fbpx
/
/
Online Francia Nyelvtanfolyam Kezdőknek

Online Francia Nyelvtanfolyam Kezdőknek

Francia A1 Online Tanfolyam

5

112 tanuló ajánlja

Videó lejátszása
bruttó

29 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Bonjour - Üdvözlünk a francia nyelvtanulás kapujában!

Franciaország a szíved csücske? Érdekel a francia nyelv, és egy olyan oktatást keresel, ami nem kötött helyhez és időhöz? Ez az A1 francia nyelvtanfolyam 100%-ban online zajlik és lehetőséget ad arra, hogy a saját tempódban sajátítsd el a francia nyelv alapjait.

Átfogó tananyagunk hétköznapi témákon keresztül segít megtanulni az ábécét, az igeidőket és az alap társalgához szükséges szavakat, kifejezéseket. Várunk az online francia nyelvtanfolyamon!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Online Francia Nyelvtanfolyam Kezdőknek?

  Modul 0 – Bevezető
 • Alapkifejezések
 • Ábécé
 • Számok 1-20
 • Nemek
  Modul 1 – Bemutatkozás
 • Megismerkedés
 • Barátkozás külföldiekkel franciául
 • Kérdések, válaszok
 • Stemélyes névmások
  Modul 2 – Hobbik
 • Érzelemkifejező igék
 • Sportok 
 • Otthoni tevékenységek
  Modul 3 – Család
 • Családtagok 
 • Családi ,,hobbik”
  Modul 4 – Barátok 
 • Külső és belső tulajdonságok
 • Franciaország – Párizs
 • Magyarország – Budapest
  Modul 5 – Vásárlás
 • Boltok 
 • Bevásárlás 
 • Étterem, kávézó
  Modul 6 – Utazás 
 • Hol vagyok?
 • Hol voltam?
Modul 7 – Munka világa
 • Munkák, munkahelyek
 • Levelezés 
 

A francia nyelv nem csak egy kommunikációs eszköz, hanem egy kultúra és egy életforma része is. Ezzel a nyelvtanulási kalanddal lehetőséged nyílik új kapcsolatokat építeni, utazásokat megtervezni és a világot egy más szemszögből is megismerni.

Biztosítunk számodra minden szükséges eszközt és támogatást ahhoz, hogy lépésről lépésre fejleszd a francia nyelvtudásodat. Az interaktív tananyagok, inspiráló leckék és gyakorlási lehetőségek segítségével fokozatosan bővítheted a szókincsedet, fejlesztheted a nyelvi készségeidet és idővel magabiztosan kommunikálhatsz franciául.

A francia nyelvtudás szintjei

A nyelvi szintek segítenek irányt mutatni az oktatás és tanulás során: egy nyelviskola számára kapaszkodót nyújt a tanfolyamok nehézségi szintjeinek meghatározása szempontjából, a diákoknak pedig kapaszkodót jelent a szintlépéshez. A három fő szinten belül pedig további szintekre bontják a nyelvtudást, ami keretet ad a nyelvvizsga rendszernek is.

Íme a különböző szintek és azok főbb jellemzői.

Kezdő szint

A kezdő szinten járva megismerkedhetsz az alapvető fogalmakkal és kifejezésekkel, amelyek segítségével kommunikálni tudsz franciául. Ezen a szinten elsajátíthatod a nyelv szerkezetét, megtanulhatsz egyszerű mondatokat, és megteheted az első lépéseket a francia nyelvtudásod fejlesztése felé.

A kezdő szint jelzései: A1, A2

Középfokú tudás

A középfokú szinten már magabiztosabban kommunikálsz, bártan veszel részt komolyabb párbeszédekben, folyékonyan olvasolés összetettebb mondatokat is képes vagy alkoni. A középfokú tudás lehetőséget ad, hogy magabiztosan használd a francia nyelvet nemzetközi kapcsolataid építésére. Leggyakabban a középfokú nyelvvizsgára jelentkeznek a francia nyelven tanuló diákok.

A középszint jelzései: B1, B2

Haladó francia

Elérve a felsőfokú szintet, képes leszel magabiztosan és hatékonyan kommunikálni a francia nyelvet beszélőkkel, bárhol a világon. A felsőfokú nyelvtudás lehetővé teszi, hogy mélyebben megértsd és értelmezd a komplexebb szövegeket, részt vegyél diskurzusokban és vitákban, és változatos módon fejezd ki magadat.

