fbpx

Olasz Nyelvtanfolyam Kezdőknek

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Az első lépések a „la bella lingua” felé

A napfény, a finom ételek, az ókori történelem, az opera és a művészet – az olaszországi utazások képei villannak be az embernek, amikor csak meghallja az olasz nyelvet. De nem szükséges Olaszországba utazni ahhoz, hogy belemerüljünk ennek a csodálatos nyelvnek a hangjaiba és ritmusába. Egy olasz kezdő tanfolyam mindent megadhat ahhoz, hogy elinduljunk ezen az izgalmas úton.

Miért érdemes olaszul tanulni?

  1. Kultúra és művészet: Olaszország a művészet, az opera, a film és az irodalom bölcsője. A nyelv megértése mélyebb betekintést enged ezekbe a kulturális kincsekbe.
  2. Étel és ital: Az olasz konyha világszerte ismert és szeretett. A nyelvtudás révén autentikusabban élvezhetjük az olasz gasztronómiai élményeket.
  3. Turizmus: Olaszország az egyik legnépszerűbb turisztikai cél. A helyi nyelven való kommunikáció gazdagítja az utazási élményt.

 

Mit várjunk el egy olasz kezdő tanfolyamtól?

  1. Alapok: Az ábécé, a kiejtés és az alapszókincs megtanítása.
  2. Nyelvtan: Az alapvető nyelvtani szabályok, mint a névmások, az igeragozások és a mondatok szerkezete.
  3. Gyakorlat: Beszéd, hallás utáni értés, olvasás és írás gyakorlása.

 

Tippek a tanuláshoz

  1. Napi gyakorlás: Még ha csak 10-15 percet is szánsz rá naponta, az állandó ismétlés hozzásegít a megszerzett tudás megtartásához.
  2. Használj alkalmazásokat: Sok nyelvtanuló alkalmazás létezik, mint például Duolingo, Babbel vagy Rosetta Stone, amelyek kiegészíthetik a hivatalos tanfolyamot.
  3. Hallgass olasz zenét, rádiót, nézz olasz filmeket: Az autentikus anyagok segítenek megszokni az igazi beszédtempót és kiejtést.

Összefoglalva

Egy olasz kezdő tanfolyam nem csak egy új nyelv elsajátításának lehetőségét kínálja, hanem egy egész kultúrába való bepillantást is. Az olasz nyelv tanulása révén új világok nyílnak meg előttünk, és mélyebb kapcsolatot teremthetünk az olasz kultúrával és történelemmel. Szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy kis „bella Italia” hangulatot vinni mindennapjaiba!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!