fbpx

Power Bi tanfolyam haladóknak

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

A Power BI tanfolyam elsődleges célja, hogy megismertessen az pow alapjaival. A tanfolyam során közelebbről megismerkedsz a Power BI használatával, az adatok előkészítésével és tisztításának folyamatával. Ha számodra is nehézkes rendszerezni a bejövő adatokat, és szeretnél még többet kihozni belőlük, kíváncsi vagy hogyan működik az adatvizualizáció akkor ez a tanfolyam neked szól.

Power BI tanfolyam – Mi az a Power BI?

Az adatok a modern vállalkozások éltető elemei, adatok segítségével egy vállalkozás még gördülékenyebben tud fejlődni. A felhalmozott adatmennyiség azonban kevés sikert hordoz magában, ha nem tudjuk azt feldolgozni és értelmezni. Szeretnél megismerkedni egy olyan platformmal, ami hasznos és gyakorlatias? Akkor a Power BI lesz a te „embered” vagy szoftvered!

A Power Bi a Microsoft egyik zászlóshajója. A Power BI a felhőalapú alkalmazások és szolgáltatások gyűjtőneve, amelyek segítségével a szervezetek egy felhasználóbarát felületen keresztül összegyűjthetik, kezelhetik és elemezhetik a különféle forrásokból származó adatokat.

A Power BI elsősorban összegyűjti és feldolgozza az adatokat, és közérthető betekintést nyújt, gyakran vizuálisan lenyűgöző és könnyen feldolgozható diagramok és grafikonok segítségével. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy világos és hasznos pillanatképeket készítsenek és ezeket megosszák más felhasználókkal is.

A Power BI számos adatforráshoz csatlakozik, az alapvető Excel-táblázatoktól az adatbázisokig, valamint felhőalapú és helyszíni alkalmazásokig.

Power BI tanfolyam – Neked ajánljuk!

Ha szeretnél rendet tenni a felhalmozott adatok között, és meguntad, hogy folyamatosan mindent Excel táblába gyűjtögetsz, akkor ez az power bi tanfolyam valódi segítséget nyújthat számodra. A tanfolyam során megismered az adatvizualizáció alapjait, és jelentőségét napjainkban, és olyan gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be számodra a használatát, amelyek könnyen értelmezhetőek implementálhatóak a mindennapi életben. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!