A haladó szint jelzései: C1, C2

Mennyire nehéz franciául tanulni?

A francia nyelv, mint bármelyik idegen nyelv elsajátítása kihívást jelenthet a diákok számára. De nem kell, hogy nehéz legyen! Rengeteg módszer és forrás áll rendelkezésedre, hogy sikeresen elsajátítsd a francia nyelvet.

Az elhivatottság és a kitartás kifejezetten fontosak a nyelvtanulás során, de folyamatos gyakorlással és lelkesedéssel elérheted a kívánt eredményeket. A francia nyelvvel való megismerkedés egy izgalmas és felemelő út, amely sok lehetőséget nyit meg előtted!

A francia tanfolyam fő elemei

A tananyag 4 fő elemre épül, amik az idegen nyelvtanulás elengedhetetlen részei: építőkövek, hétköznapi témakörök, nyelvtan és kiejtés.

Alapok

A tanulást az alapoktól kezdjük: megtanuljuk a francia ábécét, a számokat, az elöljárókat, hogy a tudásod a lehető legbiztosabb alapokra építkezzen. Ezek azok, amik elengedhetetlenek a hosszú távú sikerhez: az össztettebb nyelvtani szabályok elsajátításakor visszahúzó lenne, ha elbizonytalanodnál a legalapabb elemek helyes használatában.

Témakörök

Egy nyelvet úgy lehet jól megtanulni, ha az oktatás során a mindennapi történésekből merítünk ihletet. Éppen ezért, a tanfolyam során kitérünk bizonyos témakörökre és megvizsgáljuk, hogyan építhetők ezek be a mindennapi nyelvhasználatba.

Nyelvtan

Idegen nyelvet nem lehet nyelvtani szabályok ismerete nélkül elsajátítani. Ezen a kezdő francia nyelvtanfolyamon megismerkedünk az alapfokú nyelvtani összefüggésekkel, magyarázatokkal, példákkal és gyakorló feladatokkal (írásban és szóban egyaránt) is.

Kiejtés

Bár ez a képzés személyes kontakt nélkül végezhető el, nem feledkezünk meg a kiejtés fontosságáról. Attól függetlenül, hogy nem folytatunk élő beszélgetést franciául, az egyes fejezetekbe beépülve megtanuljuk a kiejtési szabályokat, amik segítséget nyújtanak a helyes kiejtésben.

Mire számíts a képzés során?

A legjobb nyelvtanfolyamok inspirálnak és motiválnak a tanulásra! Ez a francia nyelvtanfolyam a nyelvtudás minden apró részletét figyeleme véve, egy felkészítő anyagként szolgál, hogy elérd személyes céljaidat a francia nyelvvel kapcsolatban.

Munka, utazás, vagy csak hobbi vezérel? Itt mindenképpen jó helyen vagy! Egy stratégikusan felépített alapot kapsz, amit egyénileg használhatsz fel.

Írásbeli gyakorlás

A francia nyelv elsajátíásának fontos része az írás. Ezt figyelembe véve a képzésen olyan feladatokra számíthatsz, amik segítik a nyelvtan gyakorlását és a helyesírás elajátítását.

Hallás fejlesztése

A kommunikációs szituációk két elemből épülnek fel: tudni kell beszélni, és meg kell érteni a felénk intézett mondtokat. Annak érdekében, hogy a nyelvtudás ne egy oldalú legyen, de érts, olvass, írj és beszélj is, a kurzus során kitérünk a hallott szövegértés a kiejtés gyakorlására, valamint a megértés fejlesztésére.

Interaktív megoldások

Az online oktatási rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy eltérjünk egy tankönyv által felállított menetrendtől és interaktív módon sajátítsuk el a francia nyelv legfontosabb részeit. A tanulást szóbeli feladatokkal színesítjük, amik által izgalmasabb és személyre szabottabb lesz a tanulás.

