fbpx

Google Analytics tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Online Google Analytics tanfolyam, ami átfogó tudást ad, és segít tájékozódni a Google Analytics és az online marketing világában. Hamarosan indul a várva várt Google Analytics tanfolyam a The Bright Academy oldalán! De mire való pontosan a Google Analytics? Kik és hogyan használják? Te hogyan tudod kiaknázni a szoftverben rejlő lehetőségeket? Ezekre ad válasz ez a gyakorlatias online tanfolyam!

Google Analytics tanfolyam – Tanuld meg az alapokat!

A Google Analytics egy ingyenes használható eszköz, egy webanalitikai szoftver, amely a Google Ads hirdetési rendszerrel működik együtt szorosan. Ma már a világon több ezer honlap használja ezt az ingyenes analitikai szoftvert. Amellett, hogy ingyenes, a használata nem minden esetben egyértelmű, a kezdő felhasználók gyakran el tudnak tévedni a webanalitika labirintusában. A Google Analyticsben nem csak a látogatók számát mérheted, annál sokkal összetettebb eszköz, az adatok kiértékelése után, pedig képes leszel még jobban megismerni az oldaladra látogatókat, a célközönséget.

Honnan érkeznek, mit keresnek?

A Google Analytics segítségével tehát megismerheted a felhasználókat. Azt, hogy honnan érkeznek (kereső, közösségi média), merre kalandoznak az oldalon, vagy éppen azt, hogy mire keresnek rá a legtöbben? Ezen információk birtokában, rengeteget fejlődhet az oldalad, megérheted mi érdekli igazán az embereket, akik a weboldalt böngészik.

Hogyan működik a Google Analytics?

A Google Analytics lényege, hogy követőkódokat helyez el a weboldalon, amelyek rögzítik a felhasználók tevékenységét, és különböző tulajdonságaikat. Ez lehet életkor, földrajzi elhelyezkedés, nem, vagy bármilyen érdeklődési terület. Megtudod, hogy egy adott látogatószámból hány volt a tényleges vásárlás, milyen call to action működött hatékonyan, és mely beállítások kevésbé. A Google Analytics tehát átfogó képet ad számodra a weboldaladdal kapcsolatban.

Miért hasznos az Analytics tanfolyam?

A Google Analytics tanfolyam olyan gyakorlati képzés, amely kezdő és haladó marketingesek, szabadúszók, vagy vállalkozók számára nyújthat segítséget. Ha szeretnéd termékedet vagy szolgáltatásodat (vagy szabadúszóként más termékét vagy szolgáltatását) hirdetni, és érteni a célközönséget, akkor ez a tanfolyam neked szól! Ez a gyakorlatias online képzés, betekintést nyújt a jelenleg létező egyik legjobb webanalitikai szoftver használatába, így néhány óra után, már te is magabiztosan használhatod! A tanfolyam 2022-ben indul, iratkozz fel te is most a várólistára!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!