fbpx
/
/
Női Jóga Tanfolyam A Ciklus És Karrier Összhangjáért

Női Jóga Tanfolyam A Ciklus És Karrier Összhangjáért

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

39 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Online elméleti és gyakorlati tananyag

Szeretnél egy olyan életet, ahol a természetes ciklusaid szinkronban vannak a karriereddel? Ahol a munkahelyi stressz és a hormonális ingadozások már nem akadályoznak a mindennapi hatékonyságban?

Ez, a kifejezetten nőknek szóló online jóga tanfolyam tökéletes választás, hogy összhangba kerülj magaddal. Hangold össze a nőiséged a szakmai teljesítménnyel – mindezt a jóga, a meditáció és a befelé fordulás segítségével.

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Női Jóga Tanfolyam A Ciklus És Karrier Összhangjáért?

 1. MODUL  – Ciklustudatosság a karrieredben
 • Bevezetés – Milyen hatással van a ciklusod a karrieredre? Mi az összefüggés?
 • Ciklustodatosság
 • Általánosságban a női ciklusról
 • Menstruáció
 • Follikuláris
 • Ovuláció
 • Luteális
2. MODUL – Hogyan érheted el, hogy az egyes szakaszok támogassák a karrieredet?
 • Hatékonyságnövelés
 • Menstruáció – elengedés és megújulás
 • Follikuláris – inspirációk és ötletek
 • Ovuláció – megvalósítás és aktivitás
 • Luteális – összegzés és reflektálás
 • Önszeretet és öngondoskodás a szakaszok idején
3. MODUL – Hajtás helyett önszeretettel a hatékonyságért – Női jóga gyakorlatsorok
 • Menstruáció
 • Follikuláris
 • Ovuláció
 • Luteális
4. MODUL – Ciklus meditációk, légzőgyakorlatok
 • Légzőgyakorlatok fontossága
 • Menstruáció
 • Follikuláris
 • Ovuláció
 • Luteális
5. MODUL – Rutinok, időbeosztás, visszatöltődés
 • Reggeli rutin magadért – az önszeretet fontossága
 • Célzott naplózás – tervek, célok, hatékonyság
 • Intuitív naplózás – tisztánlátás, kreativitás, összhang

Miért fontos a ciklustudatosság?

A ciklustudatosság nem csupán fizikai egészséged alapja, hanem mentális és érzelmi jólétednek is a kulcsa. Az, hogy tisztában vagy a saját biológiai ritmusoddal, segíthet jobban megérteni a tested és az elméd működését, így képes lehetsz optimalizálni energiaszintedet a hónap minden szakaszában. A ciklusod ismerete és a ciklusod szerinti működés elősegíti a stresszkezelést, növeli az önbizalmat és támogat a jobb döntéshozatalban.

Hogyan függ össze a munkahelyi hatékonysággal?

A hormonális ciklusok befolyásolják a koncentrációt, a kommunikációs képességeket és a kreativitást. Amikor összhangban vagy a ciklusoddal, az segít kihasználni azokat a napokat, amikor extra produktív vagy, és felismerni azokat az időszakokat, amikor egy picit több pihenőt kell tartanod. Ez nem csak a hatékonyságra van jó hatással, hanem csökkenti a kiégés esélyét is. Így növelheted a munkahelyi teljesítőképességet és a tudatos karrierépítést.

 

Női jóga a belső összhangért

A test egy csodálatos rendszer. Nőként extra figyelmet igényel az, hogy összhangba kerüljünk a belső működésünkkel, a ciklusunkkal, ami meghatározza a létezésünket. A hatha jóga és a megfelelő jóga flow gyakorlás alkalmas arra, hogy közelebb kerüljünk a testünkhöz, elménkhez és ezáltal hatékonyabbak legyünk.

Kinek ajánlott ez a képzés?

Ez a tanfolyam minden nő számára ajánlott, aki szeretne többet megtudni a ciklustudatosságról, és kíváncsi, hogy ez hogyan ötvözhető a női jógával a mindennapi életben és a karrierépítés során. Akár cégvezető vagy, vállalkozó, otthon dolgozó freelancer vagy munkahelyi vezető pozíciót töltesz be, ez a tanfolyam segít megérteni és kiaknázni a ciklusod által kínált lehetőségeket.

Lehetsz teljesen kezdő jógázó, vagy gyakorlott jógaoktató is – ez a tanfolyam tökéletes arra, hogy elmélyedj a jóga elméleti kérdéseiben, miközben új meditációt és gyakorlatokat sajátíthatsz el.

 

 

 

Hogyan vehetsz részt a tanfolyamon?

A tanfolyam teljesen online rendszerben zajlik, így a saját tempódban, akár az otthonod kényelméből tanulhatsz. Gyújts meg egy gyertyát, jegyzetelj, és mélyedj el a jóga elméleti és gyakorlati tengerében – bármennyi idő is álljon rendelkezésedre a tanulásra.

Szakértőink rendelkezésedre állnak a felmerülő kérdéseid megválaszolására, így maximálisan támogatva téged a tudásanyag elsajátításában.

 

Kitől fogsz tanulni?

Gellér Marianna

Gellér Marianna vagyok, edző, hatha és női jóga oktató, valamint coach végzettségekkel rendelkezem és nőiség fejlesztéssel foglalkozom. Mit jelent ez? A hozzám forduló nőket segítem a külső nyomások és a külvilág "kelljei" mellett visszatalálni önmagukhoz, a testi-lelki-mentális összhangjukhoz. Ahhoz az organikus életmódhoz, ami nekik valóban működik (táplálkozás, mozgás, párkapcsolat, munka, hivatás), és ahhoz a szabad önfelvállaláshoz és önkifejezéshez, amivel megélhetik azt a bennük élő nőt, akit nem az elvárások faragtak, hanem ősi ösztönükből fakad. Egyéni mentorálással, csoportos programokkal és női táborokkal várom az érdeklődőket, ahol a fókusz visszatérni az intuitív női bölcsességhez, ami bennünk él, mindenre tudja a választ és mutatja az utat

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 14 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Újra motivált vagyok

2023.12.18.

Azért vettem meg ezt a kurzust, hogy újra lendületet kapjak, és tudatosabban gyakorolhassak otthon. Ez teljesült, maximálisan elégedett vagyok!

Ágnes

Sokkal jobban érzem magam!

2023.12.18.

Nem gondoltam volna, hogy így összefügg a női ciklus és a jóllétem, köszönöm Marianna!

Csilla

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!