fbpx
/
/
Online Angol Tanfolyam A2

Online Angol Tanfolyam A2

Angol A2 Online Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

29 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ajándék mentorálás minden vásárlás mellé
Mentorálás leírása

A csoportos mentorálások alkalmával az oktató segítséget nyújt többek között kiejtés fejlesztésben, berögződések kijavításában, valamint levelek és önéletrajzok írásában.
Továbbá segítséget kaphatsz a munkavállaláshoz fontos kifejezések használatában: Hogyan legyél udvarias?, ezen felül pedig a tanulási szorongás oldásában is.

Amennyiben mentorálásra szeretnél jelentkezni, írj az ügyfélszolgálatunknak az info@thebrightacademy.hu e-mail címre!

A2 online angol tanfolyam

Szeretnél nyelvet tanulni, de nincs időd és kedved angol tanfolyamra járni? Nálunk online órákon, a saját tempódban tanulhatsz, akár hobbiból foglalkozol az angollal, akár nyelvvizsga a cél. Az A2 online angol nyelvtanfolyam során felkészült oktatótól, gyakorlatias órák keretein belül tanulhatsz.

Kezdő szintről indulsz? Ismételni szeretnél? Ez az angol nyelvtanfolyam ideális választás lesz számodra! Ez a tanfolyam az A1 szintű online angol nyelvtanfolyamra épül, így ha teljesen a kezdő szintről indulnál, végezd el az alapozó képzésünket!  

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

 

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Online Angol Tanfolyam A2?

1. Modul – Ismétlés
 1. Bevezetés
 2. Igeidők
 3. Névmások
 4. Rendhagyó igék
 5. Kérdezés, tagadás
 6. Ismétlés és gyakorlás
2. Modul – Jövő idő
 1. Egyszerű jövő
 2. Segédigék kicsit másképp
 3. Going to
 4. Összefoglalás
3. Modul – Modálisok
 1. Bevezető
 2. Can, could
 3. Should, have to/must
 4. Modálisok és a jövő idő
 5. Összefoglalás
4. Modul – Prepozíciók
 1. Bevezető
 2. A szentháromság (in,on,at)
 3. Minden más (under, over, through…)
 4. Idő (since, for, ago)
 5. Egyebek
5. Modul – CV
 1. Az alapok
 2. A sikeres önéletrajz 3 pontja
 3. Egy minta önéletrajz
 4. A te önéletrajzod
6. Modul – Hivatalos levelek
 1. Alapok
 2. Az udvariasság alapjai egy angol levélben
 3. Hivatalos levelek típusai
 4. Összefoglalás
7. Modul – Következő lépések   8. Modul – Vizsgakérdések Ez az online angol tanfolyam egy 30 db kérdésből álló vizsgával zárul. A sikeres kitöltést követően 3 nyelvű (magyar, angol, német) online certifikátot szerezhetsz!

Online angol nyelvtanfolyam – Miért pont az angol?

Az angol nyelv lassan elengedhetetlen része az életünknek. Nem csak az utazáshoz, tanuláshoz, vagy munkához van rá szükség, de a hétköznapi életben is egyre gyakoribb, hogy angolul kommunikálnak az emberek – még a lokális éttermek menüje is angolul van és a közösségi médiában, a vásárlásokhoz, a szórakozáshoz is szükséges legalább egy alapszintű angol tudás.

Do you speak English?

Ha angolul tudsz, elboldogulsz! Élhetsz a világ bármely pontján, dolgozhatsz külföldön, vagy itthon, külföldiekkel. Utazhatsz, szerezhetsz barátokat és olyan élményekben is részed lehet, amiben egyébként nem.

Az angol nyelvtanulás fontosabb, mint valaha, szóval itt az idő, hogy belevágj!

Angol és a karrier

Nem számít, hogy alapfokú, középfokú, vagy felsőfokú szinten beszéled az angolt – a karriered építéséhez a kezdő angoltudás is nagy előnyt jelent.

Nemzetközi projektek

Ha vállalkozó vagy és olyan szakmád van, amit akár külföldön is tudsz végezni, akkor miért ne használnád ki a lehetőséget, és vállalnál nemzetközi megrendeléseket is?

A kapcsolatfelvétel, a kommunikáció (tehát az emailezés, chatelés), az ajánlatkészítés és a közösségi média oldalaid menedzselése mind azt igénylik, hogy magabiztosan beszéld a nyelvet. Nem kell profinak lenned, az már bőven elég, ha az alapot stabilan használod, hiszen így intenzíven fejlődsz majd.

