fbpx

Online KRESZ tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Online KRESZ tanfolyam – Ha a tantermi oktatás nem megoldható

KRESZ oktatás online! Gondolkodsz a jogosítvány megszerzésén, de nem fér bele az idődbe egy hagyományos, tantermi KRESZ tanfolyam? 3-4 héten keresztül, heti háromszor bent ülni egy személyes oktatáson, ami nagyon sokszor még bele is csúszik a munkaidődbe. Hiányozni az órákról nem lehet, különben nem engednek vizsgázni. Az online KRESZ tanfolyam segítségével te oszthatod be a tanulásra szánt idődet, illetve a napi tananyag mennyiségét! Ha nincs időd a személyes oktatásra, nem tudod megoldani a munkahelyeden, suliban, vagy egész egyszerűen már nem szeretnél emberek között lenni 8 óra munka után, akkor neked találták ki a KRESZ tanfolyam online verzióját!

A KRESZ tanfolyam képekből, szöveges tartalomból, valamint KRESZ tesztekből épül fel. Egymásra épülő fejezetekből áll, melyek végén pedig próba KRESZ tesztet írsz. Csak az adott fejezet minden oldalának elvégzésével és sikeres próba KRESZ teszt után tudsz a következő fejezetre lépni.

 

online-kresz-tanfolyam

 

Az utolsó fejezet után van a Gyakorló Modul, ami egy próba KRESZ vizsga. A teljes KRESZ tanfolyamot akkor végezted el, ha az összes fejezetet és a teszteket sikerrel vetted, valamint az utolsó próbavizsgán teljesítetted az előírt százalékot.

 

Az online tanulás további előnyei

 • látványosabb – az emberek többsége vizuális, jobban megjegyzi azt, amit lát
 • nincs időhöz kötve – akkor és annyit tanulsz, amikor és amennyi időd éppen van
 • kényelmesebb – nincs ide-odautazás a tanfolyamra, így több időd marad más fontos teendőkre is
 • nincs helyhez kötve, csak internethez – vidékről, külföldről is tanulhatsz
 • folyamatos, azonnali visszacsatolást ad, ismételhető

Zárt távoktatási rendszerünkben interaktív módon, képességeidhez mérten, egyénre szabottan tudsz részt venni az oktatási folyamatban. Interaktív, mert folyamatosan visszajelzést kapsz a tananyagban történő előmeneteledről és elért eredményeidről, így megnézheted, hogy hol vannak még hiányosságaid. A fejezetekre és modulokra akárhányszor vissza lehet térni, így újra és újra tanulhatsz, átnézhetsz, ellenőrizhetsz valamit, amiben nem vagy biztos. Ezáltal önálló tanulási folyamat valósul meg, ezzel is fejlesztve a – forgalmi vezetés során hangsúlyossá váló – helyzetfelismerő képességedet.

 

online-kresz-tanfolyam

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamunkat?

 • Azoknak, akiknek nincs idejük a személyes képzést elvégezni
 • Akik interaktív tanulásra vágynak
 • Akik szeretnék akár egy hétvége alatt elsajátítani az ismereteket, így gyorsítva a jogosítvány szerzés folyamatát
 • Azoknak, akik inkább egyedül szeretnek tanulni, és nem pedig csoportban
 • Akik szeretnék magyarul megszerezni a jogosítványt, de még külföldön tartózkodnak, így számukra nem elérhető a személyes oktatás – távoktatásként is használható a kurzus!

 

Mi szükséges az online KRESZ tanfolyam elvégzéséhez?

 • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek

A vizsgához külön kell jelentkezni a Fővárosi Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Járművezető Vizsgáztatási és Utánképzési Osztálynál, így a vizsga árát a tanfolyam ára nem tartalmazza!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!