fbpx

Online Angol Tanfolyam A2

Angol A2 Online Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

bruttó

29 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ajándék konzultáció minden vásárlás mellé

A2 online angol tanfolyam

Szeretnél nyelvet tanulni, de nincs időd és kedved angol tanfolyamra járni? Nálunk online órákon, a saját tempódban tanulhatsz, akár hobbiból foglalkozol az angollal, akár nyelvvizsga a cél! Az A2 online angol tanfolyam során felkészült oktatóktól, gyakorlatias órák keretein belül tanulhatsz! Kezdő szintről indulsz? Ismételni szeretnél? Ez az angol nyelvtanfolyam ideális választás lesz számodra!

Ez a tanfolyam az A1 szintű online angol tanfolyamra épül, így ha teljesen a kezdő szintről indulnál, végezd el az alapozó képzésünket!

 

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Online Angol Tanfolyam A2?

1. Modul – Ismétlés
 1. Bevezetés
 2. Igeidők
 3. Névmások
 4. Rendhagyó igék
 5. Kérdezés, tagadás
 6. Ismétlés és gyakorlás
2. Modul – Jövő idő
 1. Egyszerű jövő
 2. Segédigék kicsit másképp
 3. Going to
 4. Összefoglalás
3. Modul – Modálisok
 1. Bevezető
 2. Can, could
 3. Should, have to/must
 4. Modálisok és a jövő idő
 5. Összefoglalás
4. Modul – Prepozíciók
 1. Bevezető
 2. A szentháromság (in,on,at)
 3. Minden más (under, over, through…)
 4. Idő (since, for, ago)
 5. Egyebek
5. Modul – CV
 1. Az alapok
 2. A sikeres önéletrajz 3 pontja
 3. Egy minta önéletrajz
 4. A te önéletrajzod
6. Modul – Hivatalos levelek
 1. Alapok
 2. Az udvariasság alapjai egy angol levélben
 3. Hivatalos levelek típusai
 4. Összefoglalás
7. Modul – Következő lépések   8. Modul – Vizsgakérdések Ez az online angol tanfolyam egy 30 db kérdésből álló vizsgával zárul. A sikeres kitöltést követően 3 nyelvű (magyar, angol, német) online certifikátot szerezhetsz!

Online angol tanfolyam – Miért pont az angol?

Az angol nyelv lassan elengedhetetlen része az életünknek. Nem csak az utazáshoz, tanuláshoz, vagy munkához van rá szükség, de a hétköznapi életben is egyre gyakoribb, hogy angolul kommunikálnak az emberek, még a lokális éttermek menüje is angolul van és a közösségi médiában, a vásárlásokhoz, a szórakozáshoz is szükséges legalább egy alapszintű angol tudás.

Ha angolul tudsz, elboldogulsz! Élhetsz a világ bármely pontján, dolgozhatsz külföldön, vagy itthon külföldiekkel. Utazhatsz, szerezhetsz barátokat és olyan élményekben is részed lehet, amiben egyébként nem. Az angol nyelvtanulás fontosabb, mint valaha, szóval itt az idő, hogy belevágj!

Az angol tanulás szakaszai

Mikor mondhatjuk, hogy valaki tud angolul? Mi számít jó eredménynek? És miben mérik a tudást?

Angolul nem lehet megtanulni egyik napról a másikra, ha viszont elsajátítod a nyelvet, rengeteg kapu nyílik meg előtted!

Értem, tudom, használom

A tanuláshoz szükséges az önkritika. Ha valamit értünk (például egy igeidő szerkezetét), az azt jelenti, hogy álmunkból felkeltve is tudjuk alkalmazni? Ha jól belegondolunk, a válasz egyértelműen az, hogy nem.

A nyelvtanulás 3 szakaszból épül fel:

1. Az első, hogy megértjük az összefüggéseket, de az még nem jelenti azt, hogy használni tudjuk.

2. Ha már tudjuk, akkor el tudjuk magyarázni másnak, hogy mit is jelent az a bizonyos dolog, vagy hogyan épül fel, hogyan képződik.

