fbpx
/
/
Személyes Pénzügyi Tervező

Személyes Pénzügyi Tervező

112 tanuló ajánlja

bruttó

9 990 Ft

6 990 Ft

Egyszeri összeg

14 napos pénz-visszafizetési garancia véd.
* Részletek az ÁSZF-ben olvashatóak

Jelenleg NEM elérhető a kártyás fizetési lehetőség weboldalunkon.

Áttekintés:

Hogyan épül fel a(z) Személyes Pénzügyi Tervező?

Bevezető: Célkitűzés – tervezés – megvalósítás Első lépés – Írjunk költségvetést! Második lépés – Fordulj a tartozásaid felé, ne pedig el tőlük Harmadik lépés – Ne csak álljon a pénzed, fialjon is! Negyedik lépés – Találd meg az aranyat érő lehetőségeket! Tanácsok összegezve

Személyes pénzügyi tervező és útmutató online

Stabilizáld a pénzügyi helyzeted!

Szeretnéd stabilizálni a pénzügyi helyzetedet, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Minden hónapban megpróbálod beosztani a pénzed, de valahogy sosem úgy alakul, ahogy tervezed?

Ha ismerős a helyzet, akkor itt az ideje, hogy rendszerezd a pénzügyeidet egy hatékony pénzügyi tervező segítségével. Ez az útmutató segít rendszerezni a bevételeidet és kiadásaidat, valamint megtervezni a jövőbeli pénzügyi céljaidat.

Bár sokszor távolinak és elérhetetlennek tűnik, de a pénzügyi stabilitás nem csak álom, hanem elérhető cél. A tervező segítségével megtanulhatod, hogyan kezeld hatékonyan a pénzügyeidet, és hogyan hozhatsz okos döntéseket a mindennapokban. Kezd el ma, és tedd az első lépéseket a pénzügyi függetlenség felé!

Mindent a pénzügyi tervezésről

Kezdjük az alapokkal. Mi az a pénzügyi tervezés? Miből áll, és miért van rá szükség? Csak akkor kell vele foglalkozni, hogy nagy kiadás előtt állunk? Íme minden válasz, amit a pénzügyi tervezésről tudnod kell!

Mit takar ez pontosan?

A pénzügyi tervező egy olyan eszköz, ami segít a pénzügyi céljaid és a valós pénzügyi helyzeted összehangolásában. Úgy működik, mint egy útmutató, ami segít döntéseket hozni és átlátni az anyagi helyzeted.

Tervezett és jól strukturált rendszert biztosít a bevételeid és kiadásaid kezeléséhez. Segít megérteni, hogy mennyit költesz, és hova megy el a pénzed. Ezáltal lehetővé teszi, hogy okosabb döntéseket hozz. A tervező részletes útmutatást nyújt a költségvetés összeállításához és az egyéni pénzügyi célojaid eléréséhez.

Miért van rá szükség?

A pénzügyi tervezés fontos része a stabil és biztonságos jövő kialakításának. A személyes pénzügyi tervező PDF segítségével egyszerűen nyomon követheted a kiadásaidat, és tudatosan irányíthatod a pénzügyeidet. Segít felismerni a felesleges kiadásokat, és lehetővé teszi, hogy megtakarításaid legyenek. A tervező használata révén jobban átláthatóvá válik, hogy mire költesz túl sokat, és segít megtervezni a jövőbeli lépéseidet a pénzügyi biztonsághoz.

Kinek van rá szüksége?

Mindenki számára hasznos, aki szeretné jobban kezelni a pénzügyeit. Különösen hasznos azoknak, akik éppen elkezdik a pénzügyi tervezést, vagy akiknek nehézséget okoz a kiadások nyomon követése és kezelése.

Ha szeretnél jobban bánni a pénzeddel, spórolni vagy befektetni, ez a tervező az ideális eszköz számodra. Segít tisztán látni a pénzügyeidet, és megalapozni pénzügyi stabilitásodat.

Költségvetés, félrerakás, befektetés – Segítünk!

Sokan küzdenek azzal, hogy nem tudják hatékonyan kezelni pénzügyeiket – legyen szó a költségvetés összeállításáról, a megfelelő összeg félrerakásáról vagy épp a befektetésekről. Gyakran nehézséget okoz meghatározni, mennyit költhetünk havi szinten anélkül, hogy veszélybe sodornánk a banki egyenlegünket.

A pénzügyi tervező segítségével lebontjuk azokat a falakat, amelyek eddig megakadályoztak téged a hatékony pénzügyi menedzsmentben. Tiszta képet kapsz arról, hogy hol költekezel túl sokat, segít meghatározni a költségvetésedet, és támogat a hosszú távú pénzügyi célok, mint a megtakarítás vagy a befektetés elérésében.

