fbpx

Pénzügy számvitel képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ez a pénzügy számvitel képzés olyan érdeklődők számára készült, akik szeretnének vállalkozások pénzügyi és számviteli feladataival foglalkozni. A pénzügyi, számviteli elemző otthonosan mozog a számok világában, közreműködik vállalkozás finanszírozási feladatokban, és magabiztosan kezeli a házipénztárral kapcsolatos feladatokat is.

Pénzügy képzés – Otthonosan, a számok világában

De mivel foglalkozik egy pénzügyi és számviteli ügyintéző? Ez a szakma évtizedes múltra tekint vissza. Minden olyan teendőt magában foglal, ami közreműködhet a vállalkozások alapításával, vagy épp befektetési döntések előkészítésében, termelési költségek előkészítésében. Egy pénzügyi számviteli ügyintéző képes önállóan egyes pénzügyi műveletek előkészíteni, pénzmozgással kapcsolatos feladatokat ellátni. Emellett a vállalkozás könyvelési és könyvvezetéssel kapcsolatos feladatait is ellátja.

Pénzügy tanfolyam – Neked ajánljuk

A pénzügyi, számvitel képzés során elsajátíthatod a szükséges kompetenciákat, amelyek egy vállalkozás pénzügyi adminisztratív feladataihoz nélkülözhetetlen. Ezenfelül képes leszel a vállalkozás bankszámláit, költségvetését önálló módon elvégezni. A tanfolyam után magabiztosan kereshetsz állást, hiszen egy jó pénzügyi szakember garantáltan talál magának állást. Pénzügyi és számviteli ügyintézőként a munkaerőpiacon számtalan lehetőséget adódik, sőt akár szabadúszó is lehetsz, és bárhonnan, bármikor végezheted a munkádat. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!