fbpx

Photoshop Tanfolyam

Hogyan szerkessz a Photoshoppal?

4.7

112 tanuló ajánlja

Photoshop tanfolyam
Photoshop tanfolyam
bruttó

24 990 Ft

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Photoshop tanfolyam - Adobe Photoshop CC használata kezdőknek

A Photoshop tanfolyam célja, hogy bemutassa az egyik leggyakrabban használt és mindenki által ismert szoftver, amit a legjobb grafikusok és illusztrátorok használnak.

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Photoshop Tanfolyam?

1. Modul – Fontos tudnivalók
 • Bevezetés
 • Kezdő lépések
 • Elméleti alapok: szimmetria és asszimmetria, formátumok, kompozíciók
 • Színelmélet alapok
 • Tipográfiai alapismeretek
 • Ismerkedés a felülettel
 • Teszt
2. Modul – Gyakorlati kezdés: a fontos technikák elsajátítása
 • Alakzatok, rétegek
 • Egyszerű eszközök megismerése: ecsetek, színek, színátmenetek, pipetta, radír
3. Modul – Kézzel fogható projekt készítése
 • Bonyolultabb eszközök és technikák: rétegek, betűkészlet, klónozó, szűrő
 • Háttér eltávolítása és árnyék adása
 • 4 eszköz a bőr szépítésére, hibajavítására
 • Formázás cseppfolyósítással
4. Modul – Bónusz videók – Adobe Lightroom
 • Ismerkedés a felülettel
 • Lightroom a gyakorlatban
 • Teszt
5. Modul – Bónusz videók – Present/Action – Adobe stock
 • Present/Action
 • Adobe stock
 • Hasznos linkek és anyagok

A tanfolyam segítségével a Photoshop használata, a képszerkesztés alapjai teljesen kezdők számára is egyszerű és közérthető. A Photoshop tanfolyam online képzés, amit saját időbeosztásban, kedved szerint végezhetsz el és nem szükséges hozzá semmilyen alap képzettség. A képzés nincs helyhez kötve mivel teljesen online zajlik, így bárhonnan elvégezhető nem csak Budapest vagy környékén. Tehát ha szeretnél rajta részt venni, akkor csak egy zavartalan internet kapcsolat szükséges és már bele is mélyedhetsz az Adobe Photoshop rejtelmeibe! A tanfolyam célja a gyakorlati szemléletű oktatás, hogy a tanuló rövid időtartam alatt, olyan grafikai ismeretre tegyen szert, amivel képes a képszerkesztés alapjaira. Ma már se szeri – se száma azoknak a képzéseknek, amik nagyon sokba kerülnek mégis keveset adnak.

A Photoshop tanfolyam bármikor elkezdhető (szeptember, október, április stb.) és bátran ajánljuk olyanok számára, akik számára nem elérhető OKJ képzés. Ez a Photoshop tanfolyam egy jó kezdés azoknak, akiket vonz a vizuális világ, legyen az fotózás vagy grafika. A tanfolyam jó alapot ad további OKJ képzések elvégzéséhez, legyen az fotós vagy grafikus. Az alapok ismertetése után a Photoshop mélyebb megismerése következik, (retusálás, háttér eltávolítása, eszközök megismerése). Ma már nagyon sok reklámügynökség Budapest környékén szívesen alkalmaz grafikai szakembereket, akár távmunkában is. Nincs meghatározott kezdés vagy időtartam ami alatt el kell végezned, és nincs korlátozva a résztvevők száma sem. A szabadnapod épp kedd? Kezdd el. Természetesen a szükséges idő lehet pár hét vagy egész szeptember, ha úgy tartja kedved, ez az oktatási forma teljesen kötetlen.

 

photoshop-tanfolyam

 

Retulásás, rétegek, és egy 30 éves program

Régóta elterjedt szoftver

A Photoshop népszerűsége majd’ 30 éve töretlen. Az internet térhódításával és a digitális fotózás terjedésével, egyre nagyobb igény nyílt a grafikai programok iránt. John Knoll és Thomas Knoll alkotta meg a méltán népszerű Photoshop programot, amit ma már számtalan ember használ és segítségével nem okoz nehézséget akár a valóságtól eltérő képek készítése. A programot 1988 környékén Thomas rakta össze, akkor még teljesen más induló beállításai felkeltették az Adobe figyelmét, meglátták benne a lehetőségek tárházát. A tulajdoni jogok és a későbbi fejlesztés joga megmaradt a testvérpárnál, a további terjesztés jogát pedig megkapta az Adobe. Photoshop diadalmenete azóta is tart, a digitalizáció, a social media és mind – mind ahhoz segített hozzá, hogy az Adobe szolgáltatások (Photoshop, Lightroom vagy Indesign) olyan eszközök legyenek aminek a használata egy teljesen kezdő számára is érhető.

