fbpx
/
/
SEO Tanfolyam – Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre Mesterkurzus

SEO Tanfolyam – Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre Mesterkurzus

A mesterkurzusban megtanulhatod, hogyan generálj bevételt a vállalkozás számára organikusan, és hogyan kötelezd el magad mellett az ügyfeleket hosszú távon.

5

112 tanuló ajánlja

Oktató:

bruttó

169 990 Ft

84 995Ft / 2  hónap

Egyszeri összeg

30 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

 • Ingyen letölthető segédanyagok

Átfogó SEO képzés kezdőknek és haladóknak

A Google keresőoptimalizálás előnye

Az organikus forgalom az egyik legjobb, leghatékonyabb és legköltséghatékonyabb forrása az új ügyfelek szerzésének. A hirdetések hosszú távon rengeteg költséget generálnak a vállalkozások számára. Manapság a verseny egyre nagyobb az online hirdetési felületeken, így a hirdetések futtatása egyre költségesebb. Nem beszélve arról, hogy a felhasználók nagy része már immunis a hirdetésekre, így csak a legkreatívabb hirdetések érnek célba a leendő ügyfelek esetében. A hirdetések zavaróak a legtöbb ember számára, hiszen megszakítják a YouTube videót, kiszorítják az ismerősök bejegyzéseit a közösségi média felületeken, sosem jelennek meg jó időben. Gondoljunk csak bele, ha valamit „megguglizunk” a keresőben, akkor megoldást szeretnénk találni a problémánkra, ugye? Tehát a Google keresési találatok, amiket magunk előtt láthatunk, azok pont abban a pillanatban jönnek velünk szembe, amikor szükségünk van rá. A Google találati listán történő megjelenés segít abban, hogy pontosan akkor érjük el az embereket, amikor az általunk kínált termékekre vagy szolgáltatásra keresnek. Persze a Google találati listán való megjelenéseknek egy része fizetett megjelenés, a többi pedig organikus, azaz ingyenes. A fizetett megjelenések hátránya, hogy egyre költségesebb a vállalkozások számára. A korábban nagyon olcsónak számító Facebook és Instagram hirdetések aranykora véget ért. Egyre több vállalkozás tért át a Google hirdetésekre a magasabb konverziós arány miatt. Azonban ha megnő a verseny, akkor a hirdetések költsége is megnő. Ennek köszönhetően a Google-ben történő hirdetés költségesebb, mint korábban, a közösségi médián történő hirdetéseknek pedig romlott a konverziós arányuk.

Növekvő SEO szakértői kereslet

Sokan elkezdték felismerni a helyzetet, így egyre több vállalkozás marketing stratégiájának a részét képezi az organikus, vagyis az ingyenes forgalom generálása. Bár egy jól felépített SEO (Search Engine Optimization) stratégia megtervezése és annak kivitelezése költséges, azonban hosszú távon kifizetődő a vállalkozások számára. Az organikus forgalomnak köszönhetően a vállalkozások hirdetési költségeket spórolnak meg, magasabb átkattintási és konverziós arányra számíthatnak, nem utolsó sorban pedig márkaépítés szempontjából is kiemelkedő jelentősége van a keresőoptimalizálásnak. Ki ne szeretne ingyenes forgalmon keresztül hozzájutni ahhoz a bevételhez, amit mások hirdetéseken keresztül generálnak a vállalkozásuk számára, ugye? Ehhez pedig a legjobb SEO szakemberekre lesz szükségük a vállalkozásoknak! Bár a fejlett gazdaságok vállalkozásainak online marketing stratégiáját képezi a keresőoptimalizálás az elmúlt 10-15 évben, Magyarországon is megnőtt rá az igény az utóbbi 3-5 évben. Egyre több magyar vállalkozás igényli a jó SEO szakemberek segítségét, pontosan a hirdetési költségek fokozatos csökkentése miatt. Ha egy olyan digitális marketing szakmában képzeled el a jövődet, ahol még alacsony a verseny, viszont magas a keresleti igény a jó szakemberekre, folyamatosan fejlődhetsz, kiváló szakmai elismertségre és kiemelkedő jövedelemre tehetsz szert, te válogathatod meg az ügyfeleidet és a saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz bárhonnan, akkor a keresőoptimalizálás (SEO) tökéletes karrierlehetőséget nyújt számodra.

Pillants bele!

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) SEO Tanfolyam – Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre Mesterkurzus?

