fbpx

Nemzetközi piacra lépés marketing tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ez a nemzetközi piacra lépés marketing tanfolyam olyan érdeklődők számára készült, akik fontolgatják vállalkozásuk nemzetközi piacra való átvezetését. Ha úgy érzed, hogy a hazai piacon már mindent elértél, és minden álmod a világ meghódítása és a nemzetközi terjeszkedés, akkor ez a tanfolyam neked készült! Váltsd valóra az álmaidat és bonts vitorlát most!

Nemzetközi piacra lépés online marketing tanfolyam – Vitorlát fel!

A külpiacra lépés számtalan olyan tényező együttállásából épül fel, amit minden vállalat vezetőnek meg kell fontolnia. Sokan esnek abba a hibába, hogy gyorsan, szinte azonnal szeretnék termékeiket vagy szolgáltatásukat a külpiacra exportálni. Ebben a tanfolyamban végigvesszük azokat a tényezőket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeresen felépítsd a vállalkozásodat a nemzetközi piacon is.

Nyelvtudás és beidegződések

Arról nem is kell sokat beszélnünk, hogy nyelvtudás nélkül szinte lehetetlen a külpiaci vállalkozás. Ahhoz, hogy elkezdj külföldön terjeszkedni, nélkülözhetetlen lesz az adott nyelv magas szintű ismerete. A másik gyakori probléma az, hogy a hazai piacon sok esetben más „ökölszabályok” működnek, mint a nemzetközi vizeken. A vállalkozásoknál sajnos a rossz évtizedes példák állnak: muszáj olyan kiskapuk után nézni, amelyekkel valamilyen módon megkerüljük a rendszert. Ez külföldön nem fog működni.

Idő, türelem és tőke

Ez a három legfontosabb stratégiai alappillér, amire szükséged lesz a jövőben. Egy nemzetközi vállalkozás felépítése hosszú idő, és nagyban függ a piaci helyzettől is. Emellett, nem árt, ha rendelkezel az átlagnál magasabb fokú türelemmel és természetesen tőkével is.

Nemzetközi piacra lépés online tanfolyam – Kinek ajánljuk?

Ez a tanfolyam olyan magyar példákat mutat be, akik sikeresen tudták meghódítani az európai piacot. A tanfolyam során bemutatjuk a nemzetközi piacra lépés folyamatát, a lehetőségtől egészen a finanszírozásig, illetve a megfelelő humán háttér megteremtéséig. Bemutatja, hogyan tudsz lépésről – lépésre haladni és megvalósítani a piacra lépést, illetve milyen értékesítési stratégiát lesz érdemes követned. A tanfolyamot olyan KKV vállalkozások számára ajánljuk, akik úgy érzik, rendelkeznek az összes szükséges paraméterrel és készek meghódítani a nemzetközi piacot. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!