fbpx

Growth Hacking Tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Growth Hacking tanfolyam – Ismerd meg a marketing világának egy új szegmensét!

Ki is az a Growth Hacker? És miről szól a Growth Hacking tanfolyam? Magyarországon még nem annyira elterjedt szakma, de ha érdekel a marketing világa, akkor érdemes e felé fordítani a figyelmed, és időt, energiát beleinvesztálni a szakma alapjainak elsajátításába. Az Egyesült Államokban egyre nagyobb a kereslet Growth Hacker szakemberek iránt, így előre megjósolható, hogy lassan hazánkban is hamarosan megjelenik az irántuk való igény.

 

growth-hacking-tanfolyam

 

Mi is a growth hacking?

A growth hacking egy összefoglaló név azokra a stratégiákra, amelyekkel egy vállalkozás (általában start-up) a korai szakaszban rövid időn belül, kis költségvetéssel hirtelen nagyot szeretne ugrani. Ez azt jelenti, hogy sok felhasználóhoz szeretne eljutni, sok ügyfelet szerezni a lehető legkevesebb idő alatt, a legtöbb felületet használni és a legkisebb büdzsével. Ennek a folyamatnak a kitalálója és végrehajtója pedig a growth hacker. Ez a szakember kreatív, kis büdzsére talál ki stratégiákat, ehhez pedig nem szükséges célzottan marketingesnek lenni. Termékmenedzser, műszaki menedzser is azzá válhat, ha megfelelő ötlete van, képes stratégiát felépíteni és azt megvalósítani, valamint nyitott az új ötletekre, a legújabb felületek bevetésére. Az ideális growth hacker pedig megfelelően priorizál, hamar átlátja mi az, ami beválik, mi az, ami nem. Gyorsan és hatékonyan találja meg a megfelelő csatornákat a növekedéshez, az új ügyfelek megtalálásához és eléréséhez, valamint méri és analizálja az eredményeket.

Általában 3 stratégiát vetnek be – hirdetés, termék marketing és a tartalommenedzsment. Az ehhez való felületek pedig leggyakrabban a blogírás, social media használat, vendég poszt írás, podcast, webinar és live stream készítése, nyereményjátékok indítása, influencer marketing.

 

growth-hacking-tanfolyam

Érdekel ez az irány? Growth hackerként legújabb eszközökkel dolgozhatsz, teljes önállóságot igénylő feladatokban. A Growth hacking tanfolyam során most megtanulhatod az alapokat! A growth hacking tanfolyam segítségével olyan képességekre és tudásra teszel szert, ami itthon óriási előnyt jelent majd a munkaerőpiacon – hiszen olyat tudsz, amit más még nem!

 

Mit tanulsz a tanfolyamon?

 • A growth hacking alapjait
 • Hogyan használd az ajánlott csatornákat a leghatékonyabban
 • Hogyan és mire célszerű A/B tesztelést alkalmazni, és hogyan analizáld az elért eredményeket
 • Tippek és trükkök, hogy hogyan kerülheted el a potenciális kudarcokat és veszteséget
 • A tanfolyam elvégzése után képes leszel felmérni, hogy egy-egy cég és célcsoport esetén mit és milyen csatornán érdemes hirdetni, felhasználni, kivitelezni a kampányokat, és mérni az eredményeket. Leginkább szabadúszóként helyezkedhetsz el vele, így érdemes a megfelelő ügyfélkört kiépíteni. Ezáltal otthonról a saját időbeosztásodban dolgozhatsz. Kell ennél jobb?

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamunkat?

 • Azoknak, akik kreatívak, nem félnek a kihívásoktól, gyorsan látják át a helyzeteket, kapcsolatokat, önállóak
 • Analitikus szemlélettel is rendelkeznek
 • Nyitottak az új ismeretek elsajátítására, és nem félnek olyat tudni, ami még Magyarországon nem megszokott, így részt venni egy új pozíció kialakításában a munkaerőpiacon

 

Mi szükséges a Growth hacking tanfolyam elvégzéséhez?

 • Előzetes tudásként érdemes elvégezni az Online Marketing Útmutató tanfolyamunkat, ha nem a szakterületről érkezel
 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű ismeretek
 • Kreatív és nyitott gondolkodásmód

A tanfolyam elvégzése után certifikátot adunk!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!