fbpx

Támogassunk együtt a rászoruló, egyszülős gyerekek iskolakezdését!

The Bright Academy Adománygyűjtés

egyszulos-adomanygyujtes-iskolakezdes

Sokkal több egyszülős család él ma Magyarországon, mint sokan gondolnák. Még mindig nem eléggé láthatóak, pedig Magyarországon több mint 300 000 családból hiányzik az egyik szülő. 500 000 gyereket így csak anya vagy csak apa nevel egyedül. Az egyszülős családokban élő szülőnek kettő helyett kell helytállnia a mindennapokban, egyedül kell megoldania azokat a kihívásokat, amelyekkel sokszor ketten is nehezen birkóznak meg. 

Ezért a The Bright Academy az Egyszülős Központtal együttműködve itthon, olyan gyermekek támogatását tűzte ki célul, akiknek már az iskolakezdés előtt rosszabbak az esélyei társaiknál, mivel a nehézségekkel küzdő, őket egyedül nevelő szülők nem tudják biztosítani számukra a szükséges iskolai felszereléseket.

Most te is segíthetsz, hogy EGYÜTT segítsünk!

2021. augusztus 6 – 19. között bármely megvásárolt The Bright Academy online tanfolyam összegének 10 százalékával az Egyszülős Központ iskolakezdési adománygyűjtését támogatod, mely rászoruló, egyszülős gyermekek számára minőségi tanszercsomagot biztosít.

egyszulos-kozpont-adomanygyujtes

Megháláljuk a segítséged!

Az adománygyűjtés időszakában minden eladott tanfolyam után egy másik tanfolyamot adunk ajándékba, megköszönve azt, hogy még ebben a kihívásokkal teli helyzetben is önzetlenül és szeretettel segítesz másokon. Az ajándék tanfolyamot saját részre vagy egy barátod, rokonod számára is kérheted. Ajándékként csak megegyező vagy alacsonyabb árú tanfolyam választható. Az 1+1 akció során minden esetben a magasabb eladási árú tanfolyamot kell megvásárolnod.

Hogyan segíthetsz?

  1. Válassz ki egy tanfolyamot az Online tanfolyamok oldalunkon, majd tedd a kosárba a tanfolyamot.
  2. A Kosár menüpontban kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
  3. A számlázási adatok megadását követően, a “További információk” résznél található megjegyzés menüpontban írd meg nekünk a választott ajándék tanfolyamod nevét. Amennyiben egy barátodat vagy családtagodat szeretnéd meglepni az ajándék tanfolyammal, kérünk azt is írd meg nekünk.
  4. Munkatársunk 2-3 munkanapon belül visszajelez az ajándék tanfolyam sikeres aktiválásáról.


Fontos:
Az adománygyűjtés és az 1+1 akció időtartama 2021. augusztus 6 – 19. Ajándékba csak megegyező vagy alacsonyabb árú tanfolyam választható. Az 1+1 akció során minden esetben a magasabb eladási árú tanfolyamot kell megvásárolnod.

iskolakezdes-adomanygyujtes

Online tanfolyamaink megvásárlásával az Egyszülős Központ munkáját támogatod

Az adományt az Egyszülős Központ tanszercsomagok beszerzésére fordítja: jó minőségű írószerek, tolltartók, füzetcsomagok, iskolatáska, tornafelszerelés és egyéb szükséges eszközök, felszerelések beszerzésére, hogy a hátrányos helyzetű, egyszülős családok gyermekei is büszkén és örömmel ülhessenek vissza az iskolapadba.

AZ EGYEDÜL NEVELŐ SZÜLŐK NAPI 48 ÓRÁBAN DOLGOZNAK, HISZEN ÉVEKEN KERESZTÜL KÉT EMBER MUNKÁJÁT LÁTJÁK EL. SEGÍTSÜNK EGYÜTT, HOGY AZ Ő GYERMEKEIK SZÁMÁRA IS NÉLKÜLÖZÉSEK NÉLKÜL KEZDŐDJÖN A TANÉV!

Ismerd meg az Egyszülős Központot!

Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány több mint 15 éve karolta fel azokat a szülőket és gyerekeket, akik bármilyen oknál fogva egyszülős családban élnek. Az alapítvány és az általa 2018 óta működtetett Egyszülős Központ eddigi tevékenységének köszönhetően egyebek között:

  • 18500 családnak nyújtottunk szolgáltatást, segítséget, közösséget. 
  • 7310 szülő és gyerek nyaralását, táborozását szerveztük és valósítottuk meg.


Az egyszülős családokban élő szülőnek kettő helyett kell helytállnia a mindennapokban, egyedül kell megoldania azokat a kihívásokat, amelyekkel sokszor ketten is nehezen birkóznak meg. Azok a szülők, akik egyedül vannak, gyakran nem számíthatnak semmilyen segítségre gyermekük felügyeletében sem. Ezért is szervezünk rendszeresen az egyszülős gyermekeknek táborokat, délutáni foglalkozásokat, és ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy a munkaerőpiaci elhelyezésben is aktívan segítsük az egyedülálló szülőket. 

Mindezek mellett sok esetben egy egyedülálló szülőnek egyetlen bevételből kell biztosítania gyermekei megélhetését. Két jövedelem helyett egyből kell gazdálkodnia, aminek következtében az egyszülős családok több mint a fele szegény. Az egyszülősség alapvetően meghatározza, hogy egy gyerek milyen esélyekkel indul az életben akár anyagi, akár érzelmi szempontból.

Az Egyszülős Központ egy 400 négyzetméteres közösségi és segítő tér, ahol ingyenes szolgáltatásokkal, programokkal, valamint támogatással és adományokkal segítjük az egyszülős családokat. A Központ a legkisebbek számára egy játszóházat is működtet. Az Egyszülős Központ víziója minél több egyszülős család támogatása, az esélyegyenlőség biztosítása a gyermekek és szülők számára. Hiszünk abban, hogy az egyszülős családban felnövő gyermekeknek is ugyanolyan joga van egyenlő esélyekhez és lehetőségekhez, mint társaiknak. A Központ kiterjedt társadalmi és vállalati partnerkapcsolattal rendelkezik, ezáltal még hatékonyabb megoldást kínál az egyszülősök munkaerőpiaci támogatására, érdekképviseletére, szociális és egyéb szükségleteinek kielégítésére. Non-profit szervezetként a Központ egyedi válaszokat ad a szülők mindennapi problémáira, tehermentesítésére, ezzel hozzájárul az egyszülős gyermekek egészséges felnőtté válásához. Társadalmi felelősséggel segítjük az egyszülős családokban nevelkedő fogyatékkal élő gyerekeket, illetve szüleiket. Figyelmet fordítunk az egyszülős közösség társadalmi edukációjára is. Minden évben szervezünk rendezvényt és aktivitást a környezettudatosság népszerűsítésére (A Föld Napja, Fenntarthatósági Nap). Tevékenységeink megvalósításában 80 önkéntes segíti a munkánkat.

Az Egyszülős Központ működése egyedülállónak számít nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is. Céljaink megvalósítása érdekében feladatunknak tekintjük a családsegítést, az oktatást, az ismeretterjesztést, a kulturális tevékenységeket, valamint a gyermek- és ifjúságvédelmet. Érdekképviseletünk a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésére és az emberi jogok védelmére irányul.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!