1. Fejezet: A SEO alapjai

1. Modul – Bevezetés
2. Modul – A keresőoptimalizálás részei

2. Fejezet: On-Page SEO

1. Modul – Kulcsszavak
1.1. A kulcsszavak fajtái
1.2. Kulcsszókutatás
2. Modul – A weboldal optimalizált tartalmi felépítése
2.1. SEO Silo
2.2. Silo a siloban
2.3. SEO silo struktúra webshopok esetében
3. Modul – A weboldal optimalizált felépítése
3.1. Weboldal struktúra
3.2. Kulcsszavak elhelyezése
3.3. Tartalmi SEO rangsorolási tényezők
3.4. Tartalom optimalizálási stratégia felépítése
4. Modul – Haladó kulcsszókutatás
4.1. Elveszett kulcsszavak
4.2. Kulcsszó kannibalizáció
4.3. Hibaüzenetek, megoldandó problémák
4.4. Versenytársak kulcsszavai
4.5. Jól teljesítő témakörök
4.6. Legjobb, pdf
5. Modul – Átkattintási arány (CTR) optimalizálás
5.1. Google Ads és SEO
5.2. Átkattintási arány kiszámítása

3. Fejezet: SEO audit

1. Modul – Bevezetés
2. Modul – Technikai SEO auditálás
2.1. Felfedezés
2.2. Feltérképezés
2.3. Indexelés
3. Modul – Tartalmi SEO auditálás
3.1. Indexelés
3.2. Rangsorolás
3.3. Márka és hitelesség
4. Modul – Technikai és tartalmi SEO audit lista

4. Fejezet: Lokális SEO és hitelességet növelő eszközök

1. Modul – Lokális SEO (Local SEO)
1.1. Kiaknázatlan lehetőségek
1.2. Kulcsszókutatás lokális keresőoptimalizálás esetén
1.3. Helyi rangsorolási tényezők
2. Modul – Hitelességet növelő eszközök az interneten

5. Fejezet: Konverzió optimalizálás és megtérülés kiszámítása

1. Modul – Mérés, elemzés, tervezés, kimutatás
1.1. Hogyan vágjunk bele egy projektbe
1.2. Ügyfél elvárások menedzselése
2. Modul – A keresőoptimalizálás megtérülése
2.1. Befektetés megtérülése az ügyfelek számára
2.2. A befektetés megtérülésének kiszámítása
3. Modul – Konverzió optimalizálása
3.1. Konverziók a SEO-ban
3.2. Uralni a Google első találati oldalát

6. Fejezet: Off-Page SEO

1. Modul – Linképítés (Link Building)
1.1. Mi a linképítés
1.2. Backlinkek típusai
1.3. Mitől lesz egy backlink jó és minőségi
2. Modul – Linképítés a gyakorlatban
2.1. A backlink elhelyezésének szabályai
2.2. Linképítési stratégiák
2.3. Linkprofil vizsgálata

7. Fejezet: SEO eszközök, tanácsok

1. Modul – A legjobb SEO szoftverek és eszközök
2. Modul – Gyakori szakmai kérdések
3. Modul – Az SEO szakemberré válás útján

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam, ahol nem csak információmorzsákat kapsz

Ingyenes tanfolyamok, blogcikkek, oktató videók

Bizonyára hallottál már az SEO-ról, és olvastál már keresőoptimalizálással kapcsolatos blogcikkeket magyar nyelven, így ismerősen hangzanak az alábbi kifejezések: kulcsszókutatás, linképítés, link és URL struktúra, tartalmi SEO, külső és belső link, helyi keresőoptimalizálás.

Azzal is tisztában lehetsz, hogy kulcsszavakra kell optimalizálnod az oldal tartalmát, a képeknek optimalizált alternatív szöveget kell megadnod, minden oldalnak optimalizált meta címmel és leírással kell rendelkeznie, és weboldaladra mutató hivatkozásokat kell gyűjtened más weboldalaktól. Bizonyára arról is hallottál már, hogy a weboldalnak gyorsnak, a tartalomnak pedig egyedinek kell lennie. 

