fbpx
/
/
Önismeret fejlesztése: A spiritualitás és tudatos élet alapjai

Önismeret fejlesztése: A spiritualitás és tudatos élet alapjai

Ismerd meg önmagad, kerülj közelebb a belső énedhez és élj olyan életet, amire igazán vágysz! A tudatosság gyakorlása és a belső egyensúly kialakításában segít neked ez a képzés, hogy megtaláld a saját miérted.

112 tanuló ajánlja

bruttó

29 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Fedezd fel a legjobb éned!

Önbizalomhiánnyal küzdesz? Leblokkolsz a konfliktushelyzetekben? Esetleg úgy érzed, hogy nem azt az életed éled, amiben ki tudnál teljesíteni? Sokat dolgozol magadon, mégis megrekedve érzed magad az önismereti utad során? Ha igennel válaszoltál bármelyik kérdésre, az önismeret fejlesztése segíthet abban, hogy magadra találj.

Ez az online tanfolyam a tudatosság fejlesztése és a spirituális gyakorlatok bemutatása által segít megismerni önmagad, hogy felfedezd a legjobb éned és a vágyaidnak megfelelő életet élj!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Önismeret fejlesztése: A spiritualitás és tudatos élet alapjai?

Bevezető

1. MODUL – Tudatosság
 • Tudatosság lépései
 • Miért érdemes?
 • Mitől fog ez valódi változást jelenteni nekem?
 • Hogyan álljunk hozzá a konfliktusokhoz?
 • Spiritualitás és ezotéria közti különbségek
 • Ego
2. MODUL – Ego vs valóság
 • Én, a megfigyelő
 • Miért az önazonosság a legjobb út?
 • Spiritualitás két útja
 • A spiritualitás szintjei
3. MODUL – Intuíció
 • Intuíció a gyakorlatban
4. MODUL – A legjobb éned megvalósítása
 • Honnan tudom, hol tartok?
 • Gyakorlatok
5. BÓNUSZ MODUL
 • Teremtés
 • Intuíció és álom
 

ember-setal-tengerparton-labirintusban

Mi történik az önismeret fejlesztése során?

Megismerni önmagad, elfogadni azt, aki vagy, és egy olyan rendszerben élni a mindennapjaid, ami leginkább egyezik a saját elveiddel, hihetetlen erőt ad.

Az önismeret fejlesztése során közelebb kerülsz magadhoz, és ez egy pozitív változás: megszereted magad, el tudsz fogadni olyan helyzeteket, amiket korábban nem. Te is látod majd a változást a régi énedhez képest, és ez mérhetetlen löketet ad majd neked, hogy még közelebb kerülj magadhoz!

Miért fontos a tudatosság?

Az ember életében a tudatosság kulcsfontosságú szerepet játszik. A tudatos jelenlét és figyelem segít az embernek mélyebb kapcsolatot kialakítani önmagával és a környezetével. Amikor tudatosak vagyunk, képessé válunk arra, hogy igazán élvezzük és értékeljük az életet, megtapasztaljuk a pillanatok szépségét és megtaláljuk a belső békét.

Mit jelent tudatosan élni?

Tudatosan élni egy meghatározott szemléletet és hozzáállást jelent az élethez, ahol aktívan és figyelmesen megélünk minden pillanatot. Ez azt jelenti, hogy tudatosan érzékeljük és értékeljük az élményeinket, elfogadjuk és megértjük a saját reakcióinkat, és magabiztosan döntünk az életünk alakításában.

Az ilyen tudatos jelenlét lehetővé teszi, hogy mélyebb értelmet találjunk a mindennapokban, felfedezzük belső békénket és megtapasztaljuk az élet csodáit.

Mindent a spiritualitásról

A spiritualitás egy lelki utazás? Ez egy elvont fogalom, vagy a megoldás az önfejlesztésre? Kinek, mit jelent a spiritualitás és mennyire befolyásolja a személyiségünket ennek gyakorlása?