3. A harmadik szakasz, amikor használjuk, pedig azt jelenti, hogy gondolkodás és erőlködés nélkül alkalmazzuk a korábban tanultakat.

Ezek alapján érdemes a tanulás során azonosítani, hogy melyik szakaszban is járunk. Ameddig nem éred el a harmadik szintet, azaz nem használod magabiztosan a megtanultakat, addig még több gyakorlásra, ismétlésre és tanulásra van szükség!

Az angol tanfolyam szuper választás, hogy megalapozd a tudásod és egy erős bázisra építs, hogy elérkezz a harmadik szakaszba!

Elég egyszer megtanulni?

Sokan azt gondolják, hogy az angol nyelvtanulás egy egyszeri dolog: megtanulom, és onnantól kezdve már tudok angolul. Ez azonban egyáltalán nem így van!

Egy nyelv, még az anyanyelvünk is egy folyamatosan megújuló, átalakuló tudomány, amit mindig frissíteni kell. Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell tanulni a 0-ról, de mindig vannak új szavak, kifejezések, szabályokat, amiket érdemes elsajátítani.

Az angol könnyen kikopik, ha nincs használatban, ezért is fontos, hogy mindig fejlődj és gyakorolj! Ha tudod az alapokat, könnyebben frissíted majd fel a tudásod a gyakorlatban.

A szorgalom eredménye

Van, aki kitűnő nyelvérzékkel rendelkezik, és van, akinek több idő és energia elsajátítani minden tudást. Akármelyik csoportba is tartozol, van egy jó hírünk: megtanulni angolul senkinek nem lehetetlen!

Az angol nyelv elsajátítása – úgy, mint bármi más – kitartást, szorgalmat és elszántságot igényel. Ha pedig mindez megvan benned, semmi nem állíthat meg, hogy te is profin beszéld az angolt.

Neked mi jelent kihívást?

Ha már kicsit is belekóstoltál az angol tanulásba, biztosan volt olyan része, ami könnyebben ment, és olyan is, amivel kicsit küzdöttél. Van egy jó hírünk! Akárhol is akadtál el, van rá megfelelő technika, hogy túllendülj rajta.

Íme a leggyakrabban emlegetett kihívások és néhány tipp, amik segítenek leküzdeni őket!

Szókincs

A szótanulás az egyik legfontosabb alapköve az angol nyelvtanulásnak. Ha nem tudsz szavakat, hogyan fogsz mondatokat képezni? És hogyan fogsz beszélni, elmagyarázni valamit?

Ha nehézséget okoz számodra a szavak megtanulása, jobb minél hamarabb átgördülni ezen, hiszen mindig lesznek új és számodra ismeretlen szavak, amiket meg kell tanulni.

Minden napra 10 szó

A konzisztencia nagyon fontos a nyelvtanulás során. Szorgalmasnak kell lenned, ahhoz, hogy eredményt érj el. Állíts fel egy betartható célt, és minden nap tanulj meg annyi szót, amennyit kitűztél magad elé!

Ismételj

Minden héten szánj időt arra, hogy ismétled a korábban megtanult szavakat. Így amit esőre nem sikerült megjegyezni, újra fókuszba kerül.

Írj mondatokat

Írj angol mondatokat azokkal a szavakkal, amiket nem tudsz megjegyezni. Ha kontextusba helyezed őket, másként fogsz rájuk gondolni, és eszedbe jutnak majd!

Nyelvtan

A nyelvtan logikai gondolkodást igényel, így akár mennyire is nehéz, a nyelvtani folyamatok során szükséged lesz erre a mindset-re!

A beszélt nyelvben sokkal kevesebb igeidőt használunk, mint amit megtanulunk elméletben. Ahhoz viszont, hogy tudd, mikor mi a helyes a gyakorlatban, erős alapokra kell építkezni!

Példa mondatok

Minden igeidőhöz és nyelvtani szabályhoz írj egy mondatot. Ezeket könnyebb memorizálni és segítenek megjegyezni a szerkezetet is.

Gyakorolj

Az ismétlés a kulcsa mindennek!

Az A2 online angol nyelvtanfolyam során részletesen átnézzük a nyelvtani szabályokat, kiemelt fókusszal az igeidőkre és még több hasznos tanáccsal látunk el.

Ha bizonytalan vagy a mondatok felépítésében és egy átfogó, gyakorlatias tudást szeretnél, akkor várunk az online angol képzésen!

Beszéd

Neked a kommunikációs terület okoz nehézséget? Nem jutnak eszedbe szavak? Nem tudsz megszólalni, mert szégyenlős és bizonytalan vagy? Nem vagy egyedül! A nyelvtanulás kezdeti szakaszaiban, és sokszor később is, sok diáknak kihívást jelent beszélni.

Senki nem úgy kezdi az angol tanulást, hogy profin beszél, miközben fogalma sincs a nyelvtanról és egy szónak sem tudja a jelentését!

Írj és olvass

Írj le angol mondatokat magadról, és olvasd fel őket hangosan minden nap. Ez segít, hogy magabiztos legyél és gyakorold a kiejtést!

Szerezz barátokat

A nyelvtanulás későbbi szakaszában, amikor már alapszinten ismered az igeidőket és egy nagyobb adag szót is, keress barátokat, akár online angol tanulást segítő platformokon keresztül és beszélgess másokkal. Ha ők nem beszélnek magyarul, rá leszel kényszerítve arra, hogy megszólalj és idővel bele jössz majd!

Gyakorolj élesben

Menj olyan étterembe, ahol angolul kell rendelni, utazz el néhány napra, kérj szóbeli eligazítást külföldön. Gyakorolj, hiszen csak úgy lehet belejönni!

 

Írás

Megy a nyelvtan, ismersz szavakat és a beszéddel sincs nagy gond, de a levélírás és a hivatalosabb dokumentumok gondot okoznak? Ezt a területet könnyen lehet fejleszteni!

Tanulj mintákból

Az interneten tucatnyi sablon érhető el, amiket tanulmányozhatsz és inspirációként használhatsz!

Legyen saját rendszered

A levélíráshoz, az üzenetek írásához és az ügyintézéshez jó, ha vannak olyan bevált mondatok, amiket alkalmazni tudsz. Gyűjts össze sablon mondatokat, tanuld be őket és illeszd be őket a megfelelő szövegbe.

A hivatalos levelek írása külön fókuszt kap a tanfolyam során. Ha szeretnél megtanulni leveleket írni, ez az angol tanfolyam ideális lesz számodra!

 

A2 angol nyelvtanfolyam – Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik rendelkeznek alapszintű tudással és szeretnék bővíteni az ismereteiket
 • Azoknak, akik szeretnének magabiztosan beszélni és írni angolul és ehhez egy gyakorlatias oktatást keresnek
 • Azoknak, akik szeretnének megtanulni angolul a saját tempójukban egy online nyelviskola szervezésében
 • Azoknak, akik az angol nyelvvizsga megszerzése céljából szeretnének angolul tanulni a saját időbeosztásuk szerint
 • Azoknak a kezdő nyelvtanulóknak, akik autodidakta módon szeretnék fejleszteni az angol tudásukat

Hasonló tanfolyam

Angol A1 tanfolyam

Német kezdő tanfolyam

Spanyol kezdő tanfolyam

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Ez a tanfolyam az A1 alapozó angol nyelvtanfolyam folytatása. A tanfolyam elkezdéséhez szükséges egy alapszintű tudás, amikre építkezni lehet.
 • Ha ez megvan, akkor csupán egy okos eszközre (számítógép, laptop, telefon) és stabil internet kapcsolatra lesz szükséged, hogy az órákat zavartalanul tudd hallgatni.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon hasznos

Rated 5 out of 5
2023.05.26.

Köszönöm!

AndreaM

Nagyon motiváló volt, köszönöm😊

Rated 5 out of 5
2023.05.22.

Nagyon motiváló volt, köszönöm😊

Zsuzsi

Minden rendben volt!

Rated 5 out of 5
2023.02.24.

A tananyag érthető volt, szuper, hogy újra nézhető!

N. Anna

Érthető volt minden modul!

Rated 5 out of 5
2023.02.22.

Nagyon tetszett, részletes információk, hasznos linkek!

K. Vivien

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!