fbpx

Gellér Marianna vagyok, edző, hatha és női jóga oktató, valamint coach végzettségekkel rendelkezem és nőiség fejlesztéssel foglalkozom.

Mit jelent ez? A hozzám forduló nőket segítem a külső nyomások és a külvilág „kelljei” mellett visszatalálni önmagukhoz, a testi-lelki-mentális összhangjukhoz. Ahhoz az organikus életmódhoz, ami nekik valóban működik (táplálkozás, mozgás, párkapcsolat, munka, hivatás), és ahhoz a szabad önfelvállaláshoz és önkifejezéshez, amivel megélhetik azt a bennük élő nőt, akit nem az elvárások faragtak, hanem ősi ösztönükből fakad. Egyéni mentorálással, csoportos programokkal és női táborokkal várom az érdeklődőket, ahol a fókusz visszatérni az intuitív női bölcsességhez, ami bennünk él, mindenre tudja a választ és mutatja az utat

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!