Viszont amit nem tartalmaz egy SEO-val kapcsolatos blogcikk sem:

 • Hogyan reagálj bizonyos SEO problémákra egy-egy konkrét helyzetben?
 • Milyen SEO stratégiát állíts fel az adott iparágban működő weboldal számára?
 • Hogyan és milyen szempont szerint priorizálj bizonyos stratégia lépéseket és feladatokat, amikor több feladatot kell egyszerre mérlegelned?
 • Milyen technikai problémák akadályozzák meg a keresőmotorokat abban, hogy feltérképezzék az adott weboldalt és megjelenítsék a keresési találatok között?
 • Hogyan reagálj a Google frissítésekre, amikor a weboldal organikus forgalma a harmadára esik vissza?
 • Hogyan optimalizáld az átkattintási és konverziós arányt, hogy a vállalkozás a legmagasabb organikus bevételre tegyen szert?
 • Hogyan menedzseld az ügyfelek elvárásait már a projekt legelejétől, hogy azok elégedettek és hosszú távon ügyfelek maradjanak?

Ezeket a kiemelten fontos stratégiai kérdéseket és technikai problémákat nem lehet csupán SEO blogcikkekből, podcastokból és tutorial videókból összeollózni, hogy egy értelmes SEO stratégiát állítsunk fel az ügyfeleink számára, vagy ami nemzetközileg elismert szakemberré tesz minket a jövőben.

Konkrét megoldások bizonyos problémákra, adott szituációkban

Ha te is többre vágysz ennél és komolyan elhatároztad magad, hogy magasan elismert SEO szakember legyen belőled akár nemzetközi szinten is, valamint jól fizető, hosszú távú ügyfelekre tegyél szert, akkor a keresőoptimalizálás mesterkurzusunk ebben segít neked.

Ez a tanfolyam nem csupán a kulcsszókutatás lépéseiről szól. Ebben az átfogó SEO tanfolyamban olyan konkrét szituációkra és problémákra vonatkozó kérdéseket válaszolok meg, és adok tanácsot, amit az interneten egyetlen szakmai blogcikk sem tárgyal.

Sőt, nagyon sok téves elképzelés kering az interneten, különösen magyar weboldalakon bizonyos keresőoptimalizálással kapcsolatos technikai és stratégiai lépéseket illetően. Ezekre a tanfolyamban külön felhívom a figyelmet, hogy te szakemberként már ne ess ebbe a hibába.

Google SEO kezdőknek és szakértőknek

Az átfogó keresőoptimalizálás mesterkurzusban lépésről lépésre mutatom be a keresőoptimalizálás folyamatát, egészen az alapoktól a mesterszintig. Ha még nem dolgoztál ebben a szakmában, viszont SEO szakemberként képzeled el a jövődet, akkor ez a mesterkurzus kitűnő választás számodra, hiszen az alapoktól veszünk át mindent részletesen, így a kurzus tartalma 100%-ban érthető és könnyen követhető lesz számodra.

SEO online tanfolyam, amivel a magas szintre emelheted a tudásod

Ha már egy ideje dolgozol ebben a szakmában, viszont szeretnél haladó szintre lépni és magabiztos SEO szakértő lenni, akinek széleskörű tudása van, azonnal átlátja a problémát, tudja rá a megoldást, és azt, hogyan vitelezze azt ki, akkor ez a mesterkurzus kitűnő választás számodra. Bár a tanfolyam a folyamatokat az alapoktól mutatja be, azonban rengeteg olyan hasznos alapfokú információkat tartalmazhat, amiket eddig tévesen használtál a munkád során, vagy amik hiányoztak a tudástáradból.

Keresőoptimalizálás a gyakorlatban

A mesterkurzusban konkrét példákon keresztül mutatom be a folyamatokat, hogy az általad keresőoptimalizált weboldalak az első találatok között rangsorolódhassanak a releváns kulcsszavakra, valamint hogy a vállalkozás organikus forgalmából származó bevételt maximalizálhasd.

Ezenkívül hasznos letölthető segédanyagok, szerkeszthető sablon dokumentumok és SEO ellenőrző lista segíti majd a munkád ezen a szakterületen.

Az online marketing jövőbiztos ága

Amikor a diplomámmal a kezemben elkezdtem online marketing területen dolgozni, rögtön tudtam, hogy a keresőoptimalizálás az a szakterület, ahol el tudom képzelni a jövőmet. 3 évig dolgoztam online hirdetések kezelésével és blogcikkek írásával úgy, hogy nem volt lehetőségem a keresőoptimalizálást, mint szakmát megtanulni. Hiába olvastam a legjobb blogcikkeket, néztem YouTube videókat, beszéltem keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberekkel, valahogy nem állt össze a kép, mindig csak információmorzsákat kaptam. 

