fbpx
ingyenes-online-workshop-banner

Szakmai fejlődés online workshop - Cél keresés, tervezés, megvalósítás, ügyfélszerzés

Karrierváltás előtt állsz? Szeretnéd megtalálni a saját célodat a munkában és a magánéletben egyaránt? Kíváncsi vagy rá, hogy mi a hosszú, boldog és kiteljesedett élet titka?

 A The Bright Academy első workshopja, ahol szakértőkkel együtt, gyakorlati módszerekkel segítünk megtalálni a mindennapi célodat. Hogyan lehetsz sikeres, és hogyan válhat jövedelmezővé az, amit szeretsz csinálni? Ezen a workshopon gyakorlati feladatok segítségével viszünk végig a tervezési és megvalósítási folyamaton, hogy megtaláld te is a célt, amiért minden nap felkelsz, és erőt ad. Ha karrierváltás előtt állsz vagy szakmailag szeretnél fejlődni az életedben, akkor ez a workshop segít a folyamat felgyorsításában és sikered kiteljesedésében. Tarts velünk te is!

1. Neked mi ad motivációt a mindennapokban? Mi az ikigai?

Az ikigai egy japán kifejezés, jelentése: a lét értelme. A kifejezés Okinawáról származik, ahol az emberek a japán lakossághoz képest hosszabb életet élnek, sőt sokan a 100. életévet is betöltik. Az okinawai lakosság úgy tartja, hogy minden ember életének van célja (ikigai-ja), melynek megtalálása hosszú önismereti folyamat során lehetséges.

2. Miről fogsz tanulni az online workshopon?

Az online workshopon megmutatjuk, hogyan találhatod meg az igazi célodat az életedben, majd gondosan megtervezzük az eléréséhez szükséges folyamatot, hogy mielőbb meg tudd tenni az első lépéseket. Egy konkrét és érthető tervet fogsz magad előtt látni, melynek köszönhetően fókuszáltan és céltudatosan haladhatsz majd az életedben, hogy kiteljesedj. Az önmegvalósítás útja hosszú, elkötelezettséget, kitartást és folyamatos munkát igényel.

Ikigai – Célok megtalálása

A workshopon választ kapsz az alábbi 4 kérdésre, mely elindít az ikigai-od felé vezető úton:

 • Mi az, amihez igazán értek
 • Mi az, amit szeretek csinálni
 • Mi az, amire szüksége van a világnak
 • Mi az, amiért mások hajlandóak fizetni

Az ikigai-od ennek a 4 dolognak a keresztmetszetében helyezkedik el, ahol a szenvedélyed és tehetséged összeforr azokkal a dolgokkal, amelyekre a világnak szüksége van és amelyekért hajlandó fizetni.

Tervezés, megvalósítás

A célok megtalálása után gyakorlati módszerekkel vezetünk végig a tervezési és megvalósítási folyamaton.

Távmunka és ügyfélszerzési lehetőségek

Ezután egy átfogó képet kapsz a magyarországi távmunka és szabadúszói lehetőségekről, illetve gyakorlati tanácsokkal látunk el az ügyfélszerzési módszerekről.

Önmegvalósítás pszichológus szemmel

Végül pszichológus tanácsadónk segít feltárni, hogy milyen pszichológiai folyamatok játszanak fontos szerepet a szakmai identitásunk kialakulásában, a kezdetektől egészen a stabilizálódásig. 

Ha szakmai fejlődés, karrierváltás vagy vállalkozás indítás előtt állsz, akkor ez a workshop segít neked, hogy megtaláld azt, amit szeretsz csinálni, amiben jó vagy, amire szüksége van a világnak, amivel értéket teremtesz magad és mások életében, miközben profitálsz belőle. Jól hangzik, ugye?

3. Hogyan épül fel a workshop?

 • Workshop megnyitása – A The Bright Academyről, karrierváltásról, önmegvalósításról (Ronga Lilla, The Bright Academy alapító)
 • Ikigai módszer – Hogyan találd meg az életed értelmét és a mindennapi célodat (Balla Gábor, business coach)
 • Tervezés és megvalósítás – Célkitűzés, célok tervbe rendezése, gyakorlati megvalósításuk (Marschalek Ágnes, marketing tanácsadó)
 • Szabadúszás, ügyfélszerzés – Távmunka lehetőségek Magyarországon (Tassonyi Csenge – Briefly Alapító)
 • Az önmegvalósítás pszichológus szemmel – Szenvedély és siker, kapunyitási pánik, a karrierváltás nehézségei (Fuller Bianka – Pszichológus)

4. Kik segítenek neked a szakmai fejlődésben?

Ronga Lilla

The Bright Academy alapító

Mivel már 6 éves korom óta vállalkozó szeretnék lenni, ezért a diploma megszerzése után rögtön saját online vállalkozásba kezdtem. 2019 májusában elindítottam az első webáruházamat, valamint 2019 év végén a The Bright Academy online edukációs platformot. Ezenkívül üzleti tanácsadással is foglalkozom, valamint aktívan részt veszek jótékonysági projektekben globális szinten.

Az élethosszig tartó tanulásban hiszek, szeretek új dolgokat tanulni és folyamatosan fejleszteni magam, ezért rendszeresen jelen vagyok üzleti és önfejlesztési képzéseken. A The Bright Academy kiemelt szívügyem, hiszen egyedülálló, hiányszakmákra specializált képzéseket tehetek elérhetővé Magyarországon, melyeket szakterületükön nemzetközileg elismert oktatók állítottak össze. Ezenkívül kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóság kérdésére, tudatszint emelésére, önfejlesztésre, Földünk védelmére, globális újraerdősítési projektekre, egy jobb és fényesebb jövő érdekében.

Balla Gábor

Business Coach

A multik világából menekülve kezdtem el vállalkozni kb. 2 évvel ezelőtt. Facebook hirdetések kezelésétől kezdve, weboldalkészítésen keresztül, értékesítési szövegírásig szinte minden területen voltak ügyfeleim online marketing kivitelezőként. Szerettem az új munkámat, és főleg a szabadságot, amit adott. Viszont valami még hiányzott… Mindig is nagyon szerettem embereknek segíteni.

Az akkori projektjeim közben viszont nem éreztem úgy, hogy a munkámmal pozitív hatással lennék az emberek életére. Ezért elvégeztem egy coach képzést, amit teljesen önazonosnak éreztem. Ötvözve az online marketing, és üzleti tudásomat az emberek segítésével találtam meg az „Ikigai”-omat (A létem értelme). Azóta pedig más online vállalkozóknak segítek megtalálni, és jól megélni abból, amit valójában szeretnek csinálni.

Ebben az interaktív workshopban szeretnék konkrét lépéseket, és segítséget adni neked, hogy te is megtaláld az ikigai-od.

Marschalek Ágnes

Marketing tanácsadó

Marketing tanácsadóként segítem az ügyfeleim online stratégiáját, nemzetközi piacra lépését és skálázását. Alkotóként szerethető hiánytermékeket fejlesztek és értékesítek. Többek között építettem már 8000+ létszámmal rendelkező profit és közösségorientált kiránduló csoportot, női vállalkozó közösséget és számlázást automatizáló szoftveres terméket is.

Tassonyi Csenge

Briefly Alapító

Csenge karrierjét az Uber budapesti irodájában kezdte, ezt követően pedig a divatiparban helyezkedett el, majd reklámügynökségnél dolgozott marketing specialistaként. Itt szembesült azzal a problémával, hogy a cégek még mindig kontaktlista alapján keresnek szabadúszókat hosszabb és rövidebb projektekre. Ekkor fogalmazódott meg benne és alapító társában, Bittera Rékában a Briefly ötlete, mely Magyarország egyik legnagyobb szabadúszó platformjává nőtte ki magát, ahol már több mint 700 szabadúszó regisztrált és talált munkát.

Fuller Bianka

Pszichológus

Mindannyiunk életében vannak időszakok, amikor a változás szükséges vagy elkerülhetetlen. Fejlődni szeretnénk vagy valamely problémánktól szabadulnánk. Pszichológusi munkám során segítek ezen problémákat körüljárni. Közösen ránézünk a kialakult helyzetre, és megkeressük azt az utat, amely a fejlődését, előrelépését szolgálja. Munkám során jellemzően a 20-as, 30-as korosztállyal foglalkozom, akik szorongással, életvezetési nehézségekkel, pályaválasztási kérdésekkel, párkapcsolati problémákkal, korai kiégéssel küzdenek, esetleg az önismeretüket szeretnék mélyíteni, vagy önbizalmukat növelni. Hiszek abban, hogy az életünk során adódó nehézségek a teljes lényünket érintik, így a tanácsadási folyamat során igyekszem holisztikusan, azaz testi-lelki-szellemi szinten vizsgálni a helyzetet, bármilyen problémából induljunk is ki.

5. Kinek ajánljuk a workshopon való részvételt?

 • Vállalkozóknak
 • Szabadúszóknak
 • Cégtulajdonosoknak
 • Coachoknak és életvezetési tanácsadóknak
 • Vezetőknek
 • Karrierváltás előtt állóknak
 • Bárkinek, aki szeretne előrelépni szakmailag és szellemileg
 • Mindenkinek, aki szeretné megtalálni mindennapi célját

6. Miért érdemes részt venned a workshopon?

A workshopon elindulsz az önmegvalósítás felé vezető utadon, melynek során megtalálhatod a valódi céljaidat, és megtudod, hogyan érheted el őket, hogy kiteljesedj szakmailag és a magánéletedben is.

 • Segítünk megtalálni a valódi céljaidat, ami minden nap motivál és erőt ad
 • Konkrét, gyakorlati tervet kapsz tőlünk a céljaid eléréséhez
 • Átfogó képet kapsz a magyarországi távmunka és ügyfélszerzési lehetőségekről
 • 2 órás szakmai fejlődési lehetőség
 • Letölthető tudásanyagok, gyakorló füzetek, vázlatok

7. Mire lesz szükséged az online workshopon való részvételhez?

 • papír
 • toll, vagy ceruza
 • 3 különböző színű papír, vagy post-it
 • dobókocka
 • internet

8. A workshop részletei

Időpont

 1. június 16. (szerda) 19:00


Helyszín

Online esemény a thebrightacademy.com weboldalon.

Milyen hosszú a workshop?

A workshopunk összesen 2 órás. Az élő videót bármikor megállíthatod, és vissza is tekerheted.

Mennyibe kerül a szakmai online workshop?

A részvétel ingyenes, csupán 2 órát kell a jövődbe fektetned.

Hogyan csatlakozhatsz? 

Küldd el jelentkezésed az oldal alján, és a workshop napján emailben elküldjük neked a zártkörű esemény eléréséhez tartozó linket.

Már van programod aznap estére?

Semmi gond! Workshopunkat még egy hétig online visszanézheted, melynek az elérhetőségét szintén emailben küldjük el neked, így ne felejts el regisztrálni! 🙂

9. Jelentkezés

A workshop végetért, ezért jelentkezni már nem lehetséges!

Várj még egy pillanatra!

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és használd fel a kedvezménykupont!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!