Egyéni tanulásra szabva

Annak érdekében, hogy a nyelvtanfolyam alatt ellenőrizni tudd magad, minden feladathoz tartozik megoldókulcs. Így tanulhatsz a hibáidból, újra és újra visszatérhetsz a homályos részekhez és addig gyakorolhatsz,ameddig nem vagy biztos a tudásodban.

Te vagy a kulcs

A tanfolyam mindig elérhető lesz számodra, de a fejlődés érdekében szükséges, hogy folyamatosan folalkozz vele. Lehet, hogy csak heti néhány óra áll rendelkezésedre, vagy az is lehet, hogy minden délután több órás gyakorlás is belefér: a lényeg a rendszeresség és az ismétlés!

Mire számíthatsz a képzés elvégzését követően?

Az online franci nyelvtanfolyam elvégzését követően egy alapszintű tudás birtokában leszel, ami az alábbi készségeket is magába foglalja:

 • Be tudsz mutatkozni franciául (név, életkor, lakóhely, munka, származás)
 • El tudsz számolni 1000-ig
 • Mesélsz a hobbijaidról
 • Képeslapot és rövid formális levelet tudsz írni
 • Három különböző igeidőt magabiztosan használsz (múlt, jelen, jövő)

A modern nyelvtanulás

Az online nyelvoktatás és tanulás egyre népszerűbb, mivel szinte mindenki rendelkezik egy okos eszközzel, amelyen keresztül hozzáférhet egy hatalmas mennyiségű és magas minőségű tananyaghoz. Ez olyan lehetőségeket nyújt, amelyek néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlenek voltak: az online oktatás által intenzíven, hatékonyan és személyre szabottan tanulhatsz meg franciául.

Az online nyelvtanfolyam előnyei

Ha a rugalmasság fontos számodra a tanulás terén, az online oktatási rendszer kifejezetten neked való! Csak hétvégén, esetleg késő este van időd tanulni? Csupán heti fél óra áll rendelkezésedre jelenleg? Ez nem akadálz az online tanulás esetében!

Egyéni tempó

Az a fajta diák vagy, aki az alapokra sok időt hagy, vagy inkább az intenzív tanulás híve vagy? Idegesít, ha egy csoportos oktatás során másokra kell várni, vagy épp ellenkezőleg, ha nem hagy a tanár elég időt a te kérdéseidre?

Mindenkinek megvan a saját, kényelmes tempója a tanulás során, ami igazodik a céljaihoz, élethelyzetéhez és a képességeihez. Az online tanfolyam pedig tökéletes választás, hiszen egy előre felvett videót kapsz meg, amit akárhányszor visszanézhetsz és ismételhetsz.

Rugalmas időbeosztás

Munka mellett tanulnál hétvégén, vagy minden nap van időd arra, hogy foglalkozz az francia tanulással? Az online képzés során könnyedén követheted a számodra legmegfelelőbb tempót. Akkor, és ott lépsz be, ahogy neked kényelmes: hazafelé a buszon, egy kávézóban, nyaralás alatt, vagy hétvégén a kanapédról. Nem kell alkalmazkodnod, vagy azon gondolkoznod, hogy lesz idő átérni a tanfolyamra munka után.

Rugalmasan oszthatod be a tanulásra szánt idődet és abban a tempóban vehetsz részt a francia nyelvtanfolyam óráin, ami neked a legjobb!

Felkészült és szakképzett tanár

Egy francia nyelvtanfolyam akkor jó és eredményes, ha felkészült és gyakorlott tanár tartja azt. Nálunk szakmailag elismert, gyakorlattal és magabiztos tudással rendelkező tanárok tartják a képzéseket, akik elhivatottak szakmájuk iránt és hiteles információkat adnak át számodra.

Kiegészítő anyagok

A francia angol nyelvtanfolyam előnye, hogy a különböző tananyagokat, könyveket, feladatokat mind egy helyen tárolhatod. Ezeket bármikor elérheted és kiegészítheted extra dolgokkal is.

Tucatnyi ingyenes anyag áll rendelkezésre a neten, amiket kiegészítésként használhatsz a francia tanfolyam mellett.