A Photoshop nemcsak fotósok, hanem grafikusok körében is elterjedt, legyen szó névjegykártyáról, esküvői meghívóról vagy bármilyen digitális kiadványról. A tanfolyam célja olyan gyakorlati szemléletű oktatás, ahol a tanulót videók és más gyakorlati eszközök segítik, hogy az oktatás gördülékenyebb legyen. Ez az oktatási forma számos okj tanfolyam esetében hasznosnak bizonyult, azonban a tanfolyamok többsége még nem él vele. Annak érdekében, hogy a tanuló később is hozzáférjen a tanagyaghoz, a tanfolyamok visszanézhetőek. A tanfolyam akár egy Budapest – Szeged táv vonatút alatt elvégezhető, hiszen teljesen online.

Népszerű funkciók

Ami természetesen mindenkit érdekel az a retusálás. Hogyan tudok egy egyszerű fotóból, valami teljesen mást kihozni? Hogyan működik a retusálás? Ez a tanfolyam segít neked abban, hogy néhány óra alatt megkapd a megfelelő alapokat ahhoz, hogy a képes legyél alap szinten képeket és grafikai kiadványok szerkeszteni. Megtanulod mire jók a réteg stílusok, milyen eszközök vannak a segítségedre ha egy szöveg vagy fotó elhelyezését szeretnéd megváltoztatni, hogy működik a kijelölés.

A különböző retusáló eszközök használata ma már nem csak profi retusálók körében népszerű, kezdők számára is könnyen elsajátítható, akár ezen oktatási anyagból is. Kezdetben az egész Photoshop program elfért egy aprócska kis floppy-n ma már azonban a Photoshoppal kapcsolatos szolgáltatások egy felhő alapú rendszerben érhetőek el magánszemélyek és cégek számára.

Ha számodra nem elérhetőek most az OKJ tanfolyamok, esetleg sem a szeptember sem az október nem megfelelő akkor ez a tanfolyam és gyakorlati szemléletű oktatás hasznodra válik majd. A tanfolyam elvégzése saját tempóban zajlik ez lehet néhány óra, de több hét is ez teljesen rajtad áll. Ennek az oktatási formának nagy előnye, hogy a videók és a tananyag, mind visszanézhetőek, nem szükséges a mentése mivel teljesen online, hiszen örökre a tiéd marad.

 

Miről fogsz tanulni a Photoshop tanfolyam moduljaiban?

A Photoshop tanfolyam alatt megtanulod mire jó a history panel (hogyan tudod visszakövetni a különböző mozzanatokat, amiket szoftver használata közben csináltál), hogy a kijelölésnek több módja is van, és a rétegek használata is elsődleges szerepet kap. A tanfolyam során fontos az alapok áttekintése és ismertetése (tipográfia, szimmetria – asszimmetira bemutatása, megtanulod hogyan jön létre egy szín, mi is az a réteg és annak a létrehozása) erre épül majd a képzés második része. Ezen ismeretek segítségével, könnyebb lesz a további modulok ismertetése, ahol az eszközök bemutatása következik. Itt ismered meg az alakzat, réteg, kijelölések fogalmát, hogy mi is az a panel és annak beállításai.

A harmadik modulban már elkezdődik a bonyolultabb eszközök áttekintése, és az első kézzel fogható projekt elkészítése, rétegek (layers) mélyebb megismerése és használati módok. Szó lesz még a history panel további beállításairól, és a retusálás is sokkal nagyobb hangsúlyt kap. Megtudod miért hasznos a kijelölés, megtudod mi az a négy eszköz amit bőrszépítésre használhatsz (ezek beállításai) miért jön jól a history panel egy – egy elszúrt projekt esetén és mi az a réteg maszk?

Az utolsó két modulban az Adobe Lightroom CC bemutatása történik meg, amivel kevés okj tanfolyam foglalkozik, pedig a fotósok számára kiemelten fontos. A képzés alatt olyan alapismereteket és tudást szerzel meg, amivel további vizuális képzések és tanfolyam elvégzése már sokkal egyszerűbb lesz. A kezdő tanfolyamok általában néhány óra alatt végigveszik az alapokat, nincs idő elmélyülni egy – egy témában. Ez az online Photoshop tanfolyam azonban saját tempóban végezhető képzés. Nincs meghatározott óra vagy hét, amit egy – egy rész bemutatása megkíván, ha a szabadnapod épp kedd és akkor van időd, nyugodtan láss neki.

 

Kinek ajánljuk a Photoshop tanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akiket vonz a vizuális képalkotás és a digitális fotózás világa és további képzések is szerepelnek a jövőbeni terveik között.
 • Azoknak ajánljuk, akik nem döntötték el, hogy ezzel szeretnének foglalkozni, de a munkájuk megköveteli a Photoshop szoftver ismeretét (marketing, sales stb)
 • Azoknak akik nem Budapest vagy környékén élnek, így nem elérhetőek számukra a helyi képzések, vagy épp az időpont nem megfelelő

 

photoshop-tanfolyam

 

Ha szeretnél más induló képzéseinkről, tanfolyamok vagy az online oktatási formáról információt kapni, e-mail formájában érdeklődj a hét bármely napján, a megadott adatok alapján!

Ügyfélszolgálatunk elérhető: hétfő – kedd – szerda – csütörtök és péntek 8 – 16 óráig.

E-mail cím: info@thebrightacademy.com

Kitől fogsz tanulni?