Az önismeret fejlesztése során foglalkozunk a spiritualitás fogalmával és körbejárjuk, hogy mit jelentet ez a te személyes fejlődésed kapcsán!

 

no-medital-naplementeben-palmafa-alatt

Mi ez valójában?

A spiritualitás egyéni és sokszínű, és minden ember számára mást jelenthet, mivel a tapasztalatok és a megközelítések sok esetben eltérőek.

De ha általánosan beszélünk róla, azt mondhatjuk, hogy a spiritualitás az egyéni és személyes kapcsolatunkat jelenti a magasabb rendű énünkkel, avagy az univerzummal. Ez a dimenzió az emberi tapasztalatokon túlmutat, és olyan területekre irányul, mint a belső béke, értelem és életcél.

Hogyan segíti az önismereti utat?

A spiritualitás segít abban, hogy mélyebb szinten megismerjük önmagunkat és az életünkben rejlő lehetőségeket. A spirituális gyakorlatok és tapasztalatok segítségével tudjuk felfedezni a belső bölcsességet és az igazi értékeinket, ami által közelebb kerülünk a saját autentikus és boldog életünk megtalálásához. A spirituális út során tudjuk elengedni a múlt terheit, ráhangolódni a jelenre, és megtapasztalni a belső béke és harmónia állapotát.

Önismereti gyorsteszt

Ha bizonytalan vagy abba, hogy neked is szükséged van-e az önfejelsztése, akkor ez a gyorsteszt segíteni fog! Válaszold meg ezeket a kérdéseket, majd nézd meg, melyik csoportba tartozol. Még ha nehezen is megy, bátran légy őszinte magaddal a kérdések megválaszolása során!

Figyelem! A teszt kitöltése nem helyettesíti a szakemberek által felállított diagnózist. Ez csak egy kapaszkodó ahhoz, hogy lásd, milyen szinten érdemes az önismereted fejlesztésével foglalkozni!

Kérdések

 • Gyakran érzed úgy, hogy nem értenek meg a körülötted lévők?
 • Gyakran megtörténik veled, hogy nehezen tudod kifejezni az érzéseidet mások felé?
 • Van olyan szokásod, amit szeretnél megváltoztatni, de nem sikerül?
 • Gyakran érzed azt, hogy nehezen hozol meg döntést, mert nem tudod, mi lenne a legjobb számodra?
 • Előfordul, hogy utólag megbánod, amit mondtál vagy tettél?
 • Érzed néha, hogy nem teljesen ismered önmagadat?
 • Van egy tiszta képed arról, hogyan képzeled el a jövődet?

 

Kiértékelés

Számold össze, hány kérdésre válaszoltál igennel! Emlékeztetőül: ez a kvíz nem helyettesíti a szakember által végzett alapos diagnosztikai folyamatot!

 • 4-7 db „igen” válasz: A gyorsteszt alapján számos területen szükséged van az önismereted fejlesztésre. Ez a tanfolyam kiváló lehetőség arra, hogy jobban megismerd önmagadat, fejleszd a személyes készségeidet, és pozitívan változtass az életeden.
 • 0-3 db „igen” válasz: Úgy tűnik, jól ismered önmagadat és kiegyensúlyozott vagy. Valószínűleg kevésbé van szükséged önismereti fejlesztésre, de mindig van lehetőség további növekedésre és fejlődésre. Ezt a kurzust azért ajánljuk neked, hogy még mélyebbre tudj ásni az önismereti utadon és kis változtatásokkal még közelebb kerülj magadhoz!

 

noi-fel-szemmel-kinez-nagy-zold-level-mogul

 

Elvesztél? Segítünk visszatalálni önmagadhoz!

Rendszeresen eluralkodnak rajtad az érzéseid? Úgy érzed, hogy csak eltelik az életed, és nem találod meg a valódi értelmet benne?

A felismerés az első lépés, ha változtatni szeretnél valamin az életedben. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy azon az úton jász-e, ami téged a legjobban kielégít. Boldognak érzed magad jelen pillanatban?

