fbpx

Java programozó tanfolyam haladóknak

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Java programozó tanfolyam, ha megtennéd a következő lépést! Ha elvégezted kezdőknek szóló, junior Java programozó tanfolyamot, akkor itt az idő, hogy fellépj a következő lépcsőfokra és elvégezd a haladóknak szóló Java programozó tanfolyamunkat! A Java programozási nyelv 2022-ben is egyik legnépszerűbb és a cégek által legkeresettebb, így ha érdekel a programozás és szeretnéd a már meglévő programozási tudást magasabb szintre emelni, akkor itt a lehetőség!

Java programozó tanfolyam – Programozás, mesterfokon

A Java programozás nem csak objektum orientált, hanem platformfüggetlen, ami továbbra is az egyik legnagyobb versenyelőnye más programozási nyelvekkel szemben. A Java programozási nyelvet nem csupán multicégeknél, hanem számtalan kisebb projektnél is előszeretettel használják. Ha szeretnél még többet megismerni a Java nyelvből, elmélyedni benne, és olyan szakmai tanfolyamot keresel, ahol garantáltan gyakorlati ismeretekre tudsz szert tenni, akkor megtaláltad!

Java programozási nyelv – Egy eszköz, számtalan lehetőség

A munkaerőpiac jelenleg is hiányt szenved programozókból, egy igazán jó fejlesztő aranyat ér a cégek számára. Manapság is a legkeresettebbek a Java programozók (legyen az junior Java vagy éppen senior), hiszen ez a programozási nyelv az egyik legnépszerűbb. Tehát, ha úgy döntesz Java programozó leszel, akkor szinte garantált, hogy azonnal lecsapnak rád és garantáltan jól fizető állásod lesz. Mivel a Java általános programozási nyelv, ezért univerzális a felhasználási területe. Gyakran azért ajánlják kezdő programozási nyelvként, mert könnyen elsajátítható, nincs szükség előzetes tudásra, speciális képzésre. Akár asztali, akár webes vagy mobil alkalmazást szeretnél írni, mindegyikre könnyen alkalmazható.

Megfizethető online képzés

A programozói tanfolyamok (legyen az tantermi vagy online) híresen borsos áron elérhetőek. Nálunk ennek a töredékért tanulhatsz, és olyan gyakorlatias képzés birtokában leszel, amivel szinte azonnal elkezdhetsz programozni. Ha már elvégezted a kezdő Java programozó tanfolyamot, akkor a megfelelő programozási alapismeretek birtokában vagy. Ha esetleg máshol tanultál, vagy akár saját magadtól, autodidakta módon szerezted meg a szükséges ismereteket, akkor itt a lehetőség, hogy tovább lépj! Ez a gyakorlatias Java programozó tanfolyam segít neked céljaid elérésében. A Java tanfolyam 2022-ben indul. Ha szeretnél részt venni, iratkozz fel a várólistára, hogy értesülj a tanfolyam indulásáról.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!