fbpx

Karrier és business coach képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Karrier és business coach képzés The Bright Academynél, ha a jövődet üzleti és vállalati coachként képzeled el! A coach képzés során megismered a legfontosabb szakmai alapokat, hogyan tudsz a legjobban segíteni az ügyfélnek, és melyek a leghasznosabb elemei egy szakértő coach eszköztárának. Ha szeretnél coachként dolgozni, és úgy érzed, ez nem csak munka, hanem valódi hivatás lehet számodra, akkor itt a lehetőség, hogy egy online business coach képzés keretein belül megvalósítsd álmaidat.

Mivel foglalkozik egy business coach?

A coach feladata, hogy segítse a vezetőt, vagy munkavállalót megalapozott döntések meghozatalában. A coach támogatja a klienst abban, hogy a már meglévő személyes és üzleti tudását és eszköztárát megfelelően használja, így a célt még gyorsabban és hatékonyabban tudja az ügyfél elérni. Egy megfelelő szakmai tudással rendelkező coach segít abban, hogy az ügyfél képes legyen kilépni a komfortzónájából, fókuszáltan figyeljen egy adott folyamatra és esetlegesen egy másik nézőpontot biztosítson az ügyfél számára. A coachok képesek rávilágítani arra, ha egy ügyfél hibázik és támogató, bizalmi légkört teremtve ezen hibák, vagy berögződések javításán dolgozhatnak együtt.

Kinek való a business coaching tanfolyam?

Ezt a tanfolyamot olyan tanácsadók és szakértők számára ajánljuk, akik már coachként dolgoznak, és szeretnének a szervezeti, vállalati szektorban is elhelyezkedni. Ha már végeztél alapszintű coach képzést, és szeretnéd a már meglévő tudásodat tovább bővíteni akkor ez a gyakorlatias online képzés tökéletes választás lehet számodra. A tanfolyam 2022-ben indul. Ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor iratkozz fel te is a várólistánkra!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!