fbpx

Projektmenedzser képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ez a projektmenedzser képzés olyan elméleti és gyakorlati tudást ad át, amelynek segítségével átfogó képet kapsz a projektmenedzsment minden részletéről. A tanfolyam során megismered, milyen tudásra és készségekre lesz szükséged, hogyan épül fel egy vállalati kultúra, milyen mérföldkövei vannak egy projektnek és miben áll a sikeres projektvezetők titka. Szeretnél izgalmas projekteken dolgozni, hazai és nemzetközi piacon? Akkor itt a lehetőség!

Projektmenedzsment képzés – Mit csinál egy projektmenedzser?

Először is érdemes leszögeznünk, hogy mivel foglalkozik pontosan egy projekt menedzser és honnan ered maga a foglalkozás. Az 1980-as években a Microsoft egy nagyobb ívű projektbe kezdett bele, ahol felmerült egy probléma: túl sok volt benne a feladat és a szereplő. Jelen voltak csapatok, a marketing, a mérnöki és az üzleti részlegtől, de senki nem volt, aki koordinálja őket.

Ekkor a Microsoft előállt egy zseniális megoldással, kiválasztottak egy személyt, aki az új projekt megszervezését és koordinálását vállalta. Így született meg a projektmenedzser szerepkör. A projektmenedzserek játszák a vezető szerepet a projektek tervezésében, végrehajtásában, nyomon követésében, ellenőrzésében és lezárásában. Elvárják tőlük, hogy hogy a projektet időben, költségvetésen és határidőn belül teljesítsék, miközben mindenki rendelkezik a megfelelő információkkal a feladatokat illetően.

Miért érdemes projektmenedzserként dolgozni?

A projektmenedzseri szakma jelenleg az egyik legkeresettebb a munkaerőpiacon, hiszen a nagyvállalatok mellett a kisebb vállalkozások is felismerték a projektmenedzserek szükségességét. Amellett, hogy rengeteg új és izgalmas projektben vehetsz részt, ahol átéleheted az alkotás örömét, nagyfokú döntési szabadságot is ad számodra. Te leszel a felelős egy csapat vezetéséért, ezért jó emberismeretre lesz szükséged mindemellett. Egy projektvezető munkája rugalmas a helyet és az időt illetően, hiszen manapság bárhonnan tudsz csapatot iránytani. Végül, de nem utolsósorban, a projektvezetők kiemelkedő fizetéssel rendelkeznek, de ez nagyban függ a projekttől és az iparágtól is, amiben dolgoznak.

Projektmenedzser tanfolyam – Neked ajánljuk!

Ez a projektmenedzser képzés segít a hallgatónak megismerni a projektmenedzsment alapjait, hogy a kurzus elvégzése után, magabiztosan le tudjon vezényelni kisebb és nagyobb projekteket. Ez a tanfolyam olyan konkrét szakmai tudást ad a kezedbe, amivel a hazai és nemzetközi piacon is megállod a helyedet. A tanfolyamban nagy szerepet kap a hatékonyság és a megfelelő időmenedzsment is, hiszen projektmenedzserként ezek szükséges képességek lesznek. A tanfolyam 2022-ben indul. Ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor iratkozz fel te is a várólistánkra!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!