Nagy frusztrált, hogy nem voltam boldog a munkahelyemen, hogy minden reggel gyomorgörccsel keltem, hogy nem tudtam kiteljesedni a munkámban, hogy soha nem volt megtakarításom. Ezért 3 év után elhatároztam, hogy kilépek a munkahelyemről, és hogy a kezembe veszem az irányítást.

Fektess a jövődbe!

Ekkor regisztráltam az Upwork felületén és kezdtem el szabadúszóként dolgozni. A fizetésem már az első hónapban 63%-kal megnőtt. A bevételem nagy részét arra költöttem minden hónapban, hogy nemzetközi SEO kurzusokon és konferenciákon vegyek részt, így a legjobb embereket ismerhettem meg a szakmában. A megszerzett szakmai tudásnak köszönhetően azonnal elkezdtem dolgozni magyar és angol nyelvű weboldalakkal, akikkel azóta is együtt dolgozom. 

Mindez pontosan 6 éve történt, mégis olyan, mintha csak csak tegnap lett volna, hogy egy magyar kis- és középvállalkozás irodájában ülve azon gondolkodtam, hogy mikor lesz jobb munkahelyem, vagy hogy valaha szeretni fogom-e a munkámat, lesz-e valaha olyan reggel, amikor örömmel és energiával tele ébredek majd fel, mert alig várom, hogy dolgozhassak?

Igen, van ilyen. És ez pontosan akkor következett be, amikor megtettem a szükséges lépéseket azért, hogy boldog legyek. Ma már szabadon dolgozhatok a világon bárhonnan, olyan ügyfelekkel, akikkel jó együtt dolgozni. 

SEO online képzés a valóban használható szaktudásért

Ezt az SEO mesterkurzust úgy állítottam össze, hogy ne információmorzsákat, hanem teljes képet kapj. Ez a mesterkurzus a keresőoptimalizálás három területét (on-page SEO, off-page SEO és technikai SEO) részletesen bemutatja elméletben, illetve gyakorlati példákon keresztül. A modulok logikusan követik egymást, hogy számodra könnyen követhető és érthető legyen, akár kezdőként is.

Ezt a mesterkurzus minden általam, az elmúlt 6 évben tanult és alkalmazott nemzetközi módszert tartalmaz. A tanfolyam elvégzésével olyan magabiztos szaktudással fogsz rendelkezni, aminek köszönhetően izgalmas és jól fizető projekteken dolgozhatsz majd. Tudtad, hogy egy jó keresőmarketing szakértő akár 20 ezer forintot is kereshet óránként Magyarországon, angol nyelvű piacokon pedig 40 ezer forintot? Fektess a tudásodba, mert kifizetődik! És hamarabb is, mint gondolnád.

Amit az online kurzusról tudnod kell

 • Az SEO keresőoptimalizálás tanfolyam logikusan felépített, egymásra épülő fejezeteket, modulokat és leckéket tartalmaz.
 • A tanfolyam az alapoktól egészen a mesterszintig mutatja be az keresőoptimalizálás lépéseit.
 • A mesterkurzus anyagát úgy állítottam össze, hogy könnyen követhető legyen még kezdők számára is.
 • Haladó SEO szakemberként pedig javíthatod, kiegészítheted és új szintre emelheted a tudásod.
 • Online tanulhatsz, bárhonnan, a saját tempódban és időbeosztásodban. 
 • A tananyaghoz állandó hozzáférést biztosítunk, így örökre a tulajdonodban marad.
 • A képzést folyamatosan frissítem és bővítem az aktualitásoknak megfelelően, így mindig új módszereket tanulhatsz majd a jövőben.

Mire számíthatsz a keresőoptimalizálás tanfolyam elvégzése után?

Az SEO tanfolyam végeztével azonnal munkát tudsz majd vállalni, hogy gyakorlatban is elmélyíthesd a tanfolyam során tanultakat.

Magabiztos és versenyképes elméleti és gyakorlati szaktudással fogsz rendelkezni.

A tanfolyamhoz adott letölthető segédanyagok, SEO audit ellenőrző lista és szerkeszthető sablonok segítik majd a munkádat, hogy neked már csak a munkára kelljen fókuszálnod, és ne a dokumentumok szerkesztésével töltsd az idődet.