Előnyök alkalmazottként

Ha pedig alkalmazott vagy, szintén előrelépést jelenthet számodra az angol nyelvtudás: magasabb pozíciót pályázhatsz meg és akár a bérezésed is jobb lehet. Ma már alapkövetelmény az angol a legtöbb munkahelyen, de mégsem rendelkezik mindenki stabil nyelvtudással, szóval te még így is kiemelkedő lehetsz a többiek közül.

Tanulás

Ha karrierváltáson gondolkozol, akkor is nagy előny az angol nyelvismeret, mivel így akár nemzetközi blogokat, könyveket is elolvashatsz, hogy azokon keresztül informálódj és ingyenes webinárokon, online képzéseken is részt vehetsz azokban a témákban, amik téged érdekelnek – angol nyelven.

Az angol nyelvtudás szintjei

A2, B2, C1… Mik ezek és hogyan lehet kiigazodni rajtuk? Ahhoz, hogy az angol tudás szintjeit szét lehessen választani mind hazai és nemzetközi szinten, egy azonos rendszer alapján osztályozzák a szinteket. Ez nem csak a nyelvvizsga megszerzése szempontjából lényeges, de azért is, mert így mindenkinek egyértelmű, ha te pl. A2 szinten beszélsz. Ezt beírhatod az önéletrajzodba, és a munkaadódnak is egyértelmű lesz, hogy milyen mélységben sajátítottad el a nyelvet.

De melyik szint mit jelent és mik a jellemzőik? A csoportok a következők:

 • Kezdő szint: A1 és A2
 • Középszint: B1 és B2
 • Felső szint: C1 és C2

Kezdő szint: A1 és A2

Az A1 és az A2 szint a belépő szintek az angol nyelvtanulás során. Itt a legnagyobb a kihívás, hiszen általában még semmiféle alappal nem rendelkezik az, aki az A1 szintet készül elsajátítani. Így nem csak a szavakat, a nyelvtani összefüggéseket kell elsajátítani, de a mindsetet és az „angolul gondolkodás” képességét is.

A1 szint

Az A1 a teljesen kezdő szint, másnéven minimum szintnek is nevezik. Ez azoknak a diákoknak való, akik nem ismerik még az angol nyelvet és teljesen az alapokról szeretnének elindulni. Az A1 szintű tanfolyam elvégzését követően képes leszel kapcsolatot teremteni és nagyon egyszerű beszélgetésben részt venni. Ennek feltétele az, hogy a beszélgetőpartnered lassan és érthetően beszéljen és alap szavakat használjon a mondandója során. Az A1 szinten képes vagy könnyű mondatokat képezni, magabiztosan bemutatkozni, illetve néhány rövid mondatban a környezetedről is beszélni.

A2 szint

Az A2 szintű nyelvtudás az A1 szinten megszerzett stabil alapokra épül. Az A2 szinten már az összetettebb mondatok képzésére is képes leszel és magabiztosabban kapcsolódsz be az egyszerű témákat érintő beszélgetésekbe. Mivel ez még mindig az alap szint része, nem várható el, hogy mindent megérts, de az adott szövegkörnyezetből képes vagy felismerni a témát. Az A2 szinten a szókincs bővebb és a korábban megszerzett alapnak köszönhetően gyorsabb a fejlődési lehetőség.

Ez az angol nyelvtanfolyam az A2 szint teljesítését teszi lehetővé. Ha még nincs meg a stabil alap tudásod, nézd meg az A1 angol nyelvtanfolyamot és kezd a tanulást a 0-ról!

Középszint: B1 és B2

A B1 és B2 szint a középfokú, vagy más néven középszintű angol nyelvtudást jelöli. Ez is két részre oszlik, hasonlóan az alapszinthez. A középszintű nyelvtudás már elég arra, hogy akár külföldön vállalj munkát a szakmádban és könnyen beletanulj, megértsd és kifejezd magad.

B1 szint

A B1 szintet küszöbszintnek is emlegetik, hiszen ez a küszöbe, a kezdeti szakasza a magabiztosabb, sokkal átfogóbb angoltudásnak. Ha a B1 szintet eléred, képes vagy megértetni magad, mesélni a céljaidról, terveidről, gondolataidról. Ebben a szakaszban még mindig inkább az egyszerű nyelvet és mondatszerkezeteket alkalmazod, de probléma nélkül társalogsz az általános témákról.

B2 szint

A B2 szint jelenti a való középszintet. Ez egy biztos, mély tudást jelent, ami által akár már egy olyan beszélgetésben is részt tudsz venni, ahol a beszélgetőpartner anyanyelvi angolt beszél. Könnyen hozzászólsz a legtöbb témához – nem csak az általános topikokhoz, de akár a környezetszennyezés, az egészségügy, vagy a politikai témákat felölelő beszélgetésekben is részt tudsz venni. A B2 szinten kisebb hibáktól és bizonytalanságoktól eltenkintve érthetően, részletesen, helyes kiejtéssel kommunikálsz.

