fbpx

Six sigma green belt képzés

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Six sigma green belt képzés – Minőség – és problémamegoldás a legmagasabb fokon! Úgy érzed, túl sok a vevőktől érkező reklamáció? Szeretnéd fokozni a vevői elégedettséget és csökkenteni a minőséghibákból eredő veszteségeket? Ez a Six Sigma green belt tanfolyam jelentősen növelheti a belső vállalati folyamatok hatékonyságát és eredményességét és a céged teljesítményét.

Six Sigma green belt – Mit jelent a hat szigma?

A six sigma egy olyan problémamegoldó és folyamatfejlesztő megoldás, aminek a fő fókuszában a minőségjavítás áll. Információelméletre és statisztikára alapul és hat lépésből áll: meghatározás, mérés, elemzés, fejlesztés, ellenőrzés és vizsgálat. A módszerrel nem pusztán a hibákat tudod feltárni, hanem azok javításán is folyamatosan dolgozni tudsz. Célja a vállalkozás költségeinek csökkentése, pénzben mérhető eredmények realizálása, és az ügyfél elégedettség maximalizálása.

Six sigma green belt képzések – Neked ajánljuk!

Ha szeretnéd vállalkozásod még hatékonyabban működtetni és kíváncsi vagy hogyan tudod ezt elérni, illetve milyen eszközök állnak rendelkezésedre, akkor ez a six sigma tanfolyam neked készült. A képzés során olyan átfogó képet kapsz szervezeti működési mechanizmusokról, melyeket szinte azonnal beépíthetsz vállalkozásodra a még hatékonyabb működésért. A tanfolyam 2022-ben indul. Iratkozz fel te is a várólistára, ha elsőként szeretnél értesülni az indulásról!

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!