Hogyan kell elképzelned a jövődet SEO szakemberként?

 • SEO szakemberként új lehetőségek nyílnak meg előtted, hiszen nem csak hazai, hanem külföldi projekteket is el tudsz vállalni.
 • Nem kell többet egy irodában ülnöd, ha csak nem úgy döntesz.
 • Onnan dolgozhatsz, ahonnan szeretnél, a világ bármely pontjáról.
 • Ha külföldre költöznél, akkor nem kell azon aggódnod, hogyan találsz munkát a helyi munkaerőpiacon, hiszen online dolgozol.
 • Saját időbeosztás szerint dolgozhatsz. Mivel te rendelkezel a saját időddel, így van lehetőséged napközben hivatalos ügyet intézni, vagy konditeremben edzeni, amikor neked a legmegfelelőbb.
 • Te választod meg, hogy kivel dolgozol, és hogy mennyi ügyfelet vállalsz.
 • Nemzetközileg is versenyképes fizetésre tehetsz szert.
 • Nem kell többet gyomorgörccsel dolgoznod, és stresszesen kelned reggelente.
 • Ebben a szakmában folyamatosan fejlődhetsz, hiszen minden projekt más stratégiát fog igényelni, valamint a különböző háttérrendszerek miatt minden weboldal más technikai problémákat fog hordozni.
 • Utazhatsz és dolgozhatsz egyszerre, a kettő nem zárja majd ki egymást!
 • Kiteljesedhetsz egy jövőbiztos karrierben.
 • A referenciáknak köszönhetően más jól fizető projektek is megtalálnak majd.
 • Te árazhatod be a projekteket, így kizárólag rajtad múlik, hogy mennyit keresel.
 • Ha esetleg hiányozna az irodai élet, akkor pedig co-working irodákban dolgozhatsz, ahol más szabadúszókkal és vállalkozókkal ismerkedhetsz meg, akik nem csak inspirálnak majd, de új megbízásokat is hoznak majd számodra.

Mit várhatsz az online kurzustól?

Nem garantálom, hogy egyik napról a másikra a Google találati lista 1. helyére kerül az általad optimalizált weboldal egy kiszemelt kulcsszóra.

Azonban azt megígérem, hogy a képzés csakis arra az elméleti és gyakorlati tudásra épül, amit az elmúlt években a munkám során szereztem. A keresőoptimalizálás tanfolyam kizárólag olyan bevált módszereket, tapasztalatokat, stratégiákat és folyamatokat tanít, amivel kiemelkedő eredményeket értem el az ügyfeleimnél magyar és nemzetközi piacon.

Nem csak beszélek a keresőoptimalizálásról, hanem a mindennapjaim részét képezi. Örömmel osztom meg veled azt az új tudást, módszert és stratégiát, amit a munkám során sajátítok el, a tanfolyam folyamatos bővítése és frissítése által.

weboldal rangsorolása a google első találati oldalán kulcsszavakra

 

seo keresőoptimalizálás az organikus bevétel növelése érdekében

A megfelelő tudás birtokában te is látni fogod a kiaknázatlan lehetőségeket a vállalkozás stratégiájában, valamint az olyan rejtett technikai problémákat, amik visszatarthatják őket a fejlődésben. A hiányosságok felismerése és a problémák felkutatása után tudni fogod, hogyan javítsd azokat, hogyan alkoss és vitelez ki olyan SEO stratégiát lépésről lépésre, amivel a vállalkozás túlszárnyalhatja a versenytársakat és skálázható organikus bevételre tehet szert.

Az SEO mesterkurzus célja, hogy olyan gyakorlati stratégiákat, módszereket és folyamatokat, valamint komplex elméleti tudást osszon meg veled, amelyeknek köszönhetően az általad keresőoptimalizált weboldal a számára releváns célközönséget érheti el széles körben, valamint hogy ügyfeleid hosszú távon elköteleződjenek melletted.

Ne feledd, a kurzus során megszerzett tudásodat csak a gyakorlatban mélyítheted el. Vállalj minél hamarabb projekteket a kurzus elvégzése után!

Miért válaszd az SEO mesterkurzust?