Felső szint: C1 és C2

A harmadik csoport a felső szint, ami a C1 és C2 szinteket foglalja magába. Ez az angol nyelvtudás legmagasabb szintjét jelenti.

C1 szint

A C1 szint a felsőfokú nyelvtudást jelenti. Ha C1 szinten beszélsz angolul, könnyedén társalogsz bármilyen témáról anélkül, hogy gondolkoznod kéne a mondatok képzésén vagy a szavak jelentésén. A C1 szinten az összetett, bonyolult, keményebb szakmai szövegeket is megérted, folyékonyan olvasol és bármilyen témában állást foglalsz.

C2 szint

A C2, azaz a mesterszint a legmagasabb nyelvi fokozat. Ez az anyanyelvi tudással egyenrangú szint, ahol zökkenőmentesen beszélgetsz bárkivel, saját nyelvi fordulatokat tudsz alkalmazni és teljesen folyékonyan kommunikálsz angolul.

Az angol tanulás szakaszai

Mikor mondhatjuk, hogy valaki tud angolul? Mi számít jó eredménynek? És miben mérik a tudást?

Angolul nem lehet megtanulni egyik napról a másikra, ha viszont elsajátítod a nyelvet, rengeteg kapu nyílik meg előtted!

Értem, tudom, használom

A tanuláshoz szükséges az önkritika. Ha valamit értünk (például egy igeidő szerkezetét), az azt jelenti, hogy álmunkból felkeltve is tudjuk alkalmazni? Ha jól belegondolunk, a válasz egyértelműen az, hogy nem.

A nyelvtanulás 3 szakaszból épül fel:

1. Az első, hogy megértjük az összefüggéseket, de az még nem jelenti azt, hogy használni tudjuk.

2. Ha már tudjuk, akkor el tudjuk magyarázni másnak, hogy mit is jelent az a bizonyos dolog, vagy hogyan épül fel, hogyan képződik.

3. A harmadik szakasz, amikor használjuk, pedig azt jelenti, hogy gondolkodás és erőlködés nélkül alkalmazzuk a korábban tanultakat. Ez már a nyelvtudás.

Ezek alapján érdemes a tanulás során azonosítani, hogy melyik szakaszban is járunk. Ameddig nem éred el a harmadik szintet, azaz nem használod magabiztosan a megtanultakat, addig még több gyakorlásra, ismétlésre és tanulásra van szükség!

Az angol nyelvtanfolyam szuper választás, hogy megalapozd a tudásod és egy erős bázisra építs, hogy elérkezz a harmadik szakaszba!

Elég egyszer megtanulni?

Sokan azt gondolják, hogy az angol nyelvtanulás egy egyszeri dolog: megtanulom, és onnantól kezdve már tudok angolul. Ez azonban egyáltalán nem így van!

Egy nyelv, még az anyanyelvünk is egy folyamatosan megújuló, átalakuló tudomány, amit mindig frissíteni kell. Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell tanulni a 0-ról, de mindig vannak új szavak, kifejezések, szabályok, amiket érdemes elsajátítani.

Az angol könnyen kikopik, ha nincs használatban, ezért is fontos, hogy mindig fejlődj és gyakorolj! Ha tudod az alapokat, könnyebben frissíted majd fel a tudásod a gyakorlatban.

A szorgalom eredménye

Van, aki kitűnő nyelvérzékkel rendelkezik, és van, akinek több idő és energia elsajátítani minden tudást. Akármelyik csoportba is tartozol, van egy jó hírünk: megtanulni angolul senkinek nem lehetetlen!

Az angol nyelv elsajátítása – úgy, mint bármi más – kitartást, szorgalmat és elszántságot igényel. Ha pedig mindez megvan benned, semmi nem állíthat meg, hogy te is profin beszéld az angolt.

Heti néhány óra intenzív angol gyakorlás csodákra képes – és a legjobb, hogy ebből a célból rengeteg ingyenes lehetőséget találsz, csupán a belerakott órák szükségesek a sikerhez!

Neked mi jelent kihívást?

Ha már kicsit is belekóstoltál az angol tanulásba, biztosan volt olyan része, ami könnyebben ment, és olyan is, amivel kicsit küzdöttél. Van egy jó hírünk! Akárhol is akadtál el, van rá megfelelő technika, hogy túllendülj rajta.

