fbpx

Photoshop Tanfolyam

Hogyan szerkessz a Photoshoppal?

4.7

112 tanuló ajánlja

bruttó

24 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Photoshop tanfolyam - Adobe Photoshop CC használata kezdőknek

A Photoshop tanfolyam célja, hogy bemutassa az egyik leggyakrabban használt és mindenki által ismert szoftver, amit a legjobb grafikusok és illusztrátorok használnak.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Photoshop Tanfolyam?

1. Modul – Fontos tudnivalók
 • Bevezetés
 • Kezdő lépések
 • Elméleti alapok: szimmetria és asszimmetria, formátumok, kompozíciók
 • Színelmélet alapok
 • Tipográfiai alapismeretek
 • Ismerkedés a felülettel
 • Teszt
2. Modul – Gyakorlati kezdés: a fontos technikák elsajátítása
 • Alakzatok, rétegek
 • Egyszerű eszközök megismerése: ecsetek, színek, színátmenetek, pipetta, radír
3. Modul – Kézzel fogható projekt készítése
 • Bonyolultabb eszközök és technikák: rétegek, betűkészlet, klónozó, szűrő
 • Háttér eltávolítása és árnyék adása
 • 4 eszköz a bőr szépítésére, hibajavítására
 • Formázás cseppfolyósítással
4. Modul – Bónusz videók – Adobe Lightroom
 • Ismerkedés a felülettel
 • Lightroom a gyakorlatban
 • Teszt
5. Modul – Bónusz videók – Present/Action – Adobe stock
 • Present/Action
 • Adobe stock
 • Hasznos linkek és anyagok

A tanfolyam segítségével a Photoshop használata, a képszerkesztés alapjai teljesen kezdők számára is egyszerű és közérthető. A Photoshop tanfolyam online képzés, amit saját időbeosztásban, kedved szerint végezhetsz el és nem szükséges hozzá semmilyen alap képzettség. A képzés nincs helyhez kötve mivel teljesen online zajlik, így bárhonnan elvégezhető nem csak Budapest vagy környékén. Tehát ha szeretnél rajta részt venni, akkor csak egy zavartalan internet kapcsolat szükséges és már bele is mélyedhetsz az Adobe Photoshop rejtelmeibe! A tanfolyam célja a gyakorlati szemléletű oktatás, hogy a tanuló rövid időtartam alatt, olyan grafikai ismeretre tegyen szert, amivel képes a képszerkesztés alapjaira. Ma már se szeri – se száma azoknak a képzéseknek, amik nagyon sokba kerülnek mégis keveset adnak.

A Photoshop tanfolyam bármikor elkezdhető (szeptember, október, április stb.) és bátran ajánljuk olyanok számára, akik számára nem elérhető OKJ képzés. Ez a Photoshop tanfolyam egy jó kezdés azoknak, akiket vonz a vizuális világ, legyen az fotózás vagy grafika. A tanfolyam jó alapot ad további OKJ képzések elvégzéséhez, legyen az fotós vagy grafikus. Az alapok ismertetése után a Photoshop mélyebb megismerése következik, (retusálás, háttér eltávolítása, eszközök megismerése). Ma már nagyon sok reklámügynökség Budapest környékén szívesen alkalmaz grafikai szakembereket, akár távmunkában is. Nincs meghatározott kezdés vagy időtartam ami alatt el kell végezned, és nincs korlátozva a résztvevők száma sem. A szabadnapod épp kedd? Kezdd el. Természetesen a szükséges idő lehet pár hét vagy egész szeptember, ha úgy tartja kedved, ez az oktatási forma teljesen kötetlen.

