fbpx

Tárgyalástechnika és értékesítés tanfolyam

Szeretnél értesülni a tanfolyam indulásáról?

Jelezzük neked, ha indul a kurzus

Tárgyalástechnika – Válj a tárgyalás fekete öves mesterévé!

Ez a hiánypótló tárgyalástechnika tanfolyam, abban segít neked, hogy egy üzleti alapú tárgyalás során azokat az eszközöket és módszereket alkalmazd, amelyek segítik elérni a kitűzött célodat. Sokan felkaphatják a fejüket a tárgyalástechnika szó hallatán, vajon miért van rá szükség? Azonban, ha épp csak ismerkedsz az üzleti élet viszontagságival, akkor sűrűn találhatod magad olyan szituációban, ahol résztvevőket ellentétes célok vezérlik. Ez az online tréning abban segít majd neked, hogy megtanuld az emberekkel való bánásmód és kommunikáció alapjait, és képes légy érvényesíteni az akaratodat egy tárgyalás során, win-win szituációt teremtve. Ha neked is gondot okoz, hogy hatékonyan közvetítsd a partner felé az elképzelésed, akkor ez a kurzus neked szól. A képzés teljesen online végezhető, nem szükséges, hogy Budapest vagy környékén élj!

 

targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam

 

Fontos a hatékony kommunikáció

A sikeresség feltétele a szakmai és mindennapi életben, hogy helyes és nem utolsósorban hatékony kommunikációt folytassunk. Nem kell ahhoz üzletembernek lennünk, hogy tárgyalási szituációba kerüljünk, hiszen a hétköznapi élet is rengeteg olyan szituációt hoz, ahol tárgyalásra kerül a sor. Fizetésemelés, a megtakarításunk kezelése, egy biztosítás megkötése, de akár az esti vacsora helyszínének eldöntése is tárgyalásnak számít. A hatékony kommunikáció rengeteg összetevőből áll. Egy sikeres megbeszélés csak akkor valósítható meg, ha a résztvevők kellően felkészültek és képesek azokat az eszközöket alkalmazni, amelyek segítségével mindkét tárgyaló fél azt érzi: elértem a kitűzött célomat.

Az eredményes tárgyaláshoz azonban a megfelelő előkészültség és megalapozás elengedhetetlen. Üzletemberként vagy vállalkozóként fel kell készülnünk arra, hogy a személyes kommunikáció az életünk része, akár hazai akár nemzetközi terepen. Ez a képzés felvértez téged olyan gyakorlatias technikákkal, amelyeket bátran alkalmazhatsz a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Bemutatunk olyan tárgyaló technikákat, mint a puha készségek jelentősége, mit jelent a keretezés és a small talk, és azt, hogyan tudsz problémákat kezelni, szétválasztani és súlyozni. A képzés 9 fejezeten át olyan stratégiákat vesz sorra, amelyek a tárgyalási folyamatok során előfordulnak, így garantáltan felkészülten érkezhetsz a következő megmérettetésre.

 

targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam

 

Tárgyalási stratégiák

Tárgyalni általában akkor szoktunk, amikor a résztvevők között valamilyen érdekütközés merül fel. A tárgyalás célja pedig ezen érdekütközés vagy konfliktus feloldása. Mivel a tárgyalás a mindennapok része, nem árt ha tudjuk. melyek azok a tárgyalási stratégiák, amelyek bátran alkalmazhatóak a résztvevők által. Azt is fontos tudnunk, hogy mik azok a szituációk, amikor érdemes tárgyalunk (ha attól jobb eredményt várunk), és mikor nem ajánlott. Vannak olyan kizáró esetek, amikor a tárgyalások megkezdése sem ajánlott. Ilyen lehet például, ha nem vagyunk érdekeltek a tárgyalásban, vagy ha másik fél követelései túlmennek az etikusság határain, vagy azt érzed, nem fogtok közös nevezőre jutni, mivel számodra túl kockázatos a helyzet.

