fbpx

🔥 40% kedvezmény minden tanfolyamra szeptemberben! 🗑️ Kosárba rakásnál automatikusan aktiválódik 🎁 Ajándék önfejlesztő tanfolyam

HR menedzser képzés

hr-menedzser-kepzes

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

A HR menedzser képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik könnyedén megállják a helyüket a vállalati szférában és képesek az emberi erőforrás menedzsment tevékenységének kialakítására, működtetésére és folyamatos ellenőrzésére.

HR képzés – Mivel foglalkozik egy HR menedzser?

A HR menedzserek tulajdonképpen a HR osztály vezetői. Ők azok, akik kézben tartják a folyamatokat. A toborzási, kiválasztási folyamatokon át, a bérszámfejtésig, a HR osztály segíti a szervezet zökkenőmentes működését, a HR menedzserrel az élen. De mi tartozik pontosan a HR menedzser feladatai közé?

A HR menedzser feladatai

A humánerőforrás menedzsereket általában olyan kis – és középvállalatok alkalmazzák, amelyek külön HR részleggel rendelkeznek. Feladatai közé tartozik a toborzás, a felvételi folyamatok felügyelete, a meglévő alkalmazottak teljesítményének, állapotának értékelése, a fluktuáció szinten tartása, vagy csökkentése, és a személyzet motiválása.
A humánerőforrás-menedzserek biztosítják az iparági előírások betartását, részletes nyilvántartást vezetnek a munkaköri leírásokról, állásinterjúkat ütemeznek, valamint felügyelik az átképzést, és a belsős tréningeket.

Az alkalmazottaktól érkező panaszokat kezelik és továbbítják és strukturált rendszert használnak a szervezeten belüli problémák megoldására. A humánerőforrás-menedzserek irányítják a juttatások adminisztrációját, frissítik a bérszámfejtést, és kommunikálnak a személyzettel a belsős változásokról.

Milyen készségekre lesz szükséged HR menedzserként?

Humán erőforrás menedzserként számtalan készségekre és képességre lesz szükséged, hiszen emberekkel foglalkozol majd napi 8 – 10 órában. A humánerőforrás menedzsment évek óta növekvő szakmai terület, és ez a tendencia folytatódni fog, mivel a HR igények is folyamatosan növekednek a nemzetközi példákhoz hasonlóan.

Légy nagyszerű kommunikátor

Minden HR szakember feladatai közé tartozik, hogy hatékonyan elősegítse a kommunikációt az alkalmazottak és a menedzsment között. Ez a munkakör minőségi írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket igényel. A HR-menedzser közönsége minden jelenlegi alkalmazottat, leendő alkalmazottat, vezetőt és tulajdonost magában foglal, és a modern írásos kommunikációs módszerek teljes spektrumát (beleértve a közösségi médiát is) megfelelően alkalmazni kell. A HR kommunikációjának mindenekelőtt nyíltnak, átláthatónak, gondoskodónak és megbízhatónak kell lennie.

Kiemelkedő vezetői és konfliktuskezelési készségek

Egy jó HR vezető másik legfontosabb tulajdonsága a vezetői képességeikbe vetett bizalom. Az alkalmazottak gyakran a HR osztályhoz fordulnak munkajogi, szervezeti, vagy bármilyen egyéb jellegű kérdésekkel. A HR-t általában szakértőnek tekintik az információszolgáltatás és az alkalmazottak elégedettségének előremozdítása érdekében. A sikeres vezetés a HR szempontjából egyensúlyozást jelent a vállalati irányelvek betartása és támogató közeg biztosítása között, sőt ezek együttes fenntartása a cél. Ehhez pedig elengedhetetlen az egyéni konfliktuskezelés.

Miről szól a HR manager képzés?

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik tisztában vannak az emberi erőforrásmenedzsment alapvetéseivel, illetve képesek átlátni, tervezni és elemezni az ehhez szükséges feladatokat. A tanfolyam során megismered a humán erőforrás több oldalát, irányítási rendszerét, az ehhez szükséges üzleti, pénzügyi tervezés módszereit. Átfogó ismeretekkel leszel gazdagabb az emberi erőforrás menedzsment és vezetéstechnika témákörében. A HR manager tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok: Adatvezérelt marketing képzés
Adatvizualizációs képzés
Adobe XD tanfolyam
Affiliate marketing tanfolyam
Alakformáló edzésterv nőknek - 6 hetes kihívás
Amazon FBA kurzus
B2B marketing tanfolyam
Barista tanfolyam
Brandépítés tanfolyam
Divattervező képzés
Esküvőszervező tanfolyam
Facebook tanfolyam
Frontend fejlesztő képzés
Google Ads tanfolyam
Google Analytics tanfolyam
Google Workspace tanfolyam
Growth Hacking Tanfolyam
Haladó Python tanfolyam
Hirdetéskezelő specialista tanfolyam
Hírlevél készítés tanfolyam
Hogyan legyek szabadúszó?
Hogyan legyek vállalkozó tanfolyam - A sikeres vállalkozás felépítése
Home Staging tanfolyam
HR menedzser képzés
InDesign tanfolyam
Influencer marketing tanfolyam
Java programozó tanfolyam haladóknak
Jóga életmód tanfolyam
Karrier és business coach képzés
Környezettudatos nevelés - klímatudatos életmód coach tanfolyam
Lead generálás és értékesítés tanfolyam
Life coach képzés
Marketing automatizálás a gyakorlatban - SalesAutopilot specialista tanfolyam
Marketing menedzser képzés
Marketing szövegírás tanfolyam
Mentálhigiénés életmód tanácsadó tanfolyam
Nemzetközi piacra lépés marketing tanfolyam
Online KRESZ tanfolyam
Online marketing szakértő képzés
Online német tanfolyam kezdőknek
Párkapcsolati coach képzés
Pénzügy számvitel képzés
Pénzügyi elemző tanfolyam - mutatószámok és elemzési módszerek
Power BI tanfolyam haladóknak
Projektmenedzser képzés
Pszichológiai konzulens képzés
Rendezvényszervező tanfolyam
SAAS marketing képzés
SIX Sigma Green Belt képzés
Social Media marketing tanfolyam
Spanyol tanfolyam kezdőknek
Tárgyalástechnika és értékesítés tanfolyam
Termékfotózás tanfolyam
Üzleti Analitika tanfolyam
Vegán cukrász tanfolyam
Villámolvasás tanfolyam
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!