fbpx

Esküvőszervező tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Esküvőszervező tanfolyam – Válts leánykori álmokat valóra!

Kreatív és igazán pörgős munkára vágysz? Érdekel a rendezvényszervezés? Az OKJ megszűnése előtt még gondolkodsz egy felnőttképzésben, mellyel hivatalos szakképesítést szerezhetsz? Ez az online esküvőszervező tanfolyam lehetőséget biztosít számodra, hogy beleláss az esküvőszervezés folyamataiba, mint például az esküvői költségvetés allokációjába. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a sokoldalú és gyönyörű szakma, végezd el esküvőszervező tanfolyamunkat!

 

Pörgős és kreatív munkára vágysz?

Az esküvőszervezés igazi álommunka, amely során kiélheted kreativitásodat, megvalósíthatod két ember legszebb napját, vágyait, elképzeléseit. Az esküvőszervezés nem irodai munka. Nincs monoton, 8 órás munka napjaid, amely ha letelik, akkor haza tudsz menni. Az esküvőszervező a legtöbb idejét csodálatos esküvői helyszíneken tölti, dekorációt egyeztet, zenekarokat hallgat meg, meghívókat válogat, vagy épp tortát kóstol, ruhapróbára jár, aktív részese a készülődés minden momentumának, hogy aztán könnyes szemmel, a háttérbe vonulva élje át a boldogító igen kimondásának megható pillanatát. Az esküvőszervező már a tervezés legelső pillanatban ott van, és segíti a párt – ötleteket ad, büdzsét határoz meg az alvállalkozók számára, óriási kapcsolati hálóval rendelkezik, és persze a racionalitás fájó talaján tartja a párt és elképzeléseiket – vagy éppen nem! Kiélheted kreativitásod, mások álmait valósíthatod meg, és ha valamire mások azt mondják, hogy ez sajnos nem lehetséges, akkor jössz te a képbe, hogy biztasd a párt, a támaszuk legyél, és mindent elintézz. Hiszen a legfontosabb, hogy olyan esküvőjük legyen, amilyenről mindig is álmodoztak, és amire örökké emlékezni fognak.

 

eskuvoszervezo-tanfolyam

 

Miről is szól az esküvőszervező tanfolyam?

Az esküvőszervező tanfolyam során megismerkedhetsz az esküvőszervezés szakmai alapjaival, a napjainkban leginkább jellemző esküvői trendekkel és az esküvői szolgáltatások, különféle szakmai területek sajátságaival, a büdzsé elosztásával és tervezésével, és hogy mi az, amire figyelj egy kapott árajánlatban.

Az esküvőszervezőtanfolyam során minden olyan részfeladatba betekintést engedünk, ami a későbbi munkavégzés során hasznos lehet, így nem maradhatnak ki olyan témák, mint

  • az értékesítés hatékony módszerei,
  • a látványos esküvői ajánlatok készítése,
  • az esküvői költségvetés és forgatókönyv elkészítése,
  • az esküvői stílus és látványtervezés,
  • az esküvői vendéglátás sajátosságai

 

eskuvoszervezo-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Akiket érdekel a rendezvényszervezés, és azon belül szívesen specializálódna az esküvők világára.
  • Akik szeretnek szervezni, rendszerezni, pörögni, nem zavar az, hogy egész nap egyik helyszínről a másikra rohansz, telefonálsz, emailezel és személyesen tartod a kapcsolatot hol az alvállalkozókkal, hol pedig a megbízóddal, a párral.
  • Azoknak, akik szeretnék megvalósítani a kreatív oldalukat, van szépérzékük
  • Azoknak, akik nem élvezik a monoton irodai munkát, és szívesen lennének a saját maguk urai.

Mi szükséges az esküvőszervező tanfolyam elvégzéséhez?

  • Stabil internet hozzáférés és felhasználói szintű ismeretek

A tanfolyam elvégzésével certifikátot kapsz, amely azonban nem egyenértékű egy OKJ képzéssel.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!