Íme a leggyakrabban emlegetett kihívások és néhány tipp, amik segítenek leküzdeni őket!

Szókincs

A szótanulás az egyik legfontosabb alapköve az angol nyelvtanulásnak. Ha nem tudsz szavakat, hogyan fogsz mondatokat képezni? És hogyan fogsz beszélni, elmagyarázni valamit?

Ha nehézséget okoz számodra a szavak megtanulása, jobb minél hamarabb átgördülni ezen, hiszen mindig lesznek új és számodra ismeretlen szavak, amiket meg kell tanulni.

Minden napra 10 szó

A konzisztencia nagyon fontos a nyelvtanulás során. Szorgalmasnak kell lenned ahhoz, hogy eredményt érj el. Állíts fel egy betartható célt, és minden nap tanulj meg annyi szót, amennyit kitűztél magad elé!

Ismételj

Minden héten szánj időt arra, hogy ismétled a korábban megtanult szavakat. Így amit esőre nem sikerült megjegyezni, újra fókuszba kerül.

Írj mondatokat

Írj angol mondatokat azokkal a szavakkal, amiket nem tudsz megjegyezni. Ha kontextusba helyezed őket, másként fogsz rájuk gondolni, és eszedbe jutnak majd!

Nyelvtan

A nyelvtan logikai gondolkodást igényel, így akármennyire is nehéz, a nyelvtani folyamatok során szükséged lesz erre a mindset-re!

A beszélt nyelvben sokkal kevesebb igeidőt használunk, mint amit megtanulunk elméletben. Ahhoz viszont, hogy tudd, mikor mi a helyes a gyakorlatban, erős alapokra kell építkezni!

Példa mondatok

Minden igeidőhöz és nyelvtani szabályhoz írj egy mondatot. Ezeket könnyebb memorizálni és segítenek megjegyezni a szerkezetet is.

Gyakorolj

Az ismétlés a kulcsa mindennek!

Az A2 online angol nyelvtanfolyam során részletesen átnézzük a nyelvtani szabályokat, kiemelt fókusszal az igeidőkre és még több hasznos tanáccsal látunk el.

Ha bizonytalan vagy a mondatok felépítésében és egy átfogó, gyakorlatias tudást szeretnél, akkor várunk az online angol képzésen!

Beszéd

Neked a kommunikációs terület okoz nehézséget? Nem jutnak eszedbe szavak? Nem tudsz megszólalni, mert szégyenlős és bizonytalan vagy? Nem vagy egyedül! A nyelvtanulás kezdeti szakaszaiban, és sokszor később is, sok diáknak kihívást jelent beszélni.

Senki nem úgy kezdi az angol tanulást, hogy profin beszél, miközben fogalma sincs a nyelvtanról és egy szónak sem tudja a jelentését!

Írj és olvass

Írj le angol mondatokat magadról, és olvasd fel őket hangosan minden nap. Ez segít, hogy magabiztos legyél és gyakorold a kiejtést!

Szerezz barátokat

A nyelvtanulás későbbi szakaszában, amikor már alapszinten ismered az igeidőket és egy nagyobb adag szót is, keress barátokat, akár ingyenes, online angol tanulást segítő platformokon keresztül és beszélgess másokkal. Ha ők nem beszélnek magyarul, rá leszel kényszerítve arra, hogy megszólalj és idővel bele jössz majd!

Gyakorolj élesben

Menj olyan étterembe, ahol angolul kell rendelni, utazz el néhány napra, kérj szóbeli eligazítást egy külföldi út alatt. Gyakorolj, hiszen csak úgy lehet belejönni.

Írás

Megy a nyelvtan, ismersz szavakat és a beszéddel sincs nagy gond, de a levélírás és a hivatalosabb dokumentumok gondot okoznak? Ezt a területet könnyen lehet fejleszteni!

Tanulj mintákból

Az interneten tucatnyi ingyenes sablon érhető el, amiket tanulmányozhatsz és inspirációként használhatsz!

Legyen saját rendszered

A levélíráshoz, az üzenetek írásához és az ügyintézéshez jó, ha vannak olyan bevált mondatok, amiket alkalmazni tudsz. Gyűjts össze sablon mondatokat, tanuld be őket és illeszd be őket a megfelelő szövegbe.

A hivatalos levelek írása külön fókuszt kap a tanfolyam során. Ha szeretnél megtanulni leveleket írni, ezt az angol tanfolyamot kifejezetten neked ajánljuk!

Az online nyelvtanulás előnyei

Bizonytalan vagy, hogy olyan nyelviskolát válassz, ami fizikai jelenlétet igényel, vagy az online nyelvtanfolyamok rendszerében tanulj?