 • Nemzetközileg versenyképes és magabiztos elméleti és gyakorlati szaktudást szerezhetsz.
 • Biztos és állandó jövedelemre tehetsz szert.
 • Hazai és nemzetközi projekteken dolgozhatsz az általad választott ügyfeleknek.
 • Kimagasló kereseti lehetőség a magas óra és projekt béreknek köszönhetően.
 • A tanfolyam ára egy hónapon belül megtérülhet, ha azonnal elkezdesz a szakmában dolgozni.
 • Jövőbiztos online szakmát tanulsz, ahol nemzetközi szinten egyre nagyobb az igény a jó szakemberekre.
 • Folyamatos fejlődési lehetőség a tanfolyam rendszeres frissítésének köszönhetően.
 • A tananyag örökre a tulajdonodban marad.
 • Nincsenek időbeli kötöttségek. Az SEO képzést a szabadidődben végezheted el, amikor neked a legkényelmesebb.
 • Nincs jelentkezési határidő. A képzést bármikor elkezdheted.
 • Az SEO képzés mellé hasznos letölthető segédanyagokat, SEO ellenőrző listát és sablonokat biztosítok, amiket azonnal használhatsz a munkád során.

Ha te is szeretnéd kipróbálni az általam alkalmazott tartalmi, lokális és technikai SEO technikákat, valamint linképítési stratégiákat és ügyfél elvárások menedzselésére alkalmazott módszereket, akkor szeretettel várlak az online SEO kurzusomon.

A keresőoptimalizálás képzés tartalma

 • 7 fejezet,
 • 21 modul
 • 38 lecke
 • írott és videó anyagok (20+ órányi tananyag)
 • letölthető és szerkeszthető segédanyagok, ellenőrző listák, szakmai sablonok

A tanfolyam tananyaga az alábbi témaköröket fedi le

On-page SEO

 • SEO alapok,
 • általános kulcsszókutatási módszerek,
 • haladó kulcsszókutatási technikák,
 • versenytárs elemzés,
 • tartalmi keresőoptimalizálás,
 • legfontosabb rangsorolási tényezők a Google szemében,
 • a weboldal optimalizált tartalmi felépítésére vonatkozó stratégia alkotása és kivitelezése,
 • átkattintási arány optimalizálás.

–» On-page keresőoptimalizálással szerezhető jövedelem: 10.000 – 20.000 Ft óránként

Technikai SEO és teljes körű SEO audit

 • Mi megakadályozza a keresőmotorokat abban, hogy megtalálják a weboldal oldalait?
 • Milyen strukturális hiba akadályozza a keresőmotorokat a weboldal teljes körű feltérképezésében?
 • A weboldal keresőmotorok általi indexelését milyen technikai és tartalmi keresőoptimalizálási probléma akadályoztatja?
 • Google keresőben történő rangsorolás elemzése, vizsgálata és annak javítására vonatkozó stratégia alkotása.
 • A márkánk és a vállalkozásunk hitelességének növelése az online térben, hogy a Google megbízzon bennünk.

–» Teljes körű tartalmi és technikai SEO audit kivitelezésével szerezhető jövedelem: 450.000 Ft-tól (az ár függ a weboldal méretétől)

Local SEO – Helyi keresőoptimalizálás

 • Kulcsszókutatási és versenytárs elemzési stratégia,
 • On-page keresőoptimalizálás a helyi rangsorolási tényezők figyelembevételével,
 • Hitelességet növelő módszerek ismerete és alkalmazása a jobb rangsorolási eredmények elérése érdekében.

–» Lokális SEO projekt kivitelezésével szerezhető jövedelem: 240.000 – 350.000 Ft

Off-page SEO

 • A linképítés bemutatása,
 • Weboldalra mutató külső hivatkozások (backlinkek) típusai,
 • Linkek elhelyezésének szabályai,
 • Etikus linképítési stratégiák alkotása és kivitelezése,
 • Kiaknázatlan partneri együttműködések kialakítására vonatkozó stratégia megalkotása.

–» Off-page SEO stratégia alkotásával és linképítés kivitelezésével szerezhető jövedelem: 8.000 – 20.000 Ft óránként

És még sok más

 • A legjobb ingyenes és fizetős SEO szoftverek és SEO eszközök listája (Ahrefs, Screaming Frog, SurferSEO és még sok más)
 • Gyakori kérdések megválaszolása
 • Weboldalon kívüli és a weboldalon történő konverzió optimalizálása
 • SEO projekt megtérülésének kiszámítása
 • Ügyfélelvárások menedzselése és ügyfelek elkötelezése hosszú távon
 • Hogyan reagálj a Google frissítésekre, ha annak negatív hatása van a weboldalad organikus forgalmára?
 • Szükséges analitikai eszközök professzionális használata (Google Search Console, Google Analytics, stb)

–» A megszerezhető tudás értéke: FELBECSÜLHETETLEN

A szakmai tudással megkereshető magas óra és projektbéreknek köszönhetően az SEO tanfolyam ára akár egy hónapon belül megtérülhet, ha azonnal elkezdesz a szakmában dolgozni.