Ezeknek a helyzeteknek a felismerése megköveteli az önismeretet. Ez a tréning segít neked abban, hogy megértsd, melyek azok a tárgyalási problémák, amelyek gátat vethetnek egy tárgyalási folyamatnak: ha mindenáron győzni akar valamelyik fél, ha nem ismered fel, hogy manipulálni akarnak, esetleg túl mereven állsz a problémához vagy a másikhoz. A tárgyalástechnika tréning hasznos lehet számodra, ha új technikákat szeretnél bevetni, vagy ha szeretnéd megérteni, miért nem voltál sikeres eddig egy – egy tárgyalás alatt.

 

Kiknek ajánljuk a tárgyalástechnika kurzust?

 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy fejlődni szeretnének és a tárgyalástechnika a vakfoltjuk
 • Azoknak, akik szeretnének még hatékonyabbak lenni a tárgyalások alatt
 • Akik nem Budapest vagy környékén élnek, és az online tréning a legkényelmesebb megoldás számukra
 • Azoknak, akik meggyőzően szeretnének érvelni a tárgyalópartnerük részére

 

targyalastechnika-es-ertekesites-tanfolyam

 

Miről szól a Tárgyalástechnika tréning?

Ez a kurzus 9 fejezeten át veszi végig egy sikeres értekezlet alkotóelemeit. Bemutatja, mi a tárgyalás, mi nem, és azt, hogy tárgyalások száma befolyásolja-e a tárgyalások sikeres kimenetelét. Bemutatja a tárgyalás nyitó mozdulatait és azt is, hogyan készülj fel még a legváratlanabb tárgyalási szituációkra is.

 

Tanfolyam moduljai

 1. Mi a tárgyalás és mi nem?
 2. Mikor és meddig tárgyaljunk?
 3. Tárgyalási hozzáállások
 4. Tárgyalóerő önmaga és TELA
 5. Hogyan készüljünk egy tárgyalásra?
 6. Egy értekezlet nyitó mozzanatai
 7. Keretezés, small talk, nyitó nyilatkozat
 8. Napirend tervezése a tárgyalás elősegítésére
 9. A tárgyalási folyamat dinamikája
 10. Fordulópontok, Ekman féle alapérzelmek
 11. Elakadási pontok
 12. Problémák kezelése, szétválasztása, súlyozása
 13. Tárgyalási módszerek
 14. Csereüzlet, tortanövelő,
 15. Objektív eljárások és mércék módszere
 16. Az értékesítés alapjai

 

Hasonló tanfolyamok

Asszertív kommunikációs tréning 
Konfliktuskezelés tréning

Minden Vásárlással Ültetsz Egy Fát

Fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a levegő tisztaságának megőrzéséért és a klímaváltozás mérsékléséért, egy élhető környezet megteremtésért. 2019-től hivatalos támogatója vagyunk az Eden Reforestation Projects non-profit szervezetnek, mely globálisan szervez faültetési projekteket szakértő csapatok segítségével. Minden The Bright Academy tanfolyam megvásárlásáért cserébe egy fát ültetünk, ezzel támogatva Földünk újraerdősítését.

Rólunk

Az 1996-ban alapított vállalkozás sikerességét a megszerzett tapasztalatok mellett a kiváló szakmai gárdának köszönheti.

– Több mint 100 tanfolyam
– Több mint 70.000 elégedett hallgató
– OKJ-s és hobbi tanfolyamok online és offline
– 32 városban, 13+ éve

Kívánjuk, hogy munkájuk során a Kapos Képző Intézmény- The Bright Academy sorozatában tanultak segítsék a szakmai fejlődésüket, egzisztenciájuk felépítését, megélhetésük biztosítását!

Hírlevél Feliratkozás

The Bright Academy

Amennyiben szeretnél értesítést kérni a jövőben induló tanfolyamok indulásáról kérünk, hogy add meg az email címed és válaszd ki a számodra szimpatikus tanfolyamokat.

E-mail cím:*
Név:*
Hamarosan induló tanfolyamok:
Adatvédelmi tájékoztató elfogadása:* Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!