Az online angol nyelvtanfolyam nálunk csupa előnnyel jár. Fontos neked, hogy a rugalmas időbeosztásban, szakképzett oktatótól tanulj és hogy valóban használható tudásra tegyél szert? Ezeket garantáljuk!

Egyéni tempó

Az online angol nyelvtanfolyam lehetővé teszi, hogy rugalmas időbeosztásban, bárhol és bármikor tanulj. Csak heti néhány órád van a tanulásra? Vagy intenzív tempóban haladnál? Szemben a csoportos, nyelviskolában végzett nyelvtanfolyammal, az online oktatás esetében nem kell személyesen részt venned az órákon és nem kell a csoporthoz alkalmazkodnod.

A részvételhez csak egy okoseszközre, stabil internetkapcsolatra, tollra és füzetre (ha nem digitálisan jegyzetelsz) lesz szükséged, és amint rányomtál a fizetés gombra, azonnal nekiláthatsz az angol tanfolyamnak!

Szakképzett, tapasztalt oktató

Mikor egy új dolgot tanulsz, rendkívül meghatározza a tanulás élményét az oktató személyisége, felkészültsége és oktatási módszere. A korábbi tanulmányaid alatt biztosan tapasztaltad már, hogy mennyivel nehezebben megy egy tananyag elsajátítása és a tanulói motiváció megtartása, ha a tanár nem kedves és barátságos, kicsit szétszórt és néhány témában bizonytalan.

Annak érdekében, hogy egy kellemes élmény legyen a tanulás és használható tudással gazdagodj az órák során, az angol nyelvtanfolyam óráit leadó tanár felkészült, mély szakmai tudással rendelkezik és több éves tapasztalata van a nyelvoktatás területén. Legyen szó az angol nyelvtani, gyakorlati vagy a beszédet érintő kérdésekről, itt jó helyen leszel!

Gyakorlatorientált

Akármilyen nyelvi szinten állsz, gyakorlat nélkül nem fogsz előre lépni. Angol nyelvtanfolyamaink során az alapos elméleti összefüggések mellett a gyakorlásra is hangsúlyt fektetünk, hogy minél hamarabb megtanulhass beszélni, írni és olvasni angol nyelven. Különböző technikák segítik a gyakorlati tudás fejlesztését, amikre hangsúlyt fektetünk az angol nyelvtanfolyam keretein belül.

Online certifikát

Az általunk megszervezett angol nyelvtanfolyamok elvégzését követően online certifikátot kapsz, amivel igazolhatod a tudásod, és hogy online keretek között részt vettél egy angol nyelvtanfolyamon.

Ez jól jöhet, ha munkára szeretnél jelentkezni, vagy további tanuláshoz van szükséged az igazolásra.

 

A2 angol nyelvtanfolyam – Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik rendelkeznek alapszintű tudással és szeretnék bővíteni az ismereteiket
 • Azoknak, akik szeretnének magabiztosan beszélni és írni angolul és ehhez egy gyakorlatias oktatást keresnek
 • Azoknak, akik szeretnének megtanulni angolul a saját tempójukban egy online nyelviskola szervezésében
 • Azoknak, akik az angol nyelvvizsga megszerzése céljából szeretnének angolul tanulni a saját időbeosztásuk szerint
 • Azoknak a kezdő nyelvtanulóknak, akik autodidakta módon szeretnék fejleszteni az angol tudásukat

 

Hasonló tanfolyam

Angol A1 tanfolyam

Német kezdő tanfolyam

Spanyol kezdő tanfolyam

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Ez a tanfolyam az A1 alapozó angol nyelvtanfolyam folytatása. A tanfolyam elkezdéséhez szükséges egy alapszintű tudás, amikre építkezni lehet.
 • Ha ez megvan, akkor csupán egy okos eszközre (számítógép, laptop, telefon) és stabil internet kapcsolatra lesz szükséged, hogy az órákat zavartalanul tudd hallgatni.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon tetszett, egy egészen új nézőpontot és motivációt adott.

2023.06.01.

Azt hiszem még vissza – vissza fogok térni hozzá 🙂

Zsuzsi

Nagyon hasznos

2023.05.26.

Köszönöm!

AndreaM

Nagyon motiváló volt, köszönöm😊

2023.05.22.

Nagyon motiváló volt, köszönöm😊

Zsuzsi

Minden rendben volt!

2023.02.24.

A tananyag érthető volt, szuper, hogy újra nézhető!

N. Anna

Érthető volt minden modul!

2023.02.22.

Nagyon tetszett, részletes információk, hasznos linkek!

K. Vivien

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!