 

photoshop-tanfolyam

 

Retulásás, rétegek, és egy 30 éves program

Régóta elterjedt szoftver

A Photoshop népszerűsége majd’ 30 éve töretlen. Az internet térhódításával és a digitális fotózás terjedésével, egyre nagyobb igény nyílt a grafikai programok iránt. John Knoll és Thomas Knoll alkotta meg a méltán népszerű Photoshop programot, amit ma már számtalan ember használ és segítségével nem okoz nehézséget akár a valóságtól eltérő képek készítése. A programot 1988 környékén Thomas rakta össze, akkor még teljesen más induló beállításai felkeltették az Adobe figyelmét, meglátták benne a lehetőségek tárházát. A tulajdoni jogok és a későbbi fejlesztés joga megmaradt a testvérpárnál, a további terjesztés jogát pedig megkapta az Adobe. Photoshop diadalmenete azóta is tart, a digitalizáció, a social media és mind – mind ahhoz segített hozzá, hogy az Adobe szolgáltatások (Photoshop, Lightroom vagy Indesign) olyan eszközök legyenek aminek a használata egy teljesen kezdő számára is érhető.

A Photoshop nemcsak fotósok, hanem grafikusok körében is elterjedt, legyen szó névjegykártyáról, esküvői meghívóról vagy bármilyen digitális kiadványról. A tanfolyam célja olyan gyakorlati szemléletű oktatás, ahol a tanulót videók és más gyakorlati eszközök segítik, hogy az oktatás gördülékenyebb legyen. Ez az oktatási forma számos okj tanfolyam esetében hasznosnak bizonyult, azonban a tanfolyamok többsége még nem él vele. Annak érdekében, hogy a tanuló később is hozzáférjen a tanagyaghoz, a tanfolyamok visszanézhetőek. A tanfolyam akár egy Budapest – Szeged táv vonatút alatt elvégezhető, hiszen teljesen online.

Népszerű funkciók

Ami természetesen mindenkit érdekel az a retusálás. Hogyan tudok egy egyszerű fotóból, valami teljesen mást kihozni? Hogyan működik a retusálás? Ez a tanfolyam segít neked abban, hogy néhány óra alatt megkapd a megfelelő alapokat ahhoz, hogy a képes legyél alap szinten képeket és grafikai kiadványok szerkeszteni. Megtanulod mire jók a réteg stílusok, milyen eszközök vannak a segítségedre ha egy szöveg vagy fotó elhelyezését szeretnéd megváltoztatni, hogy működik a kijelölés.

A különböző retusáló eszközök használata ma már nem csak profi retusálók körében népszerű, kezdők számára is könnyen elsajátítható, akár ezen oktatási anyagból is. Kezdetben az egész Photoshop program elfért egy aprócska kis floppy-n ma már azonban a Photoshoppal kapcsolatos szolgáltatások egy felhő alapú rendszerben érhetőek el magánszemélyek és cégek számára.

Ha számodra nem elérhetőek most az OKJ tanfolyamok, esetleg sem a szeptember sem az október nem megfelelő akkor ez a tanfolyam és gyakorlati szemléletű oktatás hasznodra válik majd. A tanfolyam elvégzése saját tempóban zajlik ez lehet néhány óra, de több hét is ez teljesen rajtad áll. Ennek az oktatási formának nagy előnye, hogy a videók és a tananyag, mind visszanézhetőek, nem szükséges a mentése mivel teljesen online, hiszen örökre a tiéd marad.

 

Miről fogsz tanulni a Photoshop tanfolyam moduljaiban?

A Photoshop tanfolyam alatt megtanulod mire jó a history panel (hogyan tudod visszakövetni a különböző mozzanatokat, amiket szoftver használata közben csináltál), hogy a kijelölésnek több módja is van, és a rétegek használata is elsődleges szerepet kap. A tanfolyam során fontos az alapok áttekintése és ismertetése (tipográfia, szimmetria – asszimmetira bemutatása, megtanulod hogyan jön létre egy szín, mi is az a réteg és annak a létrehozása) erre épül majd a képzés második része. Ezen ismeretek segítségével, könnyebb lesz a további modulok ismertetése, ahol az eszközök bemutatása következik. Itt ismered meg az alakzat, réteg, kijelölések fogalmát, hogy mi is az a panel és annak beállításai.

