fbpx

Lead generálás és értékesítés tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Érdekel a lead generálás? Szeretnéd a saját terméked, szolgáltatásod fellendíteni, még több érdeklődőt bevonzani? Mik azok a leadek? Mit jelent a lead generálás, és hogyan működik a lead generálás folyamata? Ha szeretnél még több potenciális vevőt bevonzani, kíváncsi vagy melyek az iparági „best practice-k” a lead generálás során, akkor ez a tanfolyam neked készült!

Lead generálás és értékesítés tanfolyam – Érdeklődből vásárló

Ez a tanfolyam lépésről lépésre bemutatja számodra a lead generálás és értékesítés folyamatát. Megismertet az alapfogalmakkal, a leadek különböző fajtáival, különböző lead generálási módszerekkel, és alapvető lead generálási stratégiákkal.

Mi jelent a lead?

Először nézzük, mit jelent maga a lead kifejezés. A lead az online marketing világában alapfogalomnak számít. Minden olyan személyt értünk alatta, aki valamilyen formában kifejezte az érdeklődését egy vállalat terméke vagy szolgáltatása iránt. A például, mondjuk kitöltesz egy online kérdőívet az autód gondozásával kapcsolatban. Egy nappal később érkezik egy email, a felmérést készítő autógyártó cégtől, akik az iránt érdeklődnek, hogyan tudnának segítségedre lenni az autó gondozásával kapcsolatban.

Mi a lead generálás?

A lead generálás az a folyamat, amellyel a potenciális ügyfeleket bevonzzuk a cég látóterébe, gondoskodással növeljük az érdeklődésüket, mindezt azzal a céllal, hogy vásárlóvá alakítsuk őket. A potenciális ügyfelek bevonzásának néhány módja az űrlapok, kuponok, élő események, webinárok, vagy éppen blogbejegyzések.

Lead generálási módszerek

Különböző lead generálási módszerek léteznek, amelyeket a tanfolyam során elsajátíthatsz. Ezek közé tartozik az e-mail vagy LinkedIn megkeresés, a különböző Facebook vagy Google hirdetések, vagy akár maga a tartalommarketing.

Lead generálás és értékesítés tanfolyam – Neked ajánljuk!

Szeretnéd a vállalkozásod a következő szintre emelni? Esetleg online marketing világában dolgozol és átfogó tudást akarsz szerezni a lead generálás és értékesítés témakörében? Szeretnél egy gyakorlatias képzést, aminek a végeztével te magad is profi lead generálási stratégiákat készíthetsz? Akkor ezt a 2022-ben induló képzést neked ajánljuk! Iratkozz fel te is a várólistára, hogy elsőként értesülj a tanfolyam indulásáról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!