Mit kapsz még az SEO tanfolyam mellé?

 • A tanfolyamot folyamatosan frissítem és bővítem, így sosem maradsz le az aktualitásokról és a legújabb működő stratégiákról.
 • A tanfolyam örökre a tulajdonodban marad.
 • Szakmai kérdésekkel fordulhatsz hozzám.
 • Letölthető szakmai segédanyagokat, ha elakadnál a munkád során.
 • Letölthető és szerkeszthető sablonok segítik a munkádat már az első projekttől, amit neked már csak ki kell töltened, így rengeteg időt megspórolhatsz.

Limitált és különleges ajánlat, kizárólag a The Bright Academy felületén!

A The Bright Academy tanulói számára a tanfolyamhoz bevezető árat biztosítok. Ez a kedvezmény kivételes, kizárólag 30 napig érvényes.

A kedvezményes időszakot követően a tanfolyamot már csak teljes áron lehet majd megvásárolni. A tanfolyam ára ennél nem lesz alacsonyabb a jövőben, kizárólag emelkedni fog.

Neked ajánlom a Google SEO tanfolyamot, ha

Te is egy olyan marketing szakmában képzeled el a jövődet, ahol egyre nagyobb igény van és lesz is a jövőben jó szakemberekre, amivel magas szakmai elismertségre és kimagasló jövedelemre tehetsz szert.

Szívesen megtanulnád az általam alkalmazott tartalmi keresőoptimalizálási technikákat, amivel jól konvertáló kulcsszavakat fedhetsz le és olyan tartalmakat írhatsz, amikre a versenytársak nem is gondolnak. 

Szeretnéd tudni, hogy milyen technikai probléma húzódik meg a háttérben, ami megakadályozza a weboldalt a kiváló organikus eredmények elérésében, és milyen olyan fejlesztési problémák vagy beállítások lehetnek a weboldalon, amit még a rendszergazdák sem vesznek észre évekig. 

Szeretnéd tudni, hogyan reagálj problémákra bizonyos helyzetekben, és hogyan priorizálj bizonyos feladatokat. Felhívom a figyelmed azokra a tévhitekre, amik SEO körökben terjednek, így te már követed el ugyanazokat a hibákat, mint mások.

Nem csak jól kinéző organikus statisztikát szeretnél generálni a vállalkozás számára, hanem stabil és egyre növekvő organikus bevételt is. 

Helyi vállalkozások online jelenlétét szeretnéd növelni a számukra releváns célközönség körében. 

Szeretnéd tudni, hogyan láss neki egy projektnek, mit kell szem előtt tartanod a projekt során, hogyan menedzseld az ügyfelek elvárásait, hogyan emeld a béredet, és hogyan kötelezd el az ügyfeleidet hosszú távon magad mellett. 

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam a jövő szakemberei számára

Ha szeretnéd az általam alkalmazott gyakorlati módszereket, valamint széleskörű és komplex elméleti tudást megtanulni, akkor szeretettel várlak a kurzusomon.

A jelentkezéskhez kattints a “Kosárba” gombra.

Amennyiben egy szerettedet szeretnéd meglepni a karrierváltás lehetőségével, egy stresszmentesebb élettel, kimagasló jövedelemmel, akkor kattints az “Ajándékba adom” lehetőségre.

Ha nem szeretnél többet egy irodában ülve robotolni, stresszesen lefeküdni vasárnap este a hétfőtől rettegve, csupán 4-5 hét szabadsággal rendelkezni évente, minimális fizetésemelésért kuncsorogni a főnöködnél, akkor vedd kezedbe az irányítást és dolgozz egy válságálló, nagy kereslettel bíró szakmában!