Sokszor nehéz felismerni, hogy számodra mi a legjobb. A változást néha az hozza, ha más perspektívából láthatod a helyzeted. Ez az online tudásbővítő anyag az elméleti kérdések mellett az önismeret gyakorlati oldalával is foglalkozik, hogy maximálisan segítsen téged tudatosan élni az életed, erőt meríteni a spiriualitásból és holisztikusan nézni a lélek békéjére. A tanfolyam emészthető, könnyen érthető, inspiráló anyagot tartalmaz, ezért ha még csak most nyitsz a spiituális gyógyulás és önismeret felé, akkor is jó választás!

Nem túl késő?

Változtatni soha nem késő. Ne sajnáld az időt és az energiát a saját magadba fektett munkára, ha úgy érzed, valami rossz, és nem működik az életedben. Mások vagyunk, és mindannyiunknak más időben lehet szüksége az önsegítő munkára.

Személyiségfejlesztés: Egy soha véget nem érő út

A személyiségfejlesztés egy folyamatos, soha véget nem érő út, amely lehetőséget nyújt számunkra a személyes növekedésre és fejlődésre. Ezen az úton mindenki saját maga találja meg a helyét, és számos különböző lehetőség áll rendelkezésre a személyiségünk fejlesztésére. Sokszor a saját komfortzónánk határain kívül kell lépni, hogy elérjük a személyes növekedésünk és boldogságunk új szintjeit. Az út során számos különböző tapasztalatban részesülhetünk, amelyek segítenek nekünk felfedezni és kibontakoztatni a valós énünket.

Legyen szó könyvekről, terápiáról, vagy online képzésről az önismeret garantáltan előre visz és a tudatossággal, spiritualitással együttesen segít megvalósítani önmagad!

Önismereti eszközök

Az önismereti eszközök széles skáláját használhatjuk arra, hogy jobban megismerjük magunkat. Nézzük, milyen eszközök közül válogathatunk?

 • Az önismereti tesztek kitöltése például konkrét kérdéssor alapján segíthetnek minket abban, hogy tisztábban lássuk személyes jellemzőinket és viselkedésmintáinkat.
 • A barátokkal, családdal és ismerősökkel folytatott beszélgetések hasznos betekintést nyújthatnak érzelmeinkbe és reakcióinkba. Megtanulhajtuk kívülről látni magunakt, és megérteni, mit, miért teszünk.
 • Sokan a könyvekből merítenek ihletet és többet tudnak meg az önismeret témakörében, míg mások blogok olvasását részesítik előnyben, ahol személyes történetek és szakértői elemzések találkoznak.
 • Az önismereti tanfolyamokon vagy programokon való részvétel még mélyebb tudásra és gyakorlati tapasztalatokra tehet szert az ember, melyek hozzájárulnak az önértékelés finomításához.
 • Végül, a szakemberrel közös munka, mint például egy coach vagy pszichológus segítsége, célzott támogatást nyújthat az önismereti út során felmerülő kihívások kezelésére.

Mindezen eszközök együttesen kínálnak lehetőséget a személyes növekedésre és önfejlesztésre.

 

no-maga-elott-tart-egy-not-es-gyereket-abrazolo-kepet

Az önismeret előnyei

Az önfejelsztés komoly munka, aminek segítségével számos lehetőség kapuját nyithatod meg az életed minden területén.

Önazonosság

Az önismeret segít abban, hogy jobban megértsd és elfogadd önmagad. Ez segíthet a személyiség felfedezésében, az önazonosság erősítésében, önbizalmad növelésében és a saját értékeid, erősségeid és gyengeségeid felismerésében.

Döntéshozás

Az önismeret segítséget nyújt abban, hogy jobban megértsd a saját igényeidet, belső vágyaidat és megtanuld értékelni azokat. Ezáltal hatékonyabbá válhatsz a döntéshozatalban, mivel tisztábban látod, hogy mely lehetőségek és irányok illeszkednek a személyes értékeidhez és céljaidhoz és melyek azok, amik csak egy esetleges a külső nyomás hatására tűnnek jó ötletnek.

