fbpx

10 éve gyakorlom rendszeresen a jógát, amely az életem megkerülhetetlen részévé vált. Jelenleg aktívan oktatok két jógastúdióban, ezentúl egyéni meditációs és jóga folyamatokat is vezetek, segítve az embereket abban, hogy javítsák életminőségüket, növeljék önismeretüket és megtalálják belső békéjüket.
Célom, hogy segítsek az embereknek a mindennapi stressz leküzdésében, a testi-lelki egyensúly megtalálásában és az önismeret elmélyítésében. Oktatási módszerem a modern tudományos ismereteket és a hagyományos keleti gyakorlatokat ötvözi, így biztosítva egy kiegyensúlyozott és mindenki számára elérhető gyakorlati útmutatást.
A mindfulness az egyik szívügyem, mert saját bőrömön éreztem azt, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak a folyamatos pörgésnek. A tanfolyamjaim során szeretnék a matracon túli tudást is adni, amelyet a szürke hétköznapokban is be lehet építeni és kellemesebbé tenni a nagybetűs ÉLETET.

-10%

Úgy tűnik, elhagyod az oldalunkat. Biztosan megtaláltad azt, amit kerestél? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapj!

Milyen munka illik hozzám?

Az ingyenes kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe, de a benne rejlő információk értéke felbecsülhetetlen lehet a jövőd szempontjából.
Indulj el egy önazonosabb úton ma!

Indulj el a karrierutadon most!

Feliratkozás

[mailerlite_form form_id=5]

Nagyon jó választás!

2022.november 1. 20:00-ig rendszerkarbantartást végzünk, ezért egy kis türelmet kérnénk Tőled. 🙏

Cserébe Magyarország legmodernebb tanulói felületét kapod kézhez. 🔥

Töltsd ki az adataid, és szólunk amint nekiugorhatsz a tanulásnak!