Oroszlány Tibor

Grafikus

DTP operátorként és kiadványszerkesztőként kerültem először közelebbi kapcsolatba a grafikusi hivatással, Cheltenham városában az Egyesült Királyságban. Hazaköltözésem után már nem volt kérdés, mivel szeretnék foglalkozni: 2018-ban szereztem grafikusi végzettséget Budapesten. Azóta végigjártam a ranglétrát: először egy nyomdában dolgoztam revizorként és DTP operátorként, legutóbbi munkahelyemen, pedig már senior graphic designerként feleltem Magyarország legexkluzívabb szállodájának online és offline megjelenéséért. Egyéni vállalkozóként 2020 közepe óta állok magánszemélyek és cégek rendelkezésére.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Internetkapcsolat a képek letöltéséhez, regisztrációhoz, internetes szolgáltatásokhoz, Adobe Photoshop CC 2019 program, amiből elérhető 7 napos próbaverzió oldalukon:https://www.adobe.com/hu/products/photoshop/free-trial-download.html
 • Processzor igény: Intel® vagy AMD processzor 64 bites támogatással, 2 GHz-es vagy gyorsabb processzor
 • RAM követelmény: Legalább 2 GB RAM
 • Merevlemez-terület: Legalább 3,1 GB

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Nagyon szerettem ezt is, mint az eddigieket.

Rated 5 out of 5
2021.09.27.

Nagyon tetszett a gyakorlatiasság. A videók nézése közben folyamatosan tudtam csinálni én magam is a feladatokat, így könnyebben rögzültek a műveletek. Már nagyon várom a Webdesigner tanfolyamot is! 🙂

H. Eszter

Szuper ár-érték arány!

Rated 5 out of 5
2021.04.16.

Nagyon megszerettem használni a Ps-t, tuti benevezek az Adobe család többi kurzusára is itt! 🙂

Orsi

Az alapokat kötéletesen megadja és a retusálás rész hasznos!

Rated 4 out of 5
2020.05.16.

Amire kiváncsi voltam megtanultam, a retusálás és a Lightroom használata bónuszként nagyon klassz volt

Eliza Cseh

Ezek is érdekelhetnek:

portre-foto-tanfolyam
Érdekel a portré fotózás? Szeretnél még jobban elmélyedni a beauty és portré fotózás világában? A legjobb helyen jársz!

5

59990 Ft

adobe-illustrator-tanfolyam
Kíváncsi vagy, hogyan működik az Adobe Illustrator és hogy készíts vektorgrafikákat? A legjobb helyen jársz.

5

24990 Ft

Grafikus online tanfolyam
Ez a grafikus online tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a grafikai tervezés világával.

4.8

119990 Ft

fotós-tanfolyam
Ez a gyakorlatias fotózás tanfolyam azokat a fotográfiai alapokat mutatja be, amit minden kezdő fotózni vágyó szeretne tudni.

5

59990 Ft

adobe-premiere-pro-videoszerkeszto-tanfolyam-kezdoknek
Az Adobe Premiere Pro egy igen sokoldalú vágóprogram, legyen ez az első lépésed a vágó szakmához!

4.7

24990 Ft

Ráépülő képzések:

Érdekel a PPC fogalma és a sikeres hirdetési stratégiák kiépítése? Amatőrként nem tudod, hogyan kezdj neki? Biztos tudásra vágysz, hogy elkerüld a több százezer forintos bukást a rosszul beállított hirdetések miatt?

5

99990 Ft

Érdekel a vizuális világ? Szeretnéd megtanulni az After Effects működését, és megismerkedni a videó, animáció és mozgókép szerkesztésének lehetőségeivel?

179990 Ft

Tanuld meg hogyan kell összeállítani a mindenmentes étrendet ételintoleranciával küzdő vendéged számára, vagy akár saját részedre.

49990 Ft

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

169990 Ft

Tóth Gergely Nikolett fotós mesterkurzus
Ha igazán mély tudásra vágysz és még nem döntötted el, hogy a fotós szakmán belül merre specializálódj, akkor ez a fotós mesterkurzus neked szól!

4.5

99990 Ft

Kíváncsi vagy, hogyan működik a Figma és szeretnél gyakorlati tudást szerezni? A legjobb helyen jársz.

4.7

49990 Ft

Ez a gyakorlatias angol A2 tanfolyam segít magabiztos alapokra emelni az angoltudásod. Ha teljesen kezdő vagy, várunk az A1-es teljesen kezdők számára készült kurzuson.

5

29990 Ft

A Canva képszerkesztő tanfolyam neked szól, ha szeretnél megismerkedni az online képszerkesztés alapjaival.

5

49990 Ft

vegan-taplalkozasi-tanacsado-kepzes-1
A megfelelő növényi étrend kialakítása és betartása nem is olyan nehéz, főleg, ha a megfelelő ismeretek birtokában vagy. Gyakorlatias kurzusunkkal ezt könnyedén megszerezheted!

5

99990 Ft

Ha szakértőnként, tanácsadóként szeretnél dolgozni, mint egyéni vállalkozó és szeretnél sikeres lenni a szakmádban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

5

59990 Ft

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!