyamatosan nyomon követed a legújabb trendeket, akkor ez a divattervező képzés neked szól! Szívesen látnád viszont barátaidat vagy családodat az általad tervezett ruhákban? Kreatív és alkotó szellemű ember vagy? Érdekel a divat vagy a jelmez tervezés? Akkor ez a divattervező képzés bevezet téged a divat és jelmeztervezés alapjaiba!

Divattervező tanfolyam online – Tervezd meg első saját kollekciódat!

Ha minden tavasszal és ősszel nyomon követed az aktuális divatheteket, és szívesen veted papírra a saját ötleteidet, akkor itt a lehetőség, hogy valóra váltsd az álmaidat és valódi divattervező váljék belőled! Ha szívesen kísérletezel és engeded szabadjára a fantáziádat, és a divaton keresztül szeretnéd kifejezni önmagad, akkor ez a divattervező képzés segít neked magasabb szintre emelni képességeidet és elsajátítani az alapokat. A tanfolyam során megismered a divattervezés alapjait, a látványruhák és klasszikus kollekciót tervezését, a kortárs design, illetve a társművészeteket, illetve az alapvető anyag és technológiaismeretet is. Ha szeretnél magas szintű tervezési ismeretekkel rendelkezni és szívesen indítanád útjára első saját kollekciódat, akkor ez a divattervező képzés neked szól! A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!