fbpx

Rendezvényszervező tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Rendezvényszervező tanfolyam – Ha álmod a tökéletes esemény lebonyolítása

Bírod a nyomást és tudsz több feladatot egyszerre koordinálni? Fél szavakból is megérted az ügyfeledet, tudod, hogy milyen célra melyik céget, alvállalkozót keresd meg, hogyan érj el náluk kedvezményt? Milyen típusú rendezvény a legmegfelelőbb, és milyen helyszíni adottságok, esetleg technikai eszközök szükségesek a tökéletes lebonyolításhoz? Ezek azok a plusz információk, amelyeket elsajátíthatsz a rendezvényszervező tanfolyam segítségével!

 

rendezvenyszervezo-tanfolyam

 

Szeretnél egy pörgős, menő szakmát a kezedbe, amivel lehetőséged nyílik álmaid munkájára?

Ha már régóta dédelgetett álmod az, hogy akár konferenciákat, céges bulikat, eseményeket szervezz, akkor jó helyen jársz! Nálunk megtalálod azt a minőségi tudást, amellyel egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz a munkához, amelyet majd nem is fogsz munkának érezni. Egyet azonban tudnod kell a szakmáról: itt nincs 8 órás, 9-től 5-ig tartó munkaidő és irodában ücsörgés! Pörgés, folyamatos egyeztetések, hatalmas kreatív, alkotói szabadság jellemzi. Így csak akkor válaszd, ha te is unod a monoton, egész napos irodai munkát, és szívesen találkoznál minden nap kihívásokkal.

A rendezvényszervező tanfolyam segítségével elsajátíthatod többek közt azt, hogy hogyan tervezz, majd szervezz egy rendezvényt megfelelő marketing támogatással, hogyan készíthetsz profi rendezvény forgatókönyvet, valamint azt is megtanulhatod, hogyan teremts büdzsét rá. Bár úgy tűnik, mintha mindezt nem lehetne online tanfolyamon elvégezni, mi megmutatjuk, hogy igenis lehetséges. Olyan oktatók állították össze a tanfolyam moduljait, fejezeteit, akik jártasak a területen. Emellett remekül tudják átadni tudásuk legjavát, hogy Te is kiemelkedő eredményeket érhess el ezen a szakterületen. A képzés szakmailag erős alapokat és háttértudást nyújt, így bátran elkezdhetik a teljesen kezdők is.

Ne habozz, jelentkezz Rendezvényszervező tanfolyamunkra és váltsd valóra az álmod! Megfelelő alap lehet az Esküvőszervező tanfolyamunkhoz is, ha abba az irányba specializálódnál később.

 

De hol is lehet elhelyezkedni ezzel a végzettséggel? Hol alkalmaznak manapság rendezvényszervezőket?

  • Kommunikációs vagy specializáltan rendezvényszervező, esetleg reklámügynökségeknél, multi cégeknél, tréning- és konferenciaszervező cégeknél
  • Dolgozhatsz saját vállalkozásban – ehhez azonban először megfelelő ügyfélkör kialakítására van szükség, amelyek lehetnek mind egyéni vállalkozók, vagy, besegíthetsz a fent említett cégek egyikében, mint külsős munkatárs.

 

rendezvenyszervezo-tanfolyam

 

A képzés szakmailag erős alapokat és háttértudást nyújt, így bátran elkezdhetik a teljesen kezdők is.

 

Kiknek ajánljuk a tanfolyamot?

  • Azoknak, akik pörgős, kreatív munkára vágynak
  • Akik imádnak szervezni, rendszerezni
  • Akik kiszakadnának az átlagos, monoton, 8 órás munkából. Ezenkívül nem félnek majd éjszaka, vagy hétvégén is dolgozni – hiszen a rendezvények általában ilyen időpontokban vannak
  • Akik szívesen lennének a maga uraik

 

 Mi szükséges a rendezvényszervező tanfolyam elvégzéséhez?

  • Stabil internetkapcsolat és felhasználói szintű számítógépes ismeretek

A tanfolyam elvégzését követően egy online certifikátot állítunk ki.

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!