fbpx

Pénzügyi elemző tanfolyam – Mutatószámok és elemzési módszerek

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ez a pénzügyi elemző tanfolyam segít neked elsajátítani a pénzügyi elemzés alapjait, és a tanfolyam végére magas szintű pénzügyi kimutatások elemzésére is képes leszel! Ha érdekel a pénzügyi, banki világ, szívesen dolgoznál benne, foglalkoztat a pénzügyi kimutatások elemzése, akkor ez a tanfolyam neked szól!

Pénzügyi elemző képzés – Mozogj otthonosan a pénzügyi világban

A pénzügyi elemző manapság az egyik legmagasabban fizetett szakma. A befektetések, a pénz, a tőke és különböző erőforrások kezelése, hatalmas felelősség és magas szintű szakmai hozzáértést igényel.Figyelemmel kell kísérni a tőzsde és a valutaárak napi forgalmát, illetve tanulmányoznod kell az ezek mozgását befolyásoló tényezőket is a hazai és nemtetközi piacon is. Egy pénzügyi elemző otthonosan mozog a gazdasági tudományágakban, ismeri különböző pénzügyi piacok működési mechanizmusát. A pénzügyi elemző feladatai közé tartozik az értékpapírok értékelése és elemzése, befektetési tanácsadás, hatékony befektetési tőke kezelése, pénzügyi kimutatások elemzése, előrejelzések készítése.

Pénzügyi elemző tanfolyam – Neked ajánljuk!

A pénzügyi képzések nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen pénzügy területén dolgozók, átlagosan 3-szor többet keresnek. Nem véletlenül, hiszen magas szintű képzettséget igényel munkájuk, és a munkaerőpiacon is nagyon keresettek a megbízható szakemberek. Ha szeretnél te is pénzügyi vagy vállalati szférában elhelyezkedni, akkor ez az online képzés neked készült. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!