A harmadik modulban már elkezdődik a bonyolultabb eszközök áttekintése, és az első kézzel fogható projekt elkészítése, rétegek (layers) mélyebb megismerése és használati módok. Szó lesz még a history panel további beállításairól, és a retusálás is sokkal nagyobb hangsúlyt kap. Megtudod miért hasznos a kijelölés, megtudod mi az a négy eszköz amit bőrszépítésre használhatsz (ezek beállításai) miért jön jól a history panel egy – egy elszúrt projekt esetén és mi az a réteg maszk?

Az utolsó két modulban az Adobe Lightroom CC bemutatása történik meg, amivel kevés okj tanfolyam foglalkozik, pedig a fotósok számára kiemelten fontos. A képzés alatt olyan alapismereteket és tudást szerzel meg, amivel további vizuális képzések és tanfolyam elvégzése már sokkal egyszerűbb lesz. A kezdő tanfolyamok általában néhány óra alatt végigveszik az alapokat, nincs idő elmélyülni egy – egy témában. Ez az online Photoshop tanfolyam azonban saját tempóban végezhető képzés. Nincs meghatározott óra vagy hét, amit egy – egy rész bemutatása megkíván, ha a szabadnapod épp kedd és akkor van időd, nyugodtan láss neki.

 

Kinek ajánljuk a Photoshop tanfolyam elvégzését?

 • Azoknak, akiket vonz a vizuális képalkotás és a digitális fotózás világa és további képzések is szerepelnek a jövőbeni terveik között.
 • Azoknak ajánljuk, akik nem döntötték el, hogy ezzel szeretnének foglalkozni, de a munkájuk megköveteli a Photoshop szoftver ismeretét (marketing, sales stb)
 • Azoknak akik nem Budapest vagy környékén élnek, így nem elérhetőek számukra a helyi képzések, vagy épp az időpont nem megfelelő

 

photoshop-tanfolyam

 

Ha szeretnél más induló képzéseinkről, tanfolyamok vagy az online oktatási formáról információt kapni, e-mail formájában érdeklődj a hét bármely napján, a megadott adatok alapján!

Ügyfélszolgálatunk elérhető: hétfő – kedd – szerda – csütörtök és péntek 8 – 16 óráig.

E-mail cím: info@thebrightacademy.com

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Internetkapcsolat a képek letöltéséhez, regisztrációhoz, internetes szolgáltatásokhoz, Adobe Photoshop CC 2019 program, amiből elérhető 7 napos próbaverzió oldalukon:https://www.adobe.com/hu/products/photoshop/free-trial-download.html
 • Processzor igény: Intel® vagy AMD processzor 64 bites támogatással, 2 GHz-es vagy gyorsabb processzor
 • RAM követelmény: Legalább 2 GB RAM
 • Merevlemez-terület: Legalább 3,1 GB
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Sokat tanultam a videókból és a szöveges anyagokból.

2024.03.07.

Nagyon tetszett a tanfolyam, nem régóta kezdtem el fotózni, mindenképp hasznos volt számomra a Photoshop program megismerése és használata.

Mariann

Nagyon szerettem ezt is, mint az eddigieket.

2021.09.27.

Nagyon tetszett a gyakorlatiasság. A videók nézése közben folyamatosan tudtam csinálni én magam is a feladatokat, így könnyebben rögzültek a műveletek. Már nagyon várom a Webdesigner tanfolyamot is! 🙂

H. Eszter

Szuper ár-érték arány!

2021.04.16.

Nagyon megszerettem használni a Ps-t, tuti benevezek az Adobe család többi kurzusára is itt! 🙂

Orsi

Az alapokat kötéletesen megadja és a retusálás rész hasznos!

2020.05.16.

Amire kiváncsi voltam megtanultam, a retusálás és a Lightroom használata bónuszként nagyon klassz volt

Eliza Cseh

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!