fbpx

Haladó Python tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Haladó Python tanfolyam a The Bright Academynél, ha még közelebbről megismerkednél a Python programozási nyelvvel. Ha már elsajátítottad az alapokat – akár nálunk a kezdő Python programozás tanfolyam keretein belül -, akkor itt a lehetőség, hogy még magasabb szintre emeld a programozási készségeidet!

Haladó Python tanfolyam online – A legdinamikusabban fejlődő programozási nyelv

A Python programozási nyelv jelenleg az egyik legkeresettebb és legtrendibb a munkaerőpiacon, hiszen amellett, hogy objektum orientált, platformfüggetlen is. Olyan gigászi tech cégek is előszeretettel használják, mint a Google, vagy a Spotify. A Python nyelv emellett a mesterséges intelligencia területein is kiemelt szerepet kap, ezért ha érdekel az AI, akkor érdemes megtanulnod Pythonban programozni.

Miért érdemes megtanulni Pyhtonban programozni?

A Python egy magas szintű, objektum orientált, nyílt forráskódú programozási nyelv. Mindamellett, hogy a munkaerőpiacon jelentős versenyelőnynek számít, könnyen tanulható, tehát ha első programozási nyelvként sajátítod el, mint kezdő, akkor is könnyű dolgod lesz. Használatának két fő területe a már említett mesterséges intelligencia és a gépi tanulás, tehát ha ezen a két területen szeretnél elhelyezkedni ideális választás a Python. Mivel alapvetően kicsi a konkurencia, jó választás lehet, hiszen már kezdő programozóként kiemelt fizetésekkel kecsegtet a szakma.

A Python felhasználási területei és a fizetés

A Python programozási nyelvet számtalan területen használják fel. Ilyen például a webfejlesztés, az oktatás, a grafikus programok, felhasználói felületek, a szoftverfejlesztés és az üzleti alkalmazások. Ahogyan említettük, a Python programozói nyelv az egyik legjobban fizetett, hiszen akár kezdőként akár nettó 300 – 400 ezer forintot is kereshetsz havonta, ez a szám pedig a tapasztalatok arányában garantáltan növekedni fog.

Haladó Python programozó képzés – Neked ajánljuk!

Ez a haladó Python képzés a már meglévő stabil programozási alapok után ideális választás lehet mindenkinek, aki mélyebben és komolyabban szeretne programozással foglalkozni. A képzés gyakorlatias, nem csupán erős elméleti, hanem gyakorlati szempontokat szerint készült, szakértő oktatónk által. Ha érdekel a programozás, és ebben a szakmában képzeled el a jövődet, akkor neked ajánljuk! A képzés 2022-ben indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy te is értesítést kapj az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!