fbpx
/
/
Hatékony Ügyfélszerzés Tanácsadóknak és Coachoknak

Hatékony Ügyfélszerzés Tanácsadóknak és Coachoknak

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

9 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Ajándék Időgazdálkodás Tréninggel!

Ez a munkafüzet különösen hasznos lehet tanácsadók, coachok, és minden olyan szakember számára, aki szeretné bővíteni ügyfélkörét, javítani ügyfélszolgálatát és hatékonyabban kezelni vállalkozásának minden aspektusát.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Hatékony Ügyfélszerzés Tanácsadóknak és Coachoknak?

 • Ügyfélszerzés Alapjai
 • Online Jelenlét és Márkaépítés
 • Hálózatépítés és Kapcsolatok
 • Az Értékesítési Tölcsér és Az Ügyfélutazás
 • E-mail Marketing és Automatizálás
 • Ügyfélkapcsolatok Kezelése és Retenció
 • A Hatékonyság Növelése

A „Hatékony Ügyfélszerzés Tanácsadóknak és Coachoknak” munkafüzet különösen fontos eszköz lehet minden coach és tanácsadó számára, hiszen ez a füzet kifejezetten az ő igényeikre lett szabva a következő okok és módszerek szerint:

 

 1. Ügyfélkör szélesítése:
  • Coachok és tanácsadók gyakran szembesülnek a kihívással, hogy hogyan növeljék ügyfélkörüket. Ez a munkafüzet konkrét eszközöket és stratégiákat nyújt, amelyek segítségével célzottan és hatékonyan lehet új ügyfeleket szerezni és meglévőket megtartani.
 2. Professzionális branding és online jelenlét:
  • A digitális korban elengedhetetlen, hogy a coachok és tanácsadók online is jelen legyenek. A munkafüzet segít a hatékony online branding kialakításában és abban, hogyan használják a digitális platformokat ügyfélakvizícióra.
 3. Hálózatépítés és kapcsolatok:
  • A sikeres coachok és tanácsadók nem csak szakértők a maguk területén, hanem kiváló kapcsolatépítők is. A munkafüzet útmutatást ad a hálózatépítés és a szakmai kapcsolatok ápolásának módjaira, melyek növelik a referralokat és az ügyféltartást.

Miben fog Neked segíteni?

 1. Strukturált útmutatás:
  • A munkafüzet lépésről lépésre vezeti végig a coachokat az ügyfélszerzés folyamatán, kezdve a piacelemzéstől, célközönség meghatározásán át, az értékesítési tölcséren keresztül, egészen az utókövetésig. Ez a strukturált megközelítés segít tisztán látni a folyamatokat és a szükséges teendőket.
 2. Gyakorlati eszközök és sablonok:
  • A munkafüzet gyakorlati eszközöket és letölthető sablonokat tartalmaz, mint például ügyfél avatarok, email sablonok, és ellenőrző listák, amelyek megkönnyítik a napi munkát és segítenek az elméleti tudás gyakorlatba ültetésében.
 3. Mérhető eredmények és fejlődés:
  • A munkafüzet nem csak elméleti tudást nyújt, hanem konkrét, mérhető módszereket is kínál a fejlődés nyomon követésére. Ez magában foglalja a különböző mérőszámok és KPI-ok (kulcs teljesítménymutatók) használatát, amelyek segítenek értékelni a használt stratégiák hatékonyságát.

Összességében, ez a munkafüzet egy átfogó eszköz, amely nem csak elméleti útmutatást nyújt, hanem konkrét, gyakorlati segítséget is kínál a coachok és tanácsadók számára, hogy sikeresen bővíthessék ügyfélkörüket, fejlesszék szolgáltatásaikat és erősíthessék vállalkozásaikat a piacon.

 

 

Fontos, hogy a The Bright Academy által kínált tudásbővítő és ismeretterjesztő tananyagok, melyek az egészség, táplálkozás és pszichológia területeit érintik, kizárólag tájékoztató jellegűek. A tananyag megvásárlása, illetve annak elsajátítása önmagában nem jogosít fel bármiféle szakmai tevékenység végzésére, nem ad hivatalos végzettséget vagy képesítést. A tananyagban foglalt gondolatok, javaslatok kizárólag saját felelősségre alkalmazhatóak. Életmódjában tervezett bármilyen jellegű változtatást kizárólag kezelőorvosa javaslatára és annak szoros ellenőrzése mellett javasoljuk megtenni. A The Bright Academy semmiféle felelősséget nem vállal a tananyag használatából eredő, bármilyen jellegű közvetlen vagy közvetett károkért. Jó tanulást kívánunk!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Telefon vagy számítógép, internetkapcsolat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

A munkafüzet minden egyes modulja értékes betekintést nyújtott abba, hogyan növeljem az ügyfelek elkötelezettségét és hogyan javítsam az ügyféltartást.

Rated 5 out of 5
2024.04.10.

A hálózatépítési és kapcsolatépítési technikák különösen hasznosak voltak, hiszen segítségükkel sikerült stabil ügyfélbázist kiépítenem, és több ajánlást is kaptam. Ez a munkafüzet nemcsak elméleti útmutató, hanem valódi, alkalmazható tudásforrás.

Eszter

A munkafüzet pontosan azt nyújtotta, amire szükségem volt.

Rated 5 out of 5
2024.04.10.

Mint kezdő coach, gyakran éreztem, hogy elveszek az ügyfélszerzés labirintusában. Ez a munkafüzet lépésről lépésre végigvezetett a folyamaton, segített tisztázni a célcsoportomat, és hatékony stratégiákat adott a kezembe. Különösen hasznosnak találtam a gyakorlati sablonokat, amelyek megkönnyítették a napi munkámat. Köszönöm, hogy ezzel a munkafüzettel a kezemben magabiztosabban építhetem vállalkozásomat!

László

Ezek is érdekelhetnek:

Fejleszd önmagad és tanuld meg a coaching alapjait. Legyen szó szakmai fejlődésről vagy személyes növekedésről, nálunk megtalálod az utat a változáshoz.

5

89990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!