Az SEO tanfolyam során megtanulod

 • Hogyan reagálj bizonyos keresőoptimalizáltsággal kapcsolatos problémákra egy-egy konkrét helyzetben.
 • Milyen SEO stratégiát állíts fel az adott iparágban működő weboldal számára.
 • Hogyan és milyen szempont szerint priorizálj bizonyos stratégia lépéseket és feladatokat, amikor több feladatot kell egyszerre mérlegelned.
 • Milyen technikai problémák akadályozzák meg a keresőmotorokat abban, hogy feltérképezzék az adott weboldalt és megjelenítsék a keresési találatok között.
 • Hogyan reagálj a Google frissítésekre, amikor a weboldal organikus forgalma a harmadára esik vissza.
 • Hogyan optimalizáld az átkattintási és konverziós arányt, hogy a vállalkozás a legmagasabb organikus bevételre tegyen szert.
 • Hogyan menedzseld az ügyfelek elvárásait már a projekt legelejétől, hogy azok elégedettek legyenek és hosszú távon ügyfelek maradjanak.

google algoritmus frissítés hatása a weboldal organikus forgalmára

Ezen a stratégiai kérdések és technikai problémák kezelését és megoldását tanulhatod meg a kurzus során, hogy sikeres SEO stratégiát állíts fel az ügyfeleid számára, aminek köszönhetően idővel nemzetközileg elismert szakember válhat belőled.

Kinek ajánlott online SEO tanfolyam elvégzése?

 • Karrierváltás előtt állók számára.
 • Egyetemistáknak, akik a tanulás mellett online dolgoznának, rugalmas időbeosztásban.
 • Azok számára, akik másodállásként kiegészítő jövedelemre vágynak.
 • Akik online akarnak dolgozni és nem akarnak egy munkáltatótól függni.
 • Akik jól akarnak keresni egy olyan szakmában, ahol még alacsony a szakmai verseny.
 • Azoknak, akik nemzetközi ügyfélkörrel szeretnének rendelkezni.
 • Akik külföldi költözés esetén egy biztos bevételi forrásra vágynak, így nincsenek kiszolgáltatva a helyi munkaerőpiaci feltételeknek.
 • Akik a saját vállalkozásuk online jelenlétét szeretnék erősíteni a hirdetési költségeket megspórolva.
 • Mindenkinek, akik egy jól fizető, jövőbiztos online szakmára vágynak.

Tegyél még ma a jövőbeli sikereidért! Kattints a “Kosárba” gombra, és jelentkezz az SEO mesterkurzusra!

Kitől fogsz tanulni?

Veisz Evelin

SEO szakértő és tanácsadó

Veisz Evelin vagyok, SEO szakértő és tanácsadó. 2014-ben végeztem a BGF Külkereskedelmi Karán marketingmenedzsment szakon, és már 9 éve dolgozom online marketing szakterületen. 2017-ben léptem ki a munkahelyemről, hogy keresőoptimalizálást tanuljak, és szabadúszóként dolgozzak. Nemzetközi SEO kurzusokon és konferenciákon vettem részt, ahol a legjobb embereket ismerhettem meg a szakmában. A megszerzett szakmai tudásnak köszönhetően azonnal elkezdtem dolgozni magyar és angol nyelvű weboldalakkal, ahol az organikus forgalom és bevétel generálásáért azóta is én felelek. Ma már szabadon dolgozom a világon bárhonnan, olyan ügyfelekkel, akikkel jó együtt dolgozni. Nem csak beszélek a keresőoptimalizálásról, hanem a mindennapjaim részét képezi. Örömmel osztom meg veled azokat a bevált módszereket és stratégiákat, valamint széleskörű tapasztalatot és tudást, amivel kiemelkedő eredményeket érek el az ügyfeleimnél magyar és nemzetközi piacon.

Pillants bele!

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

 • Sem előzetes tudásra, sem technikai háttérre nincs szükség a tanfolyam végzéséhez.
 • Egy működő digitális eszköz (telefon, tablet, számítógép) és megbízható internetkapcsolat.
 

Fontos információ: A tanfolyamainkban található videók néhány ország kivételével (Kína, Észak Korea, Irán, Kuba, Indonézia) bárhonnan elérhetőek, és újra megtekinthetőek.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

klassz

Rated 5 out of 5
2023.02.24.

Nagyon részletes tananyag, sokat jegyzeteltem belőle, szimpatikus oktató 🙂

Sz. Flóra

Hosszú, tartalmas tananyag!

Rated 5 out of 5
2023.02.24.

Érthetőek a tananyagok, nagyon tetszett, köszönöm szépen

Adrián

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!