fbpx

Segítsünk EGYÜTT ott, ahol most a legnagyobb szükség van rá!

The Bright Academy Adománygyűjtés

A The Bright Academy és az UNICEF Magyarország közös összefogása a koronavírus negatív hatásai által érintett gyermekek, fiatal felnőttek, édesanyák és egészségügyi dolgozók támogatásáért.

Az elmúlt időszak eseményei hirtelen komoly kihívások elé állította társadalmunkat. Sokan vesztették el az állásukat és kerültek nehéz anyagi körülmények közé. Iskolás gyermekek informatikai eszközök és internet hiányában nem tudtak hatékonyan haladni a tanulással, így ez behozhatatlan lemaradást eredményezett. 

Habár enyhül a fertőzésveszély, mégis a korlátozások, a túlterhelt egészségügyi rendszerek és kimerült szakemberek, valamit az eszköz és forrás hiányok hosszú távú hatást gyakorolnak a gyermekek és felnőttek életére világszerte. Úgy érezzük, fontos, hogy felhívjuk a figyelmet a minket jelenleg körülvevő aktuális problémákra és segítsünk ott, ahol most a legnagyobb szükség van rá!

Most te is segíthetsz, hogy EGYÜTT segítsünk!

A The Bright Academy az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvánnyal együttműködve itthon gyermekotthonok, gyermekkórházak, anyaotthonok, köznevelési intézmények és egészségügyi dolgozók, nemzetközi szinten pedig válságövezetben élők segítését tűzte ki célul.

2020. június 10 – 30. között bármelyik The Bright Academy online tanfolyam megvásárlásával az UNICEF segélyprogramját támogatod 2.000 – 4.000 forinttal, mely egészségügyi-, higiéniai- és oktatási eszközöket biztosít.

Megháláljuk a segítséged!

Az adománygyűjtés időszakában minden eladott tanfolyam után egy másik tanfolyamot adunk ajándékba, megköszönve azt, hogy még ebben a kihívásokkal teli helyzetben is önzetlenül és szeretettel segítesz másokon. Az ajándék tanfolyamot saját részre vagy egy barátod, rokonod számára is kérheted. Ajándékként csak megegyező vagy alacsonyabb árú tanfolyam választható. Az 1+1 akció során minden esetben a magasabb eladási árú tanfolyamot kell megvásárolnod.

Hogyan segíthetsz?

 1. Válassz ki egy tanfolyamot az Online tanfolyamok oldalunkon, majd tedd a kosárba a tanfolyamot.
 2. A Kosár menüpontban kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra.
 3. A számlázási adatok megadását követően, a “További információk” résznél található megjegyzés menüpontban írd meg nekünk a választott ajándék tanfolyamod nevét. Amennyiben egy barátodat vagy családtagodat szeretnéd meglepni az ajándék tanfolyammal, kérünk azt is írd meg nekünk.
 4. Munkatársunk 2-3 munkanapon belül visszajelez az ajándék tanfolyam sikeres aktiválásáról.

Fontos: Az adománygyűjtés és az 1+1 akció időtartama 2020. június 10 – 30. Ajándékba csak megegyező vagy alacsonyabb árú tanfolyam választható. Az 1+1 akció során minden esetben a magasabb eladási árú tanfolyamot kell megvásárolnod.

A online tanfolyamaink megvásárlásával az UNICEF munkáját támogatod

Az adományt az UNICEF a következőkre fordítja:

 • Oktatási programok
  • Rádiós és tévés oktatási anyagok
  • Online oktatási eszközök
 • Higiéniai eszközök
  • Szappan, fertőtlenítőszer
  • Arcmaszk, gumikesztyű
 • Alapvető gyógyszerek
  • Gyógyszerek, védőoltások
  • Orvosi védőruházat

SEGÍTSÜNK EGYÜTT OTT, AHOL MOST A LEGNAGYOBB SZÜKSÉG VAN RÁ!
Ne hagyjuk, hogy a legvédtelenebbek legyenek a járvány csendes áldozatai!

The Bright Heart

A The Bright Academy a valóban használható tudás adása mellett elkötelezett a környezete segítésében és az oktatás támogatásában is.

Szívügyünk, hogy ott segítsünk piacképes tudásátadással, ahol kell. Éppen ezért májustól a Kórházsuli Alapítványt támogatva korlátlan hozzáférést biztosítunk az oldalon található tanfolyamokhoz a hosszas betegségből gyógyuló gyermekek számára. Fontosnak tartjuk, hogy ezek a gyermekek a rehabilitáció idején tudásukat bővíthessék, belelássanak egy-egy szakma szépségébe, és hogy segítsük a továbbtanulás előtt álló fiatal felnőtteket a szakirány kiválasztásában. Ezen kívül a The Bright Academy minden eladott online tanfolyam után egy fát ültet, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!