Konfliktuskezelés

Az önismeretnek köszönetően jobban megismerd a saját érzelmeidet, reakcióidat és kommunikációs stílusodat. Ezáltal hatékonyabban tudod kezelni konfliktusokat és jobban megérted mások szemszögét. Mindez pedig fontos szerepet játszik az empátia és az együttműködés fejlesztésében.

Stresszkezelés

Az önismeret segíthet abban, hogy megismerd a saját stresszreakcióidat és megtaláld azokat a módszereket, amelyek által képes lehetsz megküzdeni a stresszel és szorongással. Továbbá segíthet felismerni az érzelmeket, azok okait és hogyan befolyásolják a mindennapi életedet. Ez segít az érzelmi jólét megőrzésében és az önbizalom erősítésében is.

Kiteljesedés

Az önismeret folyamatos fejlesztése lehetővé teszi, hogy jobban megismerd magad. Segít szeretni és elfogadni önmagunk teljes lényét, miközben felfedezhetjük azokat a területeket, amelyeken fejlődni szeretnénk.

Légy tudatos te is!

Vegyél részt online tanfolyamunkon, és indulj el a tudatosság felé vezető úton. Együtt jobb és könnyebb, mint egyedül – és ez a program valódi támogatás lesz abban, hogy megtaláld önmagad!

Fejlődés az életünk minden területén

Az egyéni fejlődés egy folyamat, amely az életünk minden területére hatással van. Mind a személyes, mind a szakmai területen lehetőségünk van arra, hogy folyamatosan fejlődjünk és ezáltal kiteljesedjünk.

Az önfejlesztés és az önismereti utazás segítenek abban, hogy mélyebb kapcsolatba kerüljünk önmagunkkal és kibontakoztassuk valódi potenciálunkat. Ez a csodálatos út lehetővé teszi, hogy önmagunkat felfedezve és kiteljesedve éljünk az életünk minden pillanatában.

Te készen állsz megismerni a valódi éned és megtanulni értékelni, szeretni és táplálni azt? Várunk az Önismeret fejlesztése: A spiritualitás és tudatos élet alapjai online képzésen!

 

 

fa-kirakos-betuk-szamokkal-taplald-a-lelked-felirattal

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

 • Azoknak, akik az egészséges, holisztikus életmód iránt érdeklődnek és szeretnének tudatosabban élni
 • Azoknak, akik gyakran úgy érzik, hogy elakadtak az életükben
 • Azoknak, akik szeretnék a valódi énüket látni, és nem egy torz kép alapján élni az életüket
 • Azoknak, akiket érdekelnek a spirituális tapasztalatok és gyakorlatok, és szeretnék mélyíteni a kapcsolatukat a magasabb rendű énjükkel és az univerzummal
 • Az önismeretük fejlesztésére törekvőknek, akik felfedeznék és megértenék saját érzéseiket, gondolataikat és motivációikat
 • Azoknak, akik szeretnék kiaknázni a belső bölcsességüket és képességeiket a személyes fejlődés és boldogabb élet érdekében
 • Azoknak, akik az egészséges kapcsolatok kialakítása céljából szeretnék megismerni önmagukat
 • Azoknak, akik az önmaguk kiteljesítésére törekszenek és nyitottak az önismereti utazásra, hogy megtalálják a saját egyensúlyukat és elégedettségüket az élet minden területén

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

Ahhoz, hogy belevágj ebbe az online képzésbe, csak néhány dologra van szükséged: egy laptop vagy számítógép és egy megbízható internetkapcsolat segítségével könnyedén hozzáférhetsz a tananyaghoz. Ha szeretsz jegyzetelni, készülj füzettel is, hogy rögzíthesd a személyes felfedezéseidet.

Mivel ez egy online tanfolyam, rugalmasan, a saját tempódban haladhatsz és bármikor hozzáférhetsz a tartalmakhoz. Készülj fel az inspiráló utazásra, melynek során felfedezheted a valódi, legjobb énedet!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat
 • Előképzettség nem szükséges
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!