fbpx

SaaS marketing képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Ez az SaaS marketing képzés átfogó ismeretek ad olyan hallgatók számára, akik szeretnének hosszú távon az online marketing, a közösségi média és az email marketing világában mozogni és dolgozni. A tanfolyam fő fókuszában az SaaS (software as a service) helyezkedik el, amely egy olyan szoftverszolgáltatást jelent, ahol a felhasználók interneten keresztül felhő alapú alkalmazásokhoz kapcsolódhatnak.

Saas digitális marketing képzés – A szoftverszolgáltatás előnyei

Mit jelent az SaaS marketing? És miért fontos ma már erre specializálódni? Egyáltalán, mit jelent az Saas és hol használják? Ha szeretnél a szoftverpiacon mozogni és erre a területre specializálni a képességeidet, akkor ez a tanfolyam tökéletes választás számodra.

SaaS jelentése

Az SaaS lényege, hogy a felhasználók az interneten keresztül csatlakoznak egy alkalmazáshoz, és azon belül dolgoznak. Ilyen például a Canva, vagy akár maga a Zoom is, ami 2020-ban indult el igazán a hódító körútjára. Az SaaS üzletpolitikája tulajdonképpen a havi előfizetéses rendszer lehetősége, így szolgáltatásként tudsz előfizetni a rendszerre.

Az előnyei

Az SaaS rendszernek számtalan előnye van. Költséghatékony, egyszerű a használata, gyorsan igénybe vehető és rendszeresen frissíthető. Természetesen, ha ezen a piacon szeretnél marketingesként mozogni, akkor érdemes még jobban kitágítani a tudásodat az adott platformmal kapcsolatban, hiszen részben a te feladatod lesz majd eladni azt a jövőben.

Kinek ajánljuk az SaaS online marketing képzést?

A tanfolyam során olyan szakmai tudás birtokosa leszel, ami kifejezetten a SaaS piacot célozza meg. Ha van esetleg terméked, amit szeretnél a nagyvilág elé tárni, esetleg a digitális piacon mozogsz, mint szabadúszó marketinges, akkor ez a tanfolyam most neked szól! A tanfolyam során olyan szakértők adják át elméleti és gyakorlati tudásukat, akik hosszú évek óta ezen a piacon dolgoznak és minden tipp és trükk a tarsolyukban van! A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!