fbpx

HR menedzser képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

A HR menedzser képzés célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik könnyedén megállják a helyüket a vállalati szférában és képesek az emberi erőforrás menedzsment tevékenységének kialakítására, működtetésére és folyamatos ellenőrzésére.

HR képzés – Mivel foglalkozik egy HR menedzser?

A HR menedzserek tulajdonképpen a HR osztály vezetői. Ők azok, akik kézben tartják a folyamatokat. A toborzási, kiválasztási folyamatokon át, a bérszámfejtésig, a HR osztály segíti a szervezet zökkenőmentes működését, a HR menedzserrel az élen. De mi tartozik pontosan a HR menedzser feladatai közé?

A HR menedzser feladatai

A humánerőforrás menedzsereket általában olyan kis – és középvállalatok alkalmazzák, amelyek külön HR részleggel rendelkeznek. Feladatai közé tartozik a toborzás, a felvételi folyamatok felügyelete, a meglévő alkalmazottak teljesítményének, állapotának értékelése, a fluktuáció szinten tartása, vagy csökkentése, és a személyzet motiválása.
A humánerőforrás-menedzserek biztosítják az iparági előírások betartását, részletes nyilvántartást vezetnek a munkaköri leírásokról, állásinterjúkat ütemeznek, valamint felügyelik az átképzést, és a belsős tréningeket.

Az alkalmazottaktól érkező panaszokat kezelik és továbbítják és strukturált rendszert használnak a szervezeten belüli problémák megoldására. A humánerőforrás-menedzserek irányítják a juttatások adminisztrációját, frissítik a bérszámfejtést, és kommunikálnak a személyzettel a belsős változásokról.

Milyen készségekre lesz szükséged HR menedzserként?

Humán erőforrás menedzserként számtalan készségekre és képességre lesz szükséged, hiszen emberekkel foglalkozol majd napi 8 – 10 órában. A humánerőforrás menedzsment évek óta növekvő szakmai terület, és ez a tendencia folytatódni fog, mivel a HR igények is folyamatosan növekednek a nemzetközi példákhoz hasonlóan.

Légy nagyszerű kommunikátor

Minden HR szakember feladatai közé tartozik, hogy hatékonyan elősegítse a kommunikációt az alkalmazottak és a menedzsment között. Ez a munkakör minőségi írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket igényel. A HR-menedzser közönsége minden jelenlegi alkalmazottat, leendő alkalmazottat, vezetőt és tulajdonost magában foglal, és a modern írásos kommunikációs módszerek teljes spektrumát (beleértve a közösségi médiát is) megfelelően alkalmazni kell. A HR kommunikációjának mindenekelőtt nyíltnak, átláthatónak, gondoskodónak és megbízhatónak kell lennie.

Kiemelkedő vezetői és konfliktuskezelési készségek

Egy jó HR vezető másik legfontosabb tulajdonsága a vezetői képességeikbe vetett bizalom. Az alkalmazottak gyakran a HR osztályhoz fordulnak munkajogi, szervezeti, vagy bármilyen egyéb jellegű kérdésekkel. A HR-t általában szakértőnek tekintik az információszolgáltatás és az alkalmazottak elégedettségének előremozdítása érdekében. A sikeres vezetés a HR szempontjából egyensúlyozást jelent a vállalati irányelvek betartása és támogató közeg biztosítása között, sőt ezek együttes fenntartása a cél. Ehhez pedig elengedhetetlen az egyéni konfliktuskezelés.

Miről szól a HR manager képzés?

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik tisztában vannak az emberi erőforrásmenedzsment alapvetéseivel, illetve képesek átlátni, tervezni és elemezni az ehhez szükséges feladatokat. A tanfolyam során megismered a humán erőforrás több oldalát, irányítási rendszerét, az ehhez szükséges üzleti, pénzügyi tervezés módszereit. Átfogó ismeretekkel leszel gazdagabb az emberi erőforrás menedzsment és vezetéstechnika témákörében. A HR manager tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!