Ez a francia nyelvtanfolyam Neked való, ha:

 • még nem tudsz franciául, de szeretnél megtanulni
 • már tanultál franciát, de megkopott a tudásod
 • alapszinten beszélsz franciául, de nem vagy elég magabiztos és többet szeretnél tudni

Legyen akár angol, német, vagy francia: nyelvtanfolyamaink gyakorlati tudást és biztos alapokat nyújtanak minden diáknak, aki egy idegen nyelvet szeretne elsajátítani online!

Hasonló tanfolyam

Angol A1 tanfolyam

Angol A2 tanfolyam

Német kezdő tanfolyam

Spanyol kezdő tanfolyam

Kitől fogsz tanulni?

Szabó Eszter

Már az egyetemi tanulmányaim mellett is tanítottam, korrepetáltam, segítettem gyerekeknek a francia és az angol nyelv elsajátításában. Később már elkezdtem érettségire illetve nyelvvizsgára is felkészíteni a diákokat. Ahogy egyre jobban belemerültem a tanításba, egyre biztosabb voltam abban, hogy én ezt szeretném csinálni: tanítani akarok!   Tanári diplomám megszerzése után rögtön lehetőségem nyílt Angliában egy táborban tanítani. Ez volt életem első komoly kihívása. Mondhatom azt, hogy Canterburyben szereztem a legtöbb tapasztalatot, nagyon sokat tanultam a diákoktól és a diákokról. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, megéltem azokat a helyzeteket is, amiket még rémálmaimban sem láttam. Minden egyes megtartott órával gazdagabb lettem, és a nehézségek ellenére is kitartottam. Miután visszajöttem Magyarországra, egyéni vállalkozóként tanítottam diákokat: gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Akkor még a személyes oktatás volt a divat, de a  későbbi körülmények miatt az online oktatás különböző módszereit és lehetőségeit is megismertem. Azóta igény szerint tartok személyes illetve online órákat.   Immár nyolc éve tanítok és még mindig szeretem. Sőt imádom! A tanításra nem munkaként, hanem hobbiként tekintek. Volt lehetőségem nyelviskolákban, cégnél és családi körökben is tanítani. Megismertem különböző módszereket, amelyekkel segíthetem a diákok munkáját, így könnyebben tudják elsajátítani a nyelvet. Az óráim diákközpontúak és személyre szabottak. A diákjaimra nagyon büszke vagyok, ugyanis több sikeres nyelvvizsgát, jól megírt érettségit, sikeres egyetemi felvételit és állásinterjút tudhatnak maguk mögött. Az idegennyelvek elsajátításának köszönhetően megnyílt előttük a világ és olyan lehetőségeket kaptak, amelyek még előrébb vitték őket a tanulás útján.   A tanulmányaim mellett párhuzamosan elvégeztem egy idegenvezetői képzést is. Ezt a szakmát is szeretem, de a tanítás mindig is közelebb állt a szívemhez.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Számítógép internet kapcsolattal
 • Papír és ceruza a feladatok elvégzéséhez

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Hatékony és felhasználóbarát bevezetést nyújtott a francia nyelv alapjaiba!

Rated 5 out of 5
2023.11.09.

A kurzus jól felépített, a napi használatú szókincsre és alapvető nyelvtani szerkezetekre koncentrálva, ami gyorsan használható tudást adott a kezembe.

Gergő

Az anyagok hozzáférése kiváló volt, bármikor visszanézhettem az előadásokat, és a letölthető erőforrások segítségével könnyen gyakorolhattam a tanultakat

Rated 5 out of 5
2023.11.08.

A tanfolyam strukturáltan halad az ABC-től a mindennapi kifejezésekig, ami lehetővé tette számomra, hogy stabil alapokat fektessünk le.

Péter

Tetszett, hogy sok videós példa van a tanfolyamban és a hanganyagok is nagyon hasznosak.

Rated 5 out of 5
2023.07.31.

Könnyű, gyors és hatékony nyelvtanulási lehetőség.

Péter

Könnyen követhető, jól felépített tananyag!

Rated 5 out of 5
2023.07.31.

Élmény volt így tanulni, köszönöm! 🙂

K. Lívia

Ezek is érdekelhetnek:

Online angol tanfolyam, teljesen az alapoktól, hogy idén nyáron már te is bátran meg merj szólalni a nyaralás alatt! Kezdő üzleti angol modulokkal kiegészítve!

4.7

19990 Ft

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!