Hogyan gondolkodj a pénzről?

Vagy inkább hogyan NE gondolkodj a pénzről? Sokan érzik úgy, hogy a pénz a forrása a stressznek és más, hasonló negatív érzelmeknek. Ez egy ismerős hajsza, amikor a hónap elején, a fizetés által rövid boldogság tölti be a napokat, de aztán hirtelen mélyrepülésbe lép át az egész hónap. Ez a fajta pénzügyi gondolkodás, ahol a pénzt csak mint kiadást és a frusztráció forrását látjuk, amiből sosincs „elég” nagyon korlátozó és nem vezet hosszú távú sikerhez.

Ahhoz, hogy kilépj a mókuskerékből és úgy alakítsd a pénzügyeidet, hogy azok valóban téged szolgáljanak, fontos megváltoztatni a hozzáállásodat a pénzhez. Gondolj a pénzre úgy, mint egy eszközre, ami segít elérni a céljaidat – legyen az megtakarítás, befektetés, vagy bármilyen más hosszú távú terv.

Pénzügyi tervezés – Ne legyen mumus!

Ez a pénzügyi tervező online termék éppen segít levetkőzni a régi, negatív sémákat, és megtanítan arra, hogyan kell helyesen bánni a pénzzel. Megtanítja, hogyan kezelheted hatékonyan a pénzügyeidet, hogyan állíthatsz fel realisztikus költségvetést, és hogyan növelheted a megtakarításaidat.

Segít megérteni, hogy a pénzügyi jólét nem csak néhány ember számára éhető el, hanem a neked is! A pénzügyi tervező használata segít felszabadulni a legtöbb pénzzel kapcsolatos félelemtől és bizonytalanságtól, és támogat abban, hogy magabiztos és tudatos döntéseket hozz.

Hogyan kell használni ezt az online tervezőt?

Az online pénzügyi tervező használatához először is fontos megjegyezni, hogy ezt a digitális terméket a pénzügyi tudatosságod és önállóságod fejlesztésére terveztük. Íme néhány tipp és tanács a használatához:

 1. Kezd azzal, hogy alaposan áttekinted a tervező minden elemét. Ez segít megérteni, hogy milyen eszközöket és lehetőségeket kínál a pénzügyeid kezelésére.
 2. Határozd meg pénzügyi céljaidat, legyen az megtakarítás, adósságcsökkentés vagy befektetés. A tervező segíteni fog ezeknek a céloknak a megvalósításában.
 3. Használd a tervezőt a havi bevételeid és kiadásaid nyomon követésére. Ez segít jobban átlátni a pénzügyi helyzetedet.
 4. Az online tervező segítségével készíts egy részletes költségvetést, amely megfelel a személyes szükségleteidnek.
 5. A termék útmutatókat és tippeket is tartalmaz a pénzügyi tervezés és kezelés témájában. Használd ki ezeket a forrásokat a tudásod bővítésére.
 6. Rendszeresen ellenőrizd és értékeld a pénzügyi helyzetedet a tervező segítségével, hogy biztosítsd a céljaid felé való haladást.

Ezek a lépések segítenek hatékonyan használni ezt az online pénzügyi tervezőt, és segítik a pénzügyeid felelősségteljes és tudatos kezelését.

Kinek jó választás ez a pénzügyi tervező?

 • Ha szeretnél tisztább képet kapni arról, hová megy el a pénzed a hónap folyamán, és hogyan tudsz hatékonyabban gazdálkodni vele, ez a tervező neked való.
 • Ha vannak pénzügyi céljaid, mint például megtakarítás, és egy hatékony eszközt keresel ezek eléréséhez.
 • Ha most kezded a pénzügyi tervezést, és szükséged van egy könnyen érthető és követhető útmutatóra, ebben a termékben megtalálod a segítséget.
 • Ha tudsz a pénzügyek fontosságáról, és szeretnéd felelősségteljesen kezelni a kiadásaidat és bevételeidet.
 • Ha célod, hogy jobban megértsd a pénzügyi döntéseid hatásait és szeretnéd tudatosabban kezelni a pénzügyeidet, ezzel a tervezővel könnyen elérheted ezt.

Mi szükséges a kurzus elkezdéséhez?

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Kóstolj bele a tanulásba kockázat nélkül 30 napig!

Ha vásárlásod után nem éreznéd úgy, hogy a tanfolyam segített fejlődni, és közelebb kerülni egy teljesebb, sikeresebb élethez, vagy bármi más ok miatt ne lennél megelégedve, csak írj nekünk egy emailt az info@thebrightacademy.hu email címre, és kérdés nélkül visszautaljuk Neked a kurzus teljes összegét.

Hallgatói értékelések

Ehhez a tanfolyamhoz